Streef61's Journal, 11 August 2018

hebben jullie een tip tegen emo-eten??

3 Supporters    Support   

Comments 
wegwezen uit die keuken! ga de was vouwen, wandelen, boven zitten .... wat ever maar WEG uit die keuken! en.... gelezen bij iemand anders.... iets met een 10/10/10 regel.... tien minuten na dat je het op hebt... hoe voel je je dan? en na tien dagen? en tien maanden? ik ben na het nadenken over het gevoel over tien minuten (schuldgevoel) vak al genezen.  
11 Aug 18 by member: Alphabet27
Keihard je favoriete muziek draaien en meezingen/dansen 
11 Aug 18 by member: Dottieapple
even de deur uit ga lopen. 
11 Aug 18 by member: bianca114,7
Wat voor mij werkt is niets in huis halen dat ik snel kan snacken. Als het er niet is, kan ik het ook niet eten. Voor mijn zus werkte het om iedere keer als ze de behoefte kreeg om te eten, op te schrijven wat ze aan het doen was, hoe ze zich voelde en waarom ze wilde eten. Ze kreeg zo zicht op de oorzaak van het probleem en kon toen bewust kiezen voor een andere oplossing dan eten. 
11 Aug 18 by member: bregir
Ik heb ook de momenten opgeschreven waarbij ik zin kreeg om te gaan snaaien en dan later herken je die momenten en dan kun je andere keuzes maken 
11 Aug 18 by member: mbouwens1
Als ik de neiging heb om mn emoties weg te gaan eten dan ga ik sporten! Een extra training die dag is dan heerlijk & ik kan mij dan heel erg goed afreageren op de gewichten. Voordeel is dat je goed bezig bent geweest, kcal hebt verbrand én niet gecheat hebt! En je hebt t er lekker uitgezweet. 
12 Aug 18 by member: rickydemooij
dankjulliewel voor de tips.Ga er eens mee aan de slag.Je word er tenslotte en niets wijzer van en doodongelukkig🙂💪 
14 Aug 18 by member: Streef61

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Streef61's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.