Wikkie1977's Journal, 08 September 2018

Goedemiddag allemaal😁, ik zit een docu op Netflix te kijken, genaamd 'the Magic pill'. Dit blijkt dus te gaan om het Ketogeen dieet. Ze volgen een aantal personen met medische problemen die een lading pillen slikken waar je 'u' tegen zegt. Gaande weg zie je ze lichamelijk en ook geestelijk beter worden en minder medicijnen slikken. En niet alleen personen met diabetes overigens. Het keto dieet is een low carb, high fat dieet. Max 30 gram kh per dag. Ik vind het een hele interessante docu. Nu mijn vraag....wat is jullie mening over dit dieet?

Diet Calendar Entry for 08 September 2018:
1557 kcal Fat: 76.23g | Prot: 85.79g | Carb: 141.74g.   Breakfast: AH Sojamelk, Mymuesli Bircher, Koffie met Melk. Lunch: Milsa Cheddar, Volkoren Brood. Dinner: Rode Kool, Melkan Roomboter Ongezouten, AH Kabeljauwfilet. Snacks/Other: Home Made Blondies Triple Choc, Brownie eiwit, Dipsaus, Rode Paprika, Isolaat Perfection. more...

6 Supporters    Support   

Comments 
Ik ken een aantal kinderen dat dit dieet volgt vanwege hun epilepsie. Zij boeken hier goede resultaten mee. 
08 Sep 18 by member: Tante Deb
Dan denk ik, is er een keer zijde na lange tijd in keto zijn en waar komt het door dat het beter gaat. 
08 Sep 18 by member: boefhje
Kijk hem nu ook, interessant... ik ben er wel van overtuigd om geen bewerkt voedsel te eten en dat we onzelf ziekmaken  
08 Sep 18 by member: diannesmith
ik vind het heel lastig. Heb hierover verschillende docu's gezien. Waaronder: fat sick en nearly dead deel 1 en 2. ook nog een tal van anderen. waarin de ene docu gaat over ziekmakende stoffen in vlees, waarin het volledig plantaardige en onbewerkte dieet wordt geprezen. Dit dieet zou alle welvaartziekten kunnen voorkomen als diabetes type 2, hart en vaatziekten en kanker. En in een andere docu wat draait om het eten van vlees juist aanprijst en dat door het eten van veel vlees juist dezelfde ziektes worden verbannen.  
08 Sep 18 by member: sann3933
Als je naar de onderzoeken kijkt is er weinig verschil met CICO. Deze specifieke docu heb ik niet gezien, maar fat, sick and nearly dead heeft dezelfde resultaten voor mensen die een tijd lang alleen sap drinken. Overeenkomst: gewichtsverlies, en meer bewegen. Dat kan bijvoorbeeld heel goed zijn voor mensen met diabetes, netelroos, depressie, etc. Ik ben zeker over de extreme vormen van Keto heel sceptisch, daar zitten echt wel risico’s aan vast. 
08 Sep 18 by member: jj.vdhoef
Ik denk nog steeds dat bewerkt vlees iets is wat je niet moet eten. Maar biologisch...vind ik een ander verhaal. Je blijft altijd keto eten. Je kunt ook keto eten zonder af te vallen. In de docu is een meisje met o.a. autisme en epilepsie. Die volgde het dieet vanwege o.a autisme en epilepsie 
08 Sep 18 by member: Wikkie1977
Leuke tip! Ik ga ‘m binnenkort kijken 
08 Sep 18 by member: Zomerspruit
ik ga hem kijken. ben nu zelf bijna 5 maanden met koolhydraatarm en keto bezig... dus ik ben erg benieuwd. mijn ervaring is erg positief en ik denk dat dit mijn nieuwe leefstijl blijft. ik heb geen cravings meer en dat vind ik echt een zegen 
08 Sep 18 by member: Danielle@75
Ik volg geen dieet meer , gewoon gezonde voeding met af en toe zonde. 
08 Sep 18 by member: Dana@
Wat ik over Keto dieet heb gelezen is dat er idd goede resultaten mee worden bereikt maar zo als met alle dieeten is dat het wel moet aansluiten bij jouw persoonlijke omstandigheden en dus moeilijk te zeggen of het voor jou het juiste middel is, raadpleeg betrouwbare informatie hierover zou ik zeggen. 
08 Sep 18 by member: Jako53
Ergens is het een dieet..maar ook een leefwijze. En ik vind dat Keto uit eindelijk een leefwijze moet zijn als je eraan begint. Mijn persoonlijke mening hoor. Dus niet voor mij weggelegd. In de docu stellen ze dat dit is zoals de mens hoort te eten.  
09 Sep 18 by member: Wikkie1977
Ohh dankje ga ik kijken 
09 Sep 18 by member: Sabinevdwal
Dat een mens “zo hoort te eten” is natuurlijk een beetje onzin. Er waren ook prehistorische volkeren die veel granen aten, en we slapen ook niet meer op de grond, en hebben inmiddels vuur ontdekt. Niet alles uit het verleden is zoals het “hoort”. Net als dat “natuurlijk” ook zon dooddoener is. Er zijn genoeg natuurlijke dingen die super giftig zijn voor de mens. 
10 Sep 18 by member: jj.vdhoef
Het is een van de vele manieren om een eetpatroon te benaderen, voor vele werkt het goed, voor anderen minder. Het is een hele uitdaging gezien de hedendaagse suiker consumerende maatschappij om de doelen te blijven behalen. Ik persoonlijk volg zoveel mogelijk het grip op koolhydraten eetpatroon met ongeveer 50 gr koolhydraten per dag. Ben circa 30% meer gaan eten maar dan met de juiste voedingstoffen en supplementen. 
10 Sep 18 by member: JeanPaulchamp
Je had me nieuwsgierig gemaakt, heb hem net ook zitten kijken! Heel interessant, maar deel je mening dat het wel echt bij je moet passen (en dat is bij mij niet echt het geval). Maar toch, een paar interessante puntjes meegenomen waar ik wél wat mee kan! 
10 Sep 18 by member: rcdf

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Wikkie1977's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.