robbievos's Journal, 29 December 2016

Gaat niet goed , ben het effe helemaal kwijt vreet van alles , zit niet lekker in mijn vel en deze dagen met veel lekkere dingen op tafel helpt ook niet echt ,...... nog een paar daagjes en dan maar weer de tegen aan om weer wat te zakken ,.....

Diet Calendar Entry for 29 December 2016:
1182 kcal Fat: 34.62g | Prot: 62.04g | Carb: 151.70g.   Breakfast: AH Volkorenbrood, Koffie met Melk, Zwagerman Gegrilde Achterham, Koffie, Milner Extra Gerijpt 30+ Kaas. Lunch: AH Basic Bruine Bollen, Zwagerman Gegrilde Achterham, Lidl Magere Melk, Lidl Smeerkaas 20+, Zwagerman Kalkoenfilet (16,5g), AH Basic Bruine Bollen. Dinner: Milsani Vanille Vla, Delicieux Roseval Krieltjes in Schil, Gekookte Spruitjes. Snacks/Other: Lotus Koffieleutjes (7,8g), Koffie met Melk, Koffie met Melk, Leidingwater. more...

2 Supporters    Support   

Comments 
Hou je taai! Vanaf 2e week januari jou ik je er in de gaten. 
29 Dec 16 by member: Miepje1970
Ik denk dat de meesten van ons een beetje de weg kwijt zijn op het moment. Donkere dagen, en daarbij alle verleidingen van de feestdagen. En eenmaal toegegeven is het zo moeilijk om de boel weer in het gareel te krijgen. Maar begin januari ga ik er zelf wel weer serieus tegenaan, sporten en goed opletten. Jij toch zeker ook? Geniet nog even.  
29 Dec 16 by member: Tijmpje
Ik herken het uit het ritme zijn wel, heb ik ook last van. Maar waarom pas over een paar dagen weer oppakken wat je deed? Waarom niet vandaag al? 
29 Dec 16 by member: kip77
Miepje 1970 - Tijmpje en Kip77 , komt wel weer goed heb nou eenmaal een moeilijk en zwaar leven door omstandigheden ,.... 
29 Dec 16 by member: robbievos
Sterkte. En idd weer oppakken over een paar dagen. Als de feestdagen achter de rug zijn, dan kan je weer je regelmaat oppakken.  
29 Dec 16 by member: carolinequichou
Sterkte Robbie. Niet te streng zijn voor jezelf! 
29 Dec 16 by member: annemiek rembil
heb je goed carolinequichou en zal niet te streng zijn voor mijn zelf annemiek rembil ,...... 
29 Dec 16 by member: robbievos
Ik heb ook voor mezelf gezegd ik ga het weer proberen 2 januari 2017..  
29 Dec 16 by member: Texelfan
Komt terug goed na al die 'verplichte' dagen van feestvreugde. Alvast veel succes in het Nieuwe Jaar 👌 😄  
30 Dec 16 by member: Budgie1
Hi allemaal, Ik ben net gestart, dus heb nog niet jullie ervaring. Maar jullie rapportages lezend krijg ik de indruk dat jullie toch aan de lijn doen (we beginnen weer in januari). Dat is toch niet de bedoeling? Daarom begrijp ik de reactie "waarom pas in januari weer beginnen en niet nu" betermaar misschien komt het door mijn naīviteit van een beginneling in dit programma 😊. In ieder geval sterkte en succes in 2017 .  
30 Dec 16 by member: olgaeelman
Olgaeelman welkom, als je net zoals zovelen hier al meer dan een jaar bezig bent met een gezonde levensstijl dan zal je begrijpen dat we soms ook eens blij zijn met enkele dagen waarop we onszelf eens mogen verwennen. Dat besef komt nog wel. Succes 😉 
30 Dec 16 by member: Budgie1
Ja hè Budgie. Wij zijn oude rotten in t vak, haha. 
30 Dec 16 by member: annemiek rembil
Olgaeelman, Voor velen van ons is het een strijd van jaren of nog langer. Dan moet men soms eventjes kunnen ontsnappen, de boog kan tenslotte ook niet altijd gespannen staan. Bovendien...werkt de stress van al die dagen al dat lekkers 'moeten' laten staan ook op de verkeerde hormonen: nl. als dikmaker (lees je eens in over de werking van cortisol en insuline). Tenslotte: ieder hanteert een eigen manier van wat sommigen noemen 'op dieet zijn', ieder kiest daarin wat bij zijn/haar lichaam en leefstijl past. Wat voor de een werkt, hoeft dat tenslotte voor de ander niet verplicht ook te doen. 
30 Dec 16 by member: Tijmpje
Daarom werkt het 'moeten' laten staan van dingen ook niet, dan voelt het inderdaad als een continue strijd. Je kunt beter denken in het 'willen' laten staan en keuzes maken.  
30 Dec 16 by member: koffielover
Klopt Koffielover, in principe voel ik dat ook zo. Overgegaan naar een nóg betere leefstijl, waarin ik nóg beter voor mezelf zorg door me te voeden ipv te vullen. Toch ben ikzelf ook een enorm gezelligheidsdier, waarbij koken en eten ook een belangrijke plaats innnemen. Het hele jaar door doe ik dat op gezonde wijze, volgens mijn principes. Maar zo héél af en toe vind ik het ook leuk om op traditionele wijze, gezellig met mijn gezelschap mee te kunnen doen. Ook dát is een keuze die eenieder voor zichzelf mág maken. 
31 Dec 16 by member: Tijmpje

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



robbievos's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.