jessicameeus22's Journal, 02 May 2017

70 kg afvallen.. wat een opgave, als je erbij nadenkt sleur ik dagelijks een tweede persoon met me mee. Tijd voor verandering Jessica!

Diet Calendar Entries for 02 May 2017:
1122 kcal Fat: 20.85g | Prot: 77.87g | Carb: 161.23g.   Breakfast: Ei, Volkoren Brood, Banaan, Eiwit. Lunch: Appel, Broccoli, Noedels, Delhaize Kalkoenfilet. Dinner: Delhaize Kerstomaat, Bosui of Lenteui, Wortelen, Kippenvlees (Geroosterd, Gebraden, Gekookt). Snacks/Other: AH Basic Orange Juice, Boni Yoghurt. more...
3831 kcal Activities & Exercise: Sleeping - 8 hours, Walking (slow) - 2/mph - 2 hours, Resting - 14 hours. more...

15 Supporters    Support   

Comments 
Dag per dag ervoor gaan! Je kan alles wat je maar wil. Go for it! 
02 May 17 by member: Zij.ik
Geloof in jezelf, yes you can (als ik het kan, kan iedereen het) ben er nu 15 kwijt op 4 maanden en eet toch nog goed, wel bijna geen koolhydraten meer (20 gr. per dag), wel veel vet (100 gr. per dag) 
03 May 17 by member: spaceblunt
Wat een lieve reacties, bedankt. Ik wil het al heel lang maar weinig dorzettingsvermogen, maar deze keer steunt mijn man me voor de 100% en neemt hij initiatief om bv lange wandelingen te gaan maken. :D 
03 May 17 by member: jessicameeus22
We zijn hier allemaal lotgenootjes, kampen allemaal met éénzelfde probleem... Ik vind veel kracht in community, de ervaringen van anderen. Ik weet wel dat we het zelf moeten doen, maar wetend dat je niet alleen bent doet zo een deugd. Veel succes! 
03 May 17 by member: Veerle Vand
Dankjewel Veerle :) 
03 May 17 by member: jessicameeus22
Je bent niet de enige :p ik wil ook 70 kg kwijt.Ik volg geen dieet meer,maar hebben mijn levensstijl veranderd,niet makkelijk maar veel makkelijker dan te dieten,omdat je jezelf niets meer te kort doet en soms iets ongezond kunt eten op bv feestje.Ik ben nu amper 7,7 kg kwijt en voel al het verschil.Geef vooral niet op,je kunt het!!! Een lijst maken met dingen die je lekker vind en gezond zijn helpt voor makkelijker boodschappen te doen.Ik weeg me ook maar 1X per maand meer,omdat gewicht kan schommelen door bv maandstonden.Ik kan tijdelijk geen lange wandelingen maken met mijn zere voet,heup en rug (=allemaal door mijn overgewicht) dus maak ik wandelingen van 15 minuutjes een 4 tal keer per dag =das ook een uur hé ;) en bij slecht weer doe ik oefeningen thuis op muziek of dans ik.Denk er aan, traag gaat ook 1kg per maand is na 5 jaar ook 60 kg.We kunnen het :),gewoon 1 dag tegelijk :) ;) 
03 May 17 by member: A New Begin
Hallo 'A New Begin', fijn te horen dat je ongeveer dezelfde aantal kilo's kwijt wil :) ik probeer ook niet echt een dieet te doen al at ik voorheen ook vrij gezond. Ik ben namelijk chronisch ziek en heb gwn heel veel pech gehad ( daar komen de uitvluchten weer ;) ) maar tis eens tijd geworden om toch door te zetten ondanks de pijn soms. Hopelijk zal het lonen eh :) en idd alle beetjes dat je afvalt zijn al een hele stap vooruit, de kilo's zijn er ook niet op een maand aangekomen natuurlijk dus heeft ook tijd nodig er weer af te krijgen :) verder naast het wandelen doe ik nu een work out van 45 min aan de hand van filmpjes op YouTube ( zweten zweten zweten 😂) heel veel succes nog gewenst, je bent al supergoed bezig alvast :) 
03 May 17 by member: jessicameeus22
Dank je :) ben mijne CVS vergeten zeggen.Ik weet het diene pijn is niet makkelijk,maar we komen er wel ;) Ik heb hier ook zo een schat die met me wandelt.En gebruik ook filmpkes van you tube.ps :misschien is onze pijn wel op een dag minder of over als er veel gewicht af gaat,ik voel al een beetje verschil ;)  
03 May 17 by member: A New Begin
Dat is idd een vervelende aandoening :) en voila miss kunnen we dat Idd ooit zeggen dat we minder pijn hebben :) 
03 May 17 by member: jessicameeus22
Oh, ik heb dat gevoel ook en moet 'maar' 20 kilo afvallen :s Succes!!!!  
06 May 17 by member: marijkemm
Veel succes marijkemm :) gaat je wel lukken hoor 
06 May 17 by member: jessicameeus22
succes  
11 May 17 by member: thalia84

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



jessicameeus22's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.