nikolinnn's Journal, 23 March 2017

Sevgili FatSecret ailesi;
Şimdi dürüst olalım herkes ayda bir defa kaçamak yapıyor. Kim kimin ne yaptığını da bilmiyor açıkçası. Bununla ilgili bir fikrim var. Ayda bir gün belirleyelim. O gün herkesin ödül günü olsun ve çikolata yesin. Ayrıca o gün herkes yediği çikolatanın fotoğrafını da paylaşır kim hangi kaçamağı yapmış öğrenmiş oluruz.
Bu aklıma geldi ve eğer yaparsak güzel olacağını düşünüyorum. Yorumlarınızı yazmayı unutmayın, fikirlerinizi merak ediyorum.

Diet Calendar Entries for 23 March 2017:
1649 kcal Fat: 80.78g | Prot: 82.48g | Carb: 152.00g.   Breakfast: Yeşil Çay, Yumurta Omleti, Bahçıvan Taze Kaşar Peyniri, Ceviz, Siyah Zeytin, Domatesler, Havuç. Lunch: Derya Ton Balığı. Dinner: Burger King Ice Tea Şeftali (Büyük Boy), Burger King Patates (Küçük Boy), Burger King Big King. Snacks/Other: Kuru Meyve Karışımı, Yeşil Çay, Portakal. more...
2393 kcal Activities & Exercise: Sitting - 20 minutes, Walking (brisk) - 4/mph - 26 minutes, Walking (exercise) - 3.5/mph - 1 hour and 40 minutes, Dance (square dancing) - 1 hour and 5 minutes, Walking (moderate) - 3/mph - 45 minutes, Sleeping - 6 hours and 20 minutes, Resting - 7 hours and 24 minutes, Standing - 1 hour, Studying - 5 hours. more...

12 Supporters    Support   

Comments 
Genel olarak kacamaklar pazar gunleri yapiliyor :) 
23 Mar 17 by member: Aysgulgndz
buz aleni paylasiyoruz valla sen sakliyorsan bilmiyorum😁ben kacamagi canin istedigi an yapmaktan yanayim 
23 Mar 17 by member: Merveduru
Canım istedikce herseyi yiyorum. yedigin degil miktar fazla kilo yapan 
23 Mar 17 by member: sonfeyz
bende canim ne zaman istese o zaman kacamak yapiyorum 
23 Mar 17 by member: kesin karar
kaçamak dediğiniz şey sağlıklı öğünlerle yapılır. çikolata bir kaçamak değildir. bu işi yapıyorsanız asla bırakmayın. o şekeri 1 kez yediğiniz an vücudunuz tepki gösterecek ve insulin direncinizi arttıracaktır. Bu da ertesi gün doymanızı engelleyecektir. çikolata yerine toz kakao ve tarçın karışımlı herangi bir şey deneyebilirsiniz. ama vücutta şekere dönüşen herhangi bişey olmamalı. 
24 Mar 17 by member: nucromer
saglikli olsa adi kacamak olmaz ki😛😛benim hayatimda silemiycegim tek sey cikolata o kadarda lanetlememek lazim bence ara ogun diye yenirse cokta zararli oldugunu sanmiyorum...ben kendimi bildim bileli aciktigim zaman ilkaklima gelen seydir ve insanin istahini kestigindende eminim 
24 Mar 17 by member: Merveduru
bende cikolata ve tatlilari hayatimdan cikaramiyorum. 
24 Mar 17 by member: kesin karar
her hafta kaçamak yapanlr ne yapsın :)  
24 Mar 17 by member: Rhmstf
ben hala hergün yiyiyorum valla yemekten kisip ondan aliyorum kaloriyi..uymayn siz bana yinede😛😎 
24 Mar 17 by member: Merveduru
ben bildiğimi yorumladım buraya :) isteyen istediğini yiyebilir elbette ki. Tamamen kesmediğiniz sürece süreci yavaşlatacak ve sürekli kendini hatırlatacaktır. Pazar günü yediğiniz çikolata, pazartesi günü tekrar yesem mi diye içinizi kemirecek. Sabrederseniz , diyetinizde sağlamsa cumartesiye bu his azalacak veya kaybolacak. E pazar günü? Kısır döngü diyoruz biz buna. 
24 Mar 17 by member: nucromer
o kadarda ayrıntıya girmeyelim bence, artık verdim yeter diyip 1 hafta istediğimi yedim (tabii mide çok almıyor onlar bile ölçülü oldu) ama yinede kilo verimi durmadı, yani bu işte devam etmek önemli bence, öyle bi çikolata yedim diye de yağ oranında filan bariz değişme olmuyor, sabır spor ve sağlık :) 
24 Mar 17 by member: Aysgulgndz
ayda bir mi😂 haftada bir yapıyorum ben  
24 Mar 17 by member: fjoralba
bu sadece bir bilgi :) bu arada yediğiniz şeker sporuda etkiler. performansınız düşer. 
24 Mar 17 by member: nucromer
Haftada bir bana cok geldi yani ayda belki iki haftada hatta da haftada bir çok olur diye düşünüyorum 
24 Mar 17 by member: nikolinnn
ne bicim bir cumle oldu bu 
24 Mar 17 by member: nikolinnn
yani insan fizyolojisinde şekere yer yok. haliyle çikolataya da yer yok. aynı zamanda insan vücudu öyle güçlü ki, miktarı aşırı olmadığı sürece tehlikeyi absorbe edebiliyor. Ancak bunun için kaynak harcıyor. bilerek yemeli. sigarayı bırakmaya çalışan birine haftada 1 sigara vermekle aynı şeydir. sigarayıda 50 kere bıraktım, diyeti de. inanın bana şeker ile sigara bağımlılıktır, bi farkı yoktur! 
24 Mar 17 by member: nucromer
valla arkadasim ne spor yapiyorum nede tatllidan gecebiliyorum tabi bunlari onaylamiyrum fakat bircok spor yapan kadar kaslarim kuvvetli bu genetikten kaynaklimi bilmiyorm 57.700 ken bile yag oranim sinirdaydi ve okadar tatli tuketen biri oldugum halde selülit denenseyi gormedim vucudumda. sans belkide her zaman diyorum saglikli besenen biri degilim yapan i takdir ediyorum 
24 Mar 17 by member: Merveduru
aynen bagimlilik olduguna kesinlikle katılıyorum 
24 Mar 17 by member: Merveduru

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



nikolinnn's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.