liesjuh@69's Journal, 01 March 2017

Bijna het doel behaald... en als ik ut haal wat dan??? Voel me en zie er goed uit... beter dan eerst... maar maakt me niet gelukkiger dan ik al was... op naar eindzege en vasthouden... en vandaag nationale complimenten dag dus bij deze... mensen jullie zijn goed bezig daar mag je best trots op zijn... ben ik zelf namelijk ook.. fijne dag... 🙏🏻

Diet Calendar Entry for 01 March 2017:
389 kcal Fat: 20.43g | Prot: 20.77g | Carb: 30.21g.   Breakfast: Hella Halvarine, Milner Jonge Kaas 30+, Aldi Rijstwafel. Lunch: Kipburger. Snacks/Other: Thee. more...

3 Supporters    Support   

Comments 
Nee, het maakt je niet gelukkiger misschien, maar het laat je wel langer van je geluk genieten door gezond te blijven. :) 
01 Mar 17 by member: MiriamRA
Geluk zit in jezelf! Juist goed dat je die kilo's minder niet nodig denkt te hebben om gelukkig te worden. Een felicitatie is het wel waard, goed gedaan hoor! 
01 Mar 17 by member: Henretteketet
En misschien zou je ongelukkig worden als je te zwaar weer wordt? 
01 Mar 17 by member: annemiek rembil
Zo !! Ik zie nu pas hoeveel je afgevallen bent. 51 kg !!! Niet normaal. Deed je het zelf of met "hulpmiddelen"? En dan niet gelukkiger? Ik denk dat je er nog aan moet wennen en voel je je nog niet echt slank. Hoe dan ook, wees toch maar trots op jezelf! 
01 Mar 17 by member: annemiek rembil
Gelukkig zijn is voor iedereen anders Annemiek, ik voel me ook niet gelukkiger en begin me meer en meer af te vragen waar of voor wie ik het allemaal deed. 1 januari 2016, helemaal into it, gezonde levensstijl here we come, geen alcohol en ook geen sigaretten en sedert augustus ook geen vlees meer. Gelukkiger? Neen. Punt. 
02 Mar 17 by member: Budgie1
Net zoals Annemiek denk ik ook dat je misschien nog moet wennen aan je nieuwe lijf. Je hebt ook een hele transformatie doorgemaakt! En geluk zit ook in kleine dingen hè, zoals makkelijker kunnen bewegen en minder snel buiten adem zijn. 
02 Mar 17 by member: koffielover
Geluk ligt ook niet buiten jezelf maar zit in je! Je eigen instelling maakt of je gelukkig bent of niet.  
02 Mar 17 by member: Tijmpje
Liesjuh@69, je mag trots zijn op wat je bereikt hebt. Petje af. 
02 Mar 17 by member: Tijmpje
Helemaal zelf in me uppie... zwaar... maar beter... nu een grotere kans op heel oud worden... 💋 
13 Mar 17 by member: liesjuh@69

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



liesjuh@69's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.