kimmmerd's Journal, 03 October 2018

Zie reactie
234.4 lb Lost so far: 46.3 lb.    Still to go: 0 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 03 October 2018:
1664 kcal Fat: 35.95g | Prot: 28.20g | Carb: 205.27g.   Breakfast: Groene Thee, Blue Band Halvarine, Peijnenburg Volkoren Ontbijtkoek (25g). Lunch: Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Johma Gevuld Eitje Salade, Wasa Volkoren Cracker. Dinner: AH Basic Roomkaas met Kruiden, Johma Gevuld Eitje Salade, AH Scharrel-Ei Salade, Jumbo Stokbrood Wit, AH Tomatensoep. Snacks/Other: Gin, Licor 43 Licor 43, Campina Halfvolle Melk, AH Bakkers Pepernoten. more...
losing 3.1 lb a week

29 Supporters    Support   

Comments 
OK, in mijn eerste reactie zei ik al dat ik niet de aangewezen persoon ben voor relatie advies, maar ik ga er toch iets over zeggen. Niet wat Kimmerd wel of niet moet doen, maar dat ik de indruk krijg dat sommige reacties hier wel erg hard en negatief zijn. Kimmerd stelt zich heel open en kwetsbaar op door een beeld te geven wat er gebeurt is en daarbij de verantwoordelijkheid vooral bij zichzelf te leggen, al dan niet terecht. Iets teveel drinken is natuurlijk nooit handig, maar het is ook weer geen doodzonde en soms neemt het remmingen weg waardoor je dingen zegt de je anders onderdrukt. Ik vindt het stoer dat ze daar eerlijk en open in is en haar vriend de kans wil geven om zijn gevoelens van misschien boosheid en frustratie te uiten. Natuurlijk zou het fair zijn als hij daar op een nette manier gebruik van zou maken, ook als in het uiterste geval de relatie niet hersteld kan worden. Dus laten we niet negatief oordelen, met kwalificaties als "instabiel" etc, hoe goed bedoeld ook. Ik twijfel helemaal niet aan ieders goede bedoelingen in de reacties, maar ik denk dat Kimmerd het helemaal niet verkeerd doet; er zijn dingen voorgevallen, ze vindt dat ze daar een grotere rol in heeft gehad dan haar vriend en heeft begrip voor zijn boosheid en frustratie, ze staat open voor zijn gevoelens hierover en wil de relatie een kans geven. Wat had ze meer of beter kunnen doen? Ik hoop dat jullie er samen uitkomen. 
03 Oct 18 by member: Hawkey4077
Kan het niet geheel volgen en ik zal nu vast als een oud wijf klinken; Laat die jongens toch lekker links liggen en ga eerst aan jezelf werken. Geen handvol maar een landvol. Zet ‘em op hoor! 
03 Oct 18 by member: volvocrosser
Voor de goede orde, ik was mijn bovenstaande reactie aan het typen terwijl Kimmerd die van haar poste. Geloof dat ik er dus niet helemaal naast zat. 
03 Oct 18 by member: Hawkey4077
Thanks @Hawkey4077! ondanks dat je er geen ervaring in hebt, begrijp jij het het beste. Ik vertel hier niet alles en laat wat stukken weg dus dat zorgt helaas ook voor wat misverstanden. Ik weet zelf wat ik mis heb gedaan en wat ik beter kan doen..en geloof me, ik ben zeker ook boos op hem. Hij heeft me namelijk niks meer laten weten na het smsen, vervolgens heb ik hem maar 1x gebeld en zelfs toen nam hij niet op en niks van em gehoord. Dus ik zoek de schuld ook zeker bij hem. Ik heb hem gisteren namelijk heel beleefd benaderd en gevraagd om contact te hebben dus hij had op zijn minst vandaag een berichtje kunnen sturen dat hij toch geen telefonisch contact wil ipv niks te zeggen..Maargoed ik wilde alleen mijn verhaal kwijt maar misschien is dit idd niet de juiste plek als ik niet allestot in detail vertel 
03 Oct 18 by member: kimmmerd
Ik denk dat iedereen het goed bedoeld heeft. Maar de reacties zijn natuurlijk wel gebaseerd op datgene wat je wél verteld hebt en de indrukken die daar uit ontstaan zijn. En sommige mensen hebben meer info nodig dan anderen...  
03 Oct 18 by member: Tijmpje
Kimmerd, als jij je open, eerlijk en kwetsbaar opstelt en dat wordt totaal genegeerd heb je alle recht om boos te zijn. 
03 Oct 18 by member: Hawkey4077
Ik heb inderdaad geen verkeerde bedoelingen. Integendeel. Maar wat ik merk is dat wij in een maatschappij leven, waarbij zelfs hulpverlening, snel excuses maakt voor een ander of men durft niet te hard te zijn, uit angst iets te breken. Andermans emoties is als een rauwe ei tussen je vingers. Mits op de juiste punten beetgepakt, zal druk de ei niet doen breken. En toch wagen we het liever niet. In mijn visie maak je daarmee soms meer kapot. Iemand die emotioneel niet stabiel is, daardoor onverstandige keuzes maakt, kwetst daarmee zich zelf en ook anderen. Gevolg hiervan is vaak dat een persoon nog meer beschadigt.  
03 Oct 18 by member: Anoniemaa
Goed voor jezelf zorgen, is ook eerlijk en rechtvaardig zijn met jezelf. Je moet je zelf niet verwijten wat jezelf niet te verwijten valt, maar ook zeker niet wegkijken voor wat je wel mis hebt gedaan. En dan heb ik het niet over schuld erkennen. Je zegt zelf al, je hebt bepaalde tekortkomingen door vervelende zaken uit het verleden. Mijn advies is, deal with them. Wees eerlijk, streng en rechtvaardig met jezelf. Erken je probleem, zonder je er zelf voor te haten. Wat jou is overkomen, is misschien niet jouw keuze geweest. Maar laat de gevolgen die het voor jou heeft dat wel zijn. Houd van je zelf.. Durf je werkelijke ik onder ogen te komen. De basis zal vast goed zijn. Maar werk aan de bijzaken die minder goed zijn.  
03 Oct 18 by member: Anoniemaa
Dat zal zorgen voor veel meer rust en stabiliteit in je leven. En pas dan zul je werkelijk echte relaties met iemand aangaan. En dan zul je ook kunnen kiezen voor iemand die misschien niet na drie maanden beweert van je te houden maar bij de eerste tegenslag opgeeft, maar iemand treffen die er een jaar over doet om het te zeggen, maar tot je dood naast je staat, through the good and bad. Waarom zou je voor minder willen gaan?  
03 Oct 18 by member: Anoniemaa
En voor alle duidelijkheid. De perfecte mens bestaat niet. Daar moet je dus ook niet naar streven. Ieder gek z'n gebrek. Er moet ook van je gehouden worden, met je minder fijne kanten. Met aan jezelf werken, bedoel ik vooral, een gezonde relatie met jezelf opbouwen. Fouten in jezelf kunnen zien zonder jezelf ervoor te haten. En het goede in jezelf zien, al roepen er 100 hoe slecht je bent. Dat jij kunt kiezen voor jezelf zonder twijfel, maar ook sorry kan zeggen naar iemand anders toe. Zonder gezichtsverlies te lijden naar jezelf toe. Zonder jezelf te straffen voor wat je hebt gedaan. Etc. Oftewel, die obstakels uit de weg ruimen die jou leven ook daadwerkelijk belemmeren.  
03 Oct 18 by member: Anoniemaa
Yooee Kimmmerd als je keer je ei kwijt wilt doe me maar een pb als je wilt. hier ook lekker instabiel! 🖐🏾 high5! 
03 Oct 18 by member: adff
Maar als hij het heeft uitgemaakt, is dat toch duidelijk? Voor hem tenminste. Dan kun je niet verlangen dat hij weer contact opneemt als hij er klaar mee is. Het is niet maar 1 keer gebeurt zei Kimmmerd.  
03 Oct 18 by member: annemiek rembil
Sterkte 😘 
04 Oct 18 by member: Rommeltjes
@Anoniemaa dank voor de uitgebreiden uitleg @adff thanks girl high5! Haha 
04 Oct 18 by member: kimmmerd
<<Prev 

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.