Wikkie1977's Journal, 26 April 2019

hoi allemaal,
Vandaag ben ik naar de diëtiste geweest. Ik ben helaas maar een halve kilo afgevallen in 4 weken tijd. Ik had het wel verwacht. Eergister ben ik een avond uit geweest en heb flink zitten bunkeren en heel veel wijn gedronken. De dietiste raadde me aan over een week weer te wegen dan zou ik misschien wel een extra kilo kwijt raken (vocht) Ben ik teleurgesteld? Eigenlijk niet echt. Het was een rommelige maand en mijn privé situatie is nog steeds klote. stress en vermoeidheid doen veel. Het is gewoon een langere weg om te gaan. Ik ben in ieder geval niets aangekomen. Het koolhydraatarme dieet vind ik makkelijk vol te houden.

16 Supporters    Support   

Comments 
Op hoeveel khd zit je? Btw.. ik lees gewoon mee en wou even zeggen dat ik je een enorme sterke vrouw vind. Wat je meemaakt is geen kattenpis, en je slaat je er wel doorheen. Ik hoop vooral dat er in de nabije toekomst veel positiefs gebeurd voor je, en je deze ellende kan verwerken en een plekje kan geven. Heel veel sterkte komende tijd nog. Enne, afvallen, ookal is het dan niet zoveel als je hoopt, in zo'n tijd? Petje af, mij kennende had je me weg kunnen rollen.. (ik ga aan de vreet als het niet goed gaat en ik veel stress heb namelijk) 
26 Apr 19 by member: *Tess86*
@Tess, wat een super lief bericht. Dank je wel, maakt me emotioneel. Ik weet niet precies hoeveel khd ik per dag eet. De afgelopen tijd was dat zeker teveel. Het was gewoon een rommelige tijd merk ik. En ja stress eten...heb ik vast wel gedaan. Maar ik blijf doorgaan. Een halve kilo is een halve kilo...eraf... 
26 Apr 19 by member: Wikkie1977
Stress kan vreemde dingen met je body and mind doen, ben ik inmiddels zelf achter. Ik denk dat dat voor iedereen zo is. Al zal iedereen er anders op reageren. Dus ik vind het erg goed van je dat er een halve kilo af is! Is niet niks wat er allemaal speelt. Wat Tess zegt, enorm sterke vrouw. Echt bewondering voor dat je door gaat. ❤️😘Stay strong. 
26 Apr 19 by member: Dappere-Dodo

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Wikkie1977's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.