banusicrar's Journal, 26 May 2017

6lı Californian Rolls ve zencefil turşusu

Diet Calendar Entry for 26 May 2017:
1315 kcal Fat: 46.56g | Prot: 36.73g | Carb: 190.36g.   Breakfast: Haşhaşlı Çörek. Lunch: Mercimek Çorbası, Okami Assorted California Rolls. Dinner: Mısır Ekmeği (Ev Tarifi), Zeytinyağlı Taze Fasulye. Snacks/Other: Fındık, Yeşil Erik. more...

8 Supporters    Support   

Comments 
menülere devam :) güzel bu hızla çabuk zayıflarsınız. 
26 May 17 by member: ilhamigs
Yeterli gelmedi malesef, çorba söyledim onu bekliyorum heyecanla:( Günlük 1000 kalori almaya çalışıyorum ama alışana kadar biraz zorlayacak gibi. 
26 May 17 by member: banusicrar
@Banusicrar , ben de bu sorunu ilk başta yaşadım, ara öğün aldım, öğleye kadar bir hurma, bir ceviz,4-5 tane fındık,bazen kayısı, bunlar işe yarıyor.Akşamda tek çeşit yediğim için( kefirliyoğurt veya ton balıklı salata veya haşlanmış hindi incik veya tavuk, balık gb.) tek çeşit yedim hep, baktım midem kazınıyor, çok az çerez yedim(ceviz veya fıstık gibi) sonra otomatik mide küçülünce alışıveriyor bünye, sonrası geliyor zaten, böyle 10 kilo verdim, akşamları evde crunch yapıyorum oda iyi geliyor .. 
26 May 17 by member: ilhamigs
@Banusicrar , şuan ideal seviyede olmama rağmen 4 kilo daha vericem, sonra yemek alışkanlığımı değiştirmeden bu şekilde hayatıma devam etmek istiyorum, insan fit olduğunu görünce çok daha motive oluyor :) 
26 May 17 by member: ilhamigs

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



banusicrar's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.