robbievos's Journal, 29 October 2018

ZIT IN EEN MEGA DIP ,..... De laatste paar weken gaat het niet meer hoop stress en verdriet , zorg met alle liefde die ik heb 24 uur per dag voor mijn zieke vrouw . We redden ons best saampjes ook al is het soms moeilijk en ik kan der niet meer tegen om ze 24 uur per dag te zien dat ze altijd maar pijn heeft snik snik snik ,...
Aan de ene kant denk ik ben der wel klaar mee met het afvallen .
Weet het gewoon effe allemaal niet meer .

Sorry , moest het gewoon effe kwijt .

Groetjes Robbie .

Diet Calendar Entry for 29 October 2018:
564 kcal Fat: 16.61g | Prot: 36.37g | Carb: 62.25g.   Breakfast: Jumbo Gegrilde Kipfilet, AH Bruine Bollen, Koffie. Lunch: Lidl Pindakaas, AH Bruine Bollen, Jumbo Fricandeau, AH Bruine Bollen. Snacks/Other: Leidingwater, Milbona Halfvolle Koffiemelk, Koffie. more...

34 Supporters    Support   

1 to 20 of 21
Comments 
heel veel sterkte Robbie, ik heb echt enorm respect voor jouw zorg voor je vrouw. veel liefs 
29 Oct 18 by member: Rensie 1111
ik kan je niet veel helpen, maar hopelijk lucht t plaatsen al iets op 💜 probeer kracht te halen uit de leuke en fijne dingen die je wel hebt. zorg ook goed voor jezelf. dat is erg belangrijk. als je niet goed voor jezelf zorgt, kan je t misschien later ook niet meer voor een ander... doe vooral ook ook eens iets alleen voor jezelf 😘 
29 Oct 18 by member: bloempje666
Ik zie dat je al ruim 19 kilo kwijt bent. Dat is zeker iets om trots op te zijn! Ga zo door en een dipje hoort er gewoon bij wat ook niet zo gek is gezien de zorg die je hebt voor je vrouw. Ook daarvoor een duimpje omhoog en houdt je sterk!  
29 Oct 18 by member: Asma1988
Heel veel steekte Robby! Tis niet niks allemaal 🌹 
29 Oct 18 by member: willeke.
Pfff knap van je dat je t allemaal volhoud. 
29 Oct 18 by member: nicie1818
Sterkte🌹🌹 
29 Oct 18 by member: TommeyLou
pittig en geloof zeker dat het zwaar is. hoop wel dat je ook je eigen momentjes hebt of evt de mogelijkheid hebt dat je de nacht wordt ondersteund. weet natuurlik ook niet of er voorruitgang in zit of dat het alleen maar erger wordt. maar wie weet opbeurende woorden kunnen soms al helpen super veel sterkte en kop op..  
29 Oct 18 by member: bianca114,7
Robbie, heb je wel eens overwogen om iets van mantelzorg erbij te halen? Zo dat jij 1 of 2x per week ff wat anders, wat voor jezelf kan gaan doen?  
29 Oct 18 by member: Tijmpje
Knap dat je het allemaal volhoudt! Take care en zorg echt goed ook voor jezelf. Zoek (praktische) hulp voor een deel van de mantelzorg die je geeft? Thuiszorg? Voor zover je dat niet al doet? 
29 Oct 18 by member: letsdoitnow2018
Heel veel sterkte!!! 
29 Oct 18 by member: zorramia
Heel veel sterkte .. 🌷 
29 Oct 18 by member: xsharx
Heftig... heel veel sterkte! 
29 Oct 18 by member: dani.p2
Wat een rotsituatie, heel veel sterkte ermee.🍀🍀 Niemand neemt het je kwalijk dat je het even niet meer weet. Wees lief voor jezelf en als je even klaar bent met het afvallen dan is dat maar zo. First things first..  
29 Oct 18 by member: Gewoon_Sammie
Heel veel sterkte.  
29 Oct 18 by member: lonnekevan toledo-henneveld
Zorg goed voor jezelf en vraag hulp om jezelf af en toe te kunnen ontlasten. Dat is beter voor jou én je vrouw! Sterkte hoor! 
29 Oct 18 by member: Suzepluus
Sterkte🙏🏾🍀 
29 Oct 18 by member: linshelu
Ik sluit me aan bij alle goede adviezen. Is er de mogelijkheid voor Thuiszorg oid om jouw wat te ontlasten? Je bent al zoveel kwijt, wees daar trots op! Heel veel sterkte! 
29 Oct 18 by member: Tuinvrouw81
Wat een rot situatie. Heel veel sterkte!!! 
29 Oct 18 by member: kittybas
Veel sterkte! Misschien kan je in de avonden een rondje gaan lopen. Dit om zowel je hoofd leeg te maken als af te vallen of op gewicht te blijven. Succes!  
29 Oct 18 by member: CinthyaPeters
Ik weet het ook niet Robbie :( ik zou willen dat het wel zo was. Zorg voor haar, maar ook voor jezelf. En heb je al inmiddels hulp? Heel veel sterkte voor jullie. En de groetjes aan je vrouw weer. 
29 Oct 18 by member: annemiek rembil

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



robbievos's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.