tinaboman's Journal, 19 March 2018

riktig pluggfrukost idag. och endast 162 kcal . :)

Diet Calendar Entry for 19 March 2018:
1310 kcal Fat: 34.20g | Prot: 64.27g | Carb: 181.42g.   Breakfast: Kokt Äggvita, Tomater, Gurka (med Skal), Falu Råg Rut, Honungsmeloner. Lunch: Subway Kycklingbröst. Dinner: Pågen Korvbröd, ICA Selection Svensk Grillkorv. Snacks/Other: Risenta Vanilj Granola med Tranbär & Jordgubb, Norrmejerier Naturell Yoghurt 3%, Kiwi, Morötter. more...

21 Supporters    Support   

Comments 
Hur kan det bara vara 162kcal?! 
19 Mar 18 by member: Marinette.sjoblom
Ingen äggula eller smör.  
19 Mar 18 by member: tinaboman
Fin bild på bra mat :-)  
19 Mar 18 by member: Ingar2
Varför ingen äggula? 
19 Mar 18 by member: anka65
Äggulan innehåller fettet. 
19 Mar 18 by member: fitspoblanke
fettskräck... mer fett åt mig då.. en normaldag 200-250g fett, 180-250g protein.. 
21 Mar 18 by member: peo
Peo vilken diet är det du följer som säger att du ska äta 200-250g fett och 180-250g protein per DAG? Låter som en Keto diet som är en av de sämsta dieterna man kan följa, det finns inga vetenskapliga bevis som visar att ketosynteser är relevanta och inga studier visar att Keto diet är bättre än andra dieter. Du borde göra en hederlig diet, alltså där du bara äter mindre kolhydrater så du hamnar på ditt kalorieintag, sen ska man öka proteintaget lite men 180-250g det är mängden protein en 100kg person ska äta och dom tränar 6 gånger i veckan. Du tar din kroppsvikt och multiplicerar det med 0.8 om du inte är väldigt aktiv, 1.2 om du utför konditions övningar för de mesta eller 1.5-1.8 om du tränar aktivt i gym. Sen om du kör mindre kolhydrater kan du äta 2g per kg.  
24 Mar 18 by member: fitspoblanke
fitspoblanke, du lär inte nå Peo med kloka råd och goda argument. Den foliehatten går inget igenom.  
24 Mar 18 by member: pnotus
Lite trist att det ska dyka upp olika diskussioner om olika dieter, alla kör sitt race extremt åt nåt håll eller inte, låt var och en köra det hen mår förhoppningsvis bättre av och inte påhyvla det ena eller det andra. Lite tragiskt att TinaBomans fina macka hamna i skymundan Jag tycker den ser god ut o tänker nog testa den på mitt vis ;-) 
24 Mar 18 by member: sveizaren
min kommentar gällde enbart fettskräcken pga gulorna i äggen, sen råkade jag nu nämna hur fördelningen under en normaldag kan se ut för mig, jag följer ingenting och struntar kaloriteorin.. 2500-3500kcal/dag, tränar inget, går kanske upp till 4km om dagen i jobb och på fritiden, men det är allt. 
24 Mar 18 by member: peo
"foliehatt" brukar vars ett svammelord påhittat av veganer, men jag kan ju ha fel 
24 Mar 18 by member: peo
Jag hade inget elakt menat, är bara att det är surt för folk att utsätta sig för onödiga saker när det finns saker som gör en bättre. Känner alltför många som kör konstiga dieter som dom hittar i skvallertidningar och sen blir dom förvånade när dom inte mår bra eller när dom inte får resultat.  
25 Mar 18 by member: fitspoblanke
Fitspoblanke, Alla dieter fungerar så länge man håller dem. Även konstiga dieter från skvallertidningar 😄. Att hålla sig till ett rimligt intag efter dieten är det de flesta fallerar på. En studie sponsrad av förespråkare av LHCF visar just detta, den enda egentliga skillnaden var att de som följt High fat dieten hade något förhöjda blodfetter. Fakta hittar du inte på Youtube eller Netflix Peo, En foliehatt är en pejorativ benämning på en person som anammar, sprider och tror på pseudovetenskap och diverse konspirationsteorier. Obefintlig eller bristande källkritik är utmärkande drag. 
26 Mar 18 by member: pnotus
foliehatten på wewant2live.com överlistade flera cancersorter (dödsdömd vid 22, det finns ingen annan som överlevt de 2 kombinationer läkarna orsakade) i över 40 år, tills han avled pga läkarvård orsakad av ett balkongras... 
26 Mar 18 by member: peo
Oavsett vilken diet och vilken hatt man har på huvudet så är det rena dumheter att hoppa över äggulan pga fettet. Att hoppa över äggulan pga kalorimängden eller för att man inte tycker om den är däremot en fullt legitim anledning. Med det sagt är det slöseri på mat, ät gulan och spar in på någonting annat istället, äggulan innehåller det mesta av proteinet + alla vitaminer och mineraler. Just sayin! 
26 Mar 18 by member: ifrpt
Altså vilkens diskussion runt min macka. OMG. Jag skippade äggula av 2 anledningar. 1- jag tycker inte om den. 2- det drar ner klorierna så att jag kan äta dem vid nån annan måltid med nått jag tycker om. Alla på denna app har olika mål och olika förutsättningar för det oxå. Kan vi inte bara försöka peppa varandra och hålla god ton? Så mycket trevligare. 
28 Mar 18 by member: tinaboman
bra tina!! håller med dig till 100% 👏👏 
28 Mar 18 by member: findus72
Godwins lag 😁 
28 Mar 18 by member: sveizaren
Tina vi skulle kunna dela, jag gillar bara gulan 😂 har väldigt svårt för vitan .. 
28 Mar 18 by member: elmolinos

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



tinaboman's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.