petvek's Journal, 02 September 2008

Ограниченията в храненето вървят относително добре. Само вчера вечерта имах 2 прегрешения - една чаша портокалов сок и една чаша прясно мялко с разтворимо какао. Иначе хубавото е, че стомаха ми се свива и реагира по-лесно на малко по-малки количества храна. Хлябът е изключен напълно, плодове рядко. Основно хапвам зеленчук, кисело мляко и сирене и някаква мръвка. за съжаление все още се храним късно вечер, но е неминуемо.
Всеки ден трбява да ходя на процедури в Доверие за кръста и това е добре. И неврологът и рехабилитаторът казаха, че трябва да отслабна поне 20 кг. имам предписана гимнастика за кръста, но тя със сигурност няма да свърши работа за отслабването. Трябва да се опитам поне да ходя повече, но направо незная как да стане това. Може би вечер като се върна от работо в квартала.
Като цяло съм обнадеждена и съм сигурна, че процедурите ще ми се отразят добре. В работата е напрегнато до степен да ми се иска да хвърля всичко и просто да напусна. Ще преглътна за пореден път и наистина ще се опитам да изтрая до двете отпуски. Гузно ми е за хората, които оставям да се мъчат в офиса, но това няма пряко отношение към храната, освен факта, че съм нащрек и се опасявам от момента, когато стреса ще ми припомни изкушението да се натъпкам.
Вальо ни донесе истинско сирене смес от козе и краве и му се радваме с пълна сила.
Засега се чувствам отлично и се опитвам да не се задъхвам от ентусиазъм, че отслабвам и да не забравям, че ще отнеме доста време.

   Support   


     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



petvek's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.