Warrigeboel's Journal, 12 December 2017

Nog 5 dagen “suikervrij” leven. Ik moet zeggen, ik val er goed vanaf, maar het hele traject eromheen dat ik geen behoefte of weinig behoefte er meer naar zou hebben is mij compleet voorbij gegaan denk ik. Nog steeds zin in lekkers, dus of het nut heeft in dat opzicht? Ik vraag het mij af.

Diet Calendar Entries for 12 December 2017:
744 kcal Fat: 28.27g | Prot: 49.60g | Carb: 69.30g.   Breakfast: Zwagerman Flinterdunne Rauwe Ham, Optifit 30+ Kaas Jong, Poiesz Ribbel Meergranen Half. Lunch: Poiesz Verse Filet Americain, Johma Oude Kaas Salade, Wasa Vezelrijk Knäckebröd, Optifit Magere Kwark Appel-Kaneel. Snacks/Other: Mandarijn. more...
1810 kcal Activities & Exercise: Fitbit - 24 hours. more...

4 Supporters    Support   

Comments 
Jouw verslaving heeft mssn ook wel een maand nodig om af te kicken..😜 Ik kon na 2 weken echt wel heel goed verschil merken.. het is mssn ook wel zo dat ik er gewoon helemaal niet over nadenk of ik daar zin in had.., tijdens het afvallen dan, ik zou het toch niet nemen.. ☺️ Dan maar om t afvallen toch..? 
12 Dec 17 by member: elntien
Ik denk ook dat het misschien wat langer duurt. Volhouden, ineens merk je dat het over is. 
12 Dec 17 by member: annemiek rembil
Dar kan 3 weken duren dus niet opgeven want dan moet je weer opnieuw beginnen. Volhouden dus. Je kunt het 💪💪💪💪 
12 Dec 17 by member: j.eikenhorst
Volgens mij eet jij ook niet suikervrij genoeg om dat effect te krijgen. Niet meer dan 10 Gr koolhydraten per maaltijd mag je dan eten. Liever minder nog. Met een totaal van 20. - 50 Gr per dag Ik probeer onder de 7 per maaltijd en 20 per dag en heb nu al geen honger meer 
13 Dec 17 by member: Zoetjes 74
@Zoetjes, Ik doe geen KHA maar suikervrij, dus geen junkfood. 😉 
13 Dec 17 by member: Warrigeboel
Suikervrij is ook een héél mooi streven!! Hou t vol!👊🏼 
13 Dec 17 by member: Zoetjes 74
En hoe lang ga je dat dan doen zoetjes? Het gaat er niet zozeer om hoeveel khd je eet, maar welke! Je nu beperken door heel veel niet te eten is niet alleen ongezond (op bepaalde termijn), maar je ontzegt jezelf ook heel veel.. in dit geval wordt dus het vermijden van toegevoegde suikers bedoeld. Dat is namelijk het probleem waar je verslaafd aan raakt. 
13 Dec 17 by member: elntien
Suikervrij is zeker een mooi streven Elntien. Daar zeg ik niks over. Voor mij werkt dat niet genoeg. Ik ben veel meer Zen met voedsel als ik de Koolhydraten rigoureus beperk. De eerste dagen zijn lastig maar daarna gaat het vanzelf. Geen stress, vreetbuien en kan alles makkelijk weerstaan. Dit heb ik eerder jaaaaren volgehouden en was superfit. Vitamine pilletje erbij, dat wel. Als je gevarieerd eet heb je zeker geen graanproducten nodig. Ik mis ze niet. 
21 Dec 17 by member: Zoetjes 74

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Warrigeboel's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.