Sheilavanwijk's Journal, 10 December 2019

Ketjap 1 liter, 2 voor 1,50 bij Xenos 😆

11 Supporters    Support   

Comments 
Eet je dat bij de popcorn? Wij hadden vroeger altijd de zoute variant bij de nasi.. 🥰 
10 Dec 19 by member: Dappere-Dodo
Haha zou dat lekker zijn? 😉 Nee hoor zijn gewoon andere aankopen! 🙋🏼‍♀️🥰 Die kleine meneer van mij is zo gek op popcorn, hij noemt het ‘koekeloe’ 🤣 Hij praat echt suuuupergoed, we voeren hele gesprekken, maar er zijn een paar woorden die hij zelf verzint 😆🎄 
11 Dec 19 by member: Sheilavanwijk
Koekeloe lijkt op popcorn als je het zelf bakt 🤷🏽‍♀️ kan je hem niet kwalijk nemen 🤪🤓 
11 Dec 19 by member: AviaMar
Haha ik neem die kleine nooit wat kwalijk 👻🥴 Super schattig ook, hij heet ‘jij’ en tegen de Spar zegt hij ‘fak’ 🤦🏼‍♀️ géén idee hoe hij erbij komt, ik scheld zelf niet veel 😅. Super awkward ook als we erlangs lopen en hij gilt 5x ‘kijk mama fákkkk!’ 🤣 Overigens hebben wij wel een popcornmachine en van die pof maïs, maar krijgen het echt niet lekker 🤷🏼‍♀️ Jij een idee? 
11 Dec 19 by member: Sheilavanwijk
Foutje.. 🤫Haha. Super schattig die kleine van je! 🥰 Zou hij met ‘fak’ dan het scheldwoord bedoelen? Heeft hij daar sowieso al notie van, dat je sommige woorden gebruikt om te schelden zeg maar.. 😳 Misschien voor hem wel net zo’n woordje als koekoeloe. 😅 Maar ik begrijp wel wat je bedoeld.  
11 Dec 19 by member: Dappere-Dodo
Haha! Naja hij zal het zelf niet als scheldwoord bedoelen 🥴 maar hij heeft het mij vast wel als scheldwoord horen gebruiken 🤣 maar het verband is heel ver te zoeken! Probeer ook niet meer in de lach te schieten erom 😇 
11 Dec 19 by member: Sheilavanwijk
je zou hem hooguit kunnen corrigeren voor het juiste woord ipv in de lach schieten ja ;-) en als jij het woord zelf ook wel eens gebruikt.... maaruh wat bedoel je je krijgt het niet lekker? Niet knapperig of de smaak niet?  
11 Dec 19 by member: AviaMar
😉 Neee de smaak is echt niet lekker.. 🤷🏼‍♀️ 
12 Dec 19 by member: Sheilavanwijk
Dus je gebruikt speciale mais begrijp ik? Heb je ook al wel eens gewone maïs geprobeerd en dan pas smaak geven na het poppen?  
12 Dec 19 by member: AviaMar

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Sheilavanwijk's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.