kimmmerd's Journal, 16 May 2018

Woensdag is meestal mijn actiefste dag in de week. Dik tevreden over de resultaten *schouderklopje voor mezelf*

Diet Calendar Entries for 16 May 2018:
2012 kcal Fat: 106.60g | Prot: 96.49g | Carb: 184.66g.   Breakfast: Ekoplaza Gebroken Lijnzaad, AH Halfvolle Melk, Quaker Havermout (40g), Groene Thee. Lunch: Groene Thee, Banaan, AH Doosjevol Blauwe Bessen, AH Doosjevol Aardbeien, AH Magere Franse Kwark. Dinner: Avocado, AH Vegetarisch Gehakt, Ijsbergsla, AH Geraspte Goudse Kaas Belegen 48+, Paprikapoeder, Tomatenpuree, Knoflook, AH Prei, AH Taco Schelpen, Komijn, Chilipoeder, Maïs, Rode Paprika, Tomaten, Zure Room, Olijfolie. Snacks/Other: Campina Halfvolle Melk, Hema Tompouce, Duyvis Borrel Nootjes Provencale, Pindakaas, AH Biologisch Rijstwafels, Komkommer, AH Cherrytomaten, Old Amsterdam Oude Kaas 35+, Blue Band Halvarine, Wasa Volkoren Cracker, Water, AH Doosje Vol Ananasstukjes, Avocado, AH Spinazie Vers. more...
3835 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...

14 Supporters    Support   

Comments 
Kijk!! Hier ook 8 km! Alleen het aantal verbruikte kcal is wel enorm zeg! Met 8 km lopen verbruik ik ongeveer 500-550 kcal.. en dan de hele dag verder niet veel in beweging, dat zou het verschil kunnen zijn natuurlijk.. volg je stiekem al een tijdje en het gaat volgens mij hartstikke goed. Ook leuk werk heb je.. (heb ook een hondje 😊) 
16 May 18 by member: Healthy1986
@Healthy1986 Leuk om te horen! Wat betreft bewegen en eten gaat het idd top, tis alleen zo frusterend dat mijn gewicht niet heel erg mee wil werken. Dit is gemeten met de Fitbit. Weet niet of je dat kent? Naast je kcal en stappen meet ie alles war je op een dag doet. Heb gisteren al mijn activiteiten getrackt. Naast het wandelen fiets ik naar elk hondje toe dus dat is ook een paar keer heen en weer fietsen, heb 30 minuten krachttraining gedaan en 50 minuten cardio dus die kcal worden ook meegeteld. En hij telt ook de kcal die je verbrand in ruststand bijvoorbeeld tijdens het slapen enzo dus dat verklaard mijn hoge verbranding (: 
17 May 18 by member: kimmmerd
Oh, dan geloof ik het inderdaad wel ja, je verbruik haha. Wat goed zeg! Ik neem me iedere dag voor om ook nog een rondje te fietsen maar heb nog even geen geld voor goeie wandelschoenen (gebruik nu hardloopschoenen om te wandelen, niet heel ideaal) en na iedere wandeling dus enorm spierpijn door verkeerd schoeisel. Maar eind deze maand vakantiegeld dus dan komen de goede schoenen ook. 😊 Mag ik vragen waar jij op loopt met wandelen?  
17 May 18 by member: Healthy1986
@Healthy1986 om eerlijk te zijn gewoon op Allstars en nikies. Ik loop geen 5km in 1x. Zijn meerdere rondjes van 15 a 20 minuten die ik op een dag maak dus dan is het nog wel te doen.. Toch wil ik ook al een tijdje graag wandelschoenen ervoor gebruiken, maar same problem, geen geld ervoor😋 
17 May 18 by member: kimmmerd
8 km* 
17 May 18 by member: kimmmerd

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



kimmmerd's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.