Wikkie1977's Journal, 26 May 2016

Gisteren weer een meting gehad op de sportschool. Naast vetmassa ben ik ook spiermassa kwijt. En dat laatste vind ik erg jammer! Ik moet dus iets niet goed doen. En dat zal voornamelijk aan het eten liggen en de wijntjes die ik drink. Niet dat ik een grootverbruiker in wijn ben maar ik lust ze wel.

Ik ga dus strikter mijn dagboekje bijhouden en misschien kunnen mensen die hier meer verstand hebben zien waar het goed of fout gaat.


Diet Calendar Entry for 26 May 2016:
1546 kcal Fat: 39.22g | Prot: 95.80g | Carb: 203.46g.   Breakfast: Pink Lady Appels, Douwe Egberts Cappuccino uit Automaat, Kruidvat Maaltijdshake Eiwitrijk Café Latte. Lunch: De Zaanse Hoeve Halfvolle Melk, AH Gerookte Kipfilet, Wasa Volkoren Cracker. Dinner: Groentemix, Go Tan Kokosmelk, Geroosterde of Gebakken Kipfilet, Lassie Zilvervliesrijst met Quinoa en Granen. Snacks/Other: Honing, Banaan, AH Yoghurt Griekse Stijl, Pink Lady Appels. more...

   Support   

Comments 
Het lijkt me dat de sportschool wel weet wat je moet doen.. zij zijn gespecialiseerd in spieren ;) Ik zou je dus dvw naar een personal trainer of een sporttrainer, en alle andere adviezen zeker overleggen met je trainer.. want naar mijn mening en eigen ervaring werken voor mij buikspiertraining en genoeg koolhydraten en eiwitten nog steeds.. ;) Succes! Gr. Jackie  
26 May 16 by member: Jackie Bee
Dank je voor je reactie Jackie Bee, het gaat me ook niet om de training zelf. Ik heb een personal trainer. Maar ik zal hem ook naar de voeding vragen. Was ik zowiezo van plan.  
26 May 16 by member: Wikkie1977
Hahaha, had niet het idee dat ik je echt heb kunnen helpen ;) Maar ik ben blij dat je er toch nog iets mee kan :) Groetjes 
26 May 16 by member: Jackie Bee
Eiwitten heb je nodig voor behoud en opbouw. Denk aan eiwitrijke producten. Whey, melkproducten ( al verschillen de meningen daarover 😉) ei, groene groenten. Oja en peulvruchten ook uiteraard 
26 May 16 by member: en weer een nieuwe poging
Je zit hoog in koolhydraten en wat laag in vetten, van wat ik kan zien in je dagboek(weet niet of je daar echt alles in zet). Verhouding zou moeten zijn: 1,0*lichaamsgewicht= aantal gram vet, 1,5-2,0*lichaamsgewicht= aantal gram eiwit, en de rest vul je aan met koolhydraten. Weet niet of je zin hebt om het echt allemaal uit te gaan zitten rekenen. 
27 May 16 by member: PuttenJourney
Wat bovenstaande zegt, verhoog je eiwitten intake - naar minimaal 100g of liever nog meer - als je je spieren wilt blijven houden. 
31 May 16 by member: AndreRutten
bedankt voor de adviezen! ik ga er zeker mee aan de slag.  
31 May 16 by member: Wikkie1977
Hoeveel eiwitten per dag? Mensen die aan krachttraining doen of veel lichamelijk werk verrichten hebben een grotere behoefte aan eiwitten dan mensen die minder actief zijn, maar hoeveel eiwitten zijn dit? Voor een gemiddelde volwassene die niet sport is 0.8 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht een goede richtlijn. Als je spiermassa wilt opbouwen heb je echter meer nodig, namelijk zo'n 1.5 tot 2 gram eiwit per kilogram lichaamsgewicht per dag. 
31 May 16 by member: VakkieS

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Wikkie1977's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.