Jennamariat's Journal, 19 March 2020

Mä olen niiiiin hunningolla etten tiedä miten päästä takaisin ruotuun.. puntarille nousin viikko sitten, näytti 102kg.. 😖😭 nyt varmaan 105.. missä mun motivaatio!?

7 Supporters    Support   

Comments 
Jospa koettaisit ottaa pieniä askelia oikeaan suuntaan. Sitten voisit päättää, että tänään loppuillan syöt fiksusti. Huomenna aamulla, koeta päättää ja pitää päätös, että syöt aamupalalla fiksusti. Yksi pieni päätös kerrallaan ei tunnu isolta ja mahdottomalta. Päätä myös että kirjaat rehellisesti kaiken syömäsi ylös, vaikka söisitkin liikaa tai epäterveellisesti. Tsemppiä kovasti! 
19 Mar 20 by member: Juliaana72
Komppaan Juliaana72:n kommenttia: pienillä askelilla taas alkuun, varsinkin kun olet sairastellutkin. Ja kirjaa rehellisesti ihan kaikki mitä syöt ja juot, niin näet helposti missä kohtaa menee eniten pieleen. Se yksikin parempi valinta päivässä on kuitenkin parempi kuin ei mitään. Kyllä se siitä!  
19 Mar 20 by member: Sannui
Kiitos teille ❤️🙏🏻  
20 Mar 20 by member: Jennamariat
Mua on auttanu se, että otan jokaisen päivän yksittäisenä haasteena. On ollu niitäki päiviä ku asiat on menny syömisen suhteen pyllylleen, mut sitä ei kannata jäädä voivotteleen. Pieleen meni, mut huomenna on uus päivä ja siitä yritetään taas uudestaan kohti parempaa huomista. Ole armollinen ittelles! Pyllylleen meni, mut nyt sen asian yli ja uudestaan onnistumaan! ♥️ Sä pystyt siihen! ♥️ 
21 Mar 20 by member: Pomppiainen
Pienin askelin. Mikä on pienin asia (mitä vähemmän tai kokonaan pois), mihin voit sitoutua joka päivä? 
22 Mar 20 by member: Jaana B
Sehän se ettei pitäisi jäädä murehtimaan.. jotenkin sellainen hälläväliä asenne iskostunut päähän. 🙉 mutta kyllä se on yritettävä.. tämä koronastressi (olen sairaanhoitaja isossa sairaalassa) lisää vielä himoa napostella ja relaksoitua ruoan parissa töiden jälkeen. Täytyy koittaa jos saisi lenkkeilystä lisää mielihyvää endorfiinien kautta, nyt kun ei salilla/jumpalla käy. Ja pienet teot.. no, ainakin jättää herkut pois ja siirtyä takaisin herkkupäivään (toimi pitkään tosi hyvin), ja pienentää annoskokoja. 
22 Mar 20 by member: Jennamariat

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

MembersJennamariat's weight history


Get the app
    
© 2020 FatSecret. All rights reserved.