kimmmerd's Journal, 01 September 2018

Ben ff de controle kwijt de afgelopen 2 weken.. zoals sommige misschien al hebben gelezen, heb ik mijn relatie na bijna 3 jaar beeïndigd. Het voelde al wat langer niet helemaal goed meer tussen ons van mijn kant, maar ik wilde het niet zomaar opgeven.. Het voelt allemaal heel dubbel aangezien er een andere jongen op mijn pad is gekomen waar ik best wel verliefd op aan het worden ben..

Deze rollercoaster heeft een flinke wisselwerking op mijn eetgedrag. Vorige week dan ook bewust niet gewogen.. iets met kop in het zand steken..
Veel dagen met weinig eetlust door rot voelen en verliefdheid tegelijk.. en als ik trek heb grijp ik naar iets makkelijks met veel koolhydraten. Gisteren weer een beetje begonnen met het goede ritme oppakken want ik schrik echt van de getallen die ik de afgelopen dagen op de weegschaal zie. Ga niet te streng voor mezelf zijn, ook vooral omdat ik over een week op vakantie ga. Het volledig oppakken komt bij terugkomst wel weer.
231.3 lb Lost so far: 49.4 lb.    Still to go: 0 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entries for 01 September 2018:
2136 kcal Fat: 93.90g | Prot: 52.56g | Carb: 270.83g.   Breakfast: Campina Halfvolle Melk, Rivercote Pizzabroodje. Lunch: Johma Gevuld Eitje Salade, AH Scharrel-Ei Salade, Wasa Volkoren Cracker. Dinner: Olijfolie, Rode Paprika, Valle Del Sole Baby Maïs, Wortelen, Broccoli, Conimex Oestersaus, AH Witte Rijst. Snacks/Other: Rivercote Pizzabroodje, Kiwi, Solevita Vruchtenmix, Tivall Vegetarische Worstjes, AH Bladerdeeg. more...
3476 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...
gaining 2.2 lb a week

37 Supporters    Support   

Comments 
Ohja lastig ook! Maar leuk om te horen dat het zo goed heeft uitgepakt bij jou en ook nog in verwachting! Ik hoop dat het bij mij ook zo mag gaan, met trouwen en kindjes😍 (ja ik weet het, ik ga te snel, verliefd he😂)  
02 Sep 18 by member: kimmmerd
Ga em vandaag zien en heb zoooo'n buikpijn, kreeg mn ontbijt ook alweer niet weg terwijl ik mezelf beloofd had om een normaal ritme te hebben vandaag met gezond eten. Wish me luck! 
02 Sep 18 by member: kimmmerd
Geniet ervan. Ken het gevoel nog steeds, ook na 20 jaar huwelijk. Ga vandaag opnieuw met haar trouwen en heb toch nog de zenuwen in de keel.  
02 Sep 18 by member: weepio
Zeker genieten vandaag! 
02 Sep 18 by member: TommeyLou
@Weepio wat leuk! 
02 Sep 18 by member: TommeyLou
Veel plezier vandaag! 
02 Sep 18 by member: hendriet1988
Haha dat buikpijn gevoel is heftig he! Had dat ook, is nu net na drie jaar een klein beetje gekalmeerd maar ik kon door die kriebels en knikkende knieën gewoon niet normaal functioneren in z’n buurt😂. Moest altijd vet zweten en kreeg ook nog buikpijn en misselijkheid. Pff ben stiekem wel blij dat dat weg is 😂 
02 Sep 18 by member: lgreinerart
Veel plezier! gaan jullie iets leuks doen? 
02 Sep 18 by member: adff
Bedoel je dat je hem straks voor het eerst ziet? 
02 Sep 18 by member: annemiek rembil
@weepio, was je dan eerst gescheiden?  
02 Sep 18 by member: annemiek rembil
@annemiek nee heb em al een paar keer gezien, maar gewoon zenuwachtig omdat ik em zo leuk vind haha 
02 Sep 18 by member: kimmmerd
Wat een moeilijke situatie voor je Kimmerd. Ik snap dat je van slag bent. Kijk idd even uit met zo snel een nieuwe verliefdheid, bind je niet te snel alweer heel erg aan iemand anders, als het even kan. Kom tot jezelf, probeer genoeg alleen-tijd in te plannen, daar word je alleen maar beter van.  
02 Sep 18 by member: Tijmpje
Ohhh ik wens jou ook veel sterkte! Ik hoop zo dat ik ook nog verliefd kan worden maar na deze grote domper heb ik er totaal geen vertrouwen in 😐 Maar als ik jou dan zo zie dan kan het wel, al is het bij jou wel anders, jij bent degene die het heeft uitgemaakt en niet andersom. 
02 Sep 18 by member: Warrigeboel
Sjemigdepemig Kimmmerd, wat een rollercoaster hè 🙄. Nou, je hebt verder van iedereen al advies gehad, dus ik zeg alleen nog: "geniet nooit met mate, maar vrij veilig!!" 😉 
07 Sep 18 by member: Elfje69
<<Prev 

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.