wvdzwart's Journal, 25 April 2018

Gewicht omlaag: -0.5 kg.
Component = (vet, spieren, bot):
Verschil = (-0.2, -0.3, 0) kg
Gewicht = (24.0, 57.1, 3.0) kg
Verdeling = (28.5, 67.9, 3.6) %

Gewicht weer omlaag en met een mooi sprongetje. Mijn voortgangstreep is weer oranje geworden 🙂. Gisteren weer 3 uur gewandeld en 25000 stappen gemaakt. Dat was dit keer minder lekker, doordat er veel wind stond en het bewolkt was.

Vandaag zal van wandelen waarschijnlijk niet veel terecht komen met die regen. Maar het wandelen lijkt zich wel te gaan uitbetalen in gewichtsverlies.

Hoewel wandelen op zich niet heel veel kracht kost verbrand ik toch veel energie door de lengte van het wandelen. Het kost dus wel veel tijd. Er blijft na een werkdag dan weinig tijd over om nog wat anders te gaan doen. Ik denk dat ik het hardlopen maar weer eens moet gaan oppakken, zodat ik sneller thuis kan zijn met wat slechter weer.

Mijn volgende doel is kijken of ik 83’ers kan gaan maken 😀!
185.4 lb Lost so far: 15.2 lb.    Still to go: 42.1 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entries for 25 April 2018:
2223 kcal Fat: 43.47g | Prot: 87.39g | Carb: 333.87g.   Breakfast: Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Pickwick Original English Thee, Perfekt Bosbessen, Alpro Kers, Tap Water. Lunch: Pickwick Original English Thee, Beemster Kaas, Subway Veggie Patty. Dinner: Pickwick Original English Thee, Valess Vegetarische Schnitzel Milner Gouda, AH Andijvie, Potatoes (with Salt, Frozen, Drained, Cooked, Boiled). Snacks/Other: AH Basic Cherry Liquor Chocolates, Klene Muntdrop, AH Pitloze Witte Druiven, AH Blauwe Druiven. more...
3261 kcal Activities & Exercise: FitBit handmatig - 23 hours and 59 minutes, Sleeping - 1 minute. more...
losing 7.7 lb a week

14 Supporters    Support   

Comments 
Super!!! Je gaat lekker. Ik zeg samen een 83'er komende vrijdag! 😊 
25 Apr 18 by member: Mootjuh0107
Ik probeer mee te doen voor de 83er. Maar denk dat het iets later dan jullie zal zijn. 😀 Maar 25000 stappen vind ik echt veel... Ik had er gisteren 16000 en dat was ik al moe van... Echt top. Hoeveel km loop je dan? 
25 Apr 18 by member: Zonnetje inhuis
Die 25000 waren totaal goed voor 18.4 km. Maar ik had de eerste 6000 al overdag gelopen met mijn werk. Ik doe dan wel zittend computerwerk, ik probeer tussendoor veel te lopen. Ook heb ik express mijn auto 1 km verder weggezet dan nodig, zodat ik extra stappen moet maken wil ik nog naar huis kunnen 🙂. Trappen lopen doe ik ook extra (25 stuks). I.p.v. ‘s morgens de lift naar beneden te nemen, loop ik eerst 5 etages omhoog naar de bovenste etage en neem dan pas de lift naar beneden. En dan naar de kelder, zodat ik ook weer 1 trap omhoog moet. Op mijn werk ga ik ook standaard naar de toilet 2 etages hoger via de trap. Allemaal training wat mee telt 🙂. 
25 Apr 18 by member: wvdzwart
Haha echt verslaafd aan je fitbit dus lol 
25 Apr 18 by member: Mootjuh0107
goed bezig of allebei doen. rondje heen wandelen als je warming up en terug meer met hardlopen heb je ze allebei en eerder thuis :) 
25 Apr 18 by member: brigensam
Klopt, ik ben wel verslaafd aan de FitBit 🙂, maar tot nu toe is het wel steeds super mooi weer geweest. Ik weet niet of ik dit vol kan houden met slecht weer. De wandelen+hardlopen combi zou wel eens kunnen werken 🙂. 
25 Apr 18 by member: wvdzwart
Lieve vdzwart. Jeetje wat ben jij goed bezig. En wat een discipline om naast werk nog 3 uur te gaan wandelen. Nu is mij ter oren gekomen dat vooral krachttraing zorgt voor gewicht verlies. Een half uur krachttraing zou meer verbranden dan een uur hardlopen. Ook in rust verbrand je meer met meer spierweefsel. Heb je dat al overwogen? 
25 Apr 18 by member: Zo tru
Lichte krachttraining zou voor mij ook een optie kunnen zijn. Maar dan zou ik toch het liefst niet met gewichten aan de slag gaan, maar meer iets als Yoga of Pilatus gaan doen. Ik weet wel dat spieren inderdaad meer energie verbranden als vet, maar ik wil er zelf niet heel erg gespierd uit zien. Dus dan zou ik mijn focus willen leggen op beter ontwikkelen van de lange (dieper liggende) spieren, en niet van de (meer sportschool-achtige) korte spieren. Ik heb hiervoor nog geen plan eigenlijk. 
26 Apr 18 by member: wvdzwart
je moet wel zeker als vrouw veel hard trainen hoor wil je er echt gespierd uitzien. hoef je dus niet zo snel bang voor te zijn, zeker niet als je een beetje krachttraining doet. je valt wel beter af als je cardio doet in combinatie met krachttraining zeggen ze. 
26 Apr 18 by member: citroensaxo

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



wvdzwart's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.