ManlyMacho's Journal, 24 November 2016

Bugün spiral rendem geldi. Hemen kabak spaghetti denedim. Düşündüğümden çok daha iyi oldu. Hatta gerçek spaghettiden bile daha iyi diyebilirim. Yarın yine deneyip resmini atıcam. Bir tabağı sanırım 20-25 kalori. İki tabak bile yiyebilirsiniz :P

7 Supporters    Support   

Comments 
Aaa çok merak ettim. Şimdi atsaydın keşke :( Rende aliexpress'den mi? :)) 
24 Nov 16 by member: arifcihat
Burda avm deki ev eşyaları dükkanlarında, yapı marketlerde bulamadım. Hepsiburada'dan aldım. Fiyatı da uygun, kargo dahil 12-13 lira. 
24 Nov 16 by member: ManlyMacho
O zaman yarını bekleyelim bakalım. :) 
24 Nov 16 by member: arifcihat
https://youtu.be/9Kv8kNL7d4I Bu cihazın benzeri yada aynısı, hem de yapılışını anlatıyor. Ben tavada soteleyerek yaptım. Makarna gibi haşlayanlar ve çiğ yapanlar da var. 
24 Nov 16 by member: ManlyMacho
https://youtu.be/1FsJ90oOKfI Ben bu tarz yaptım hemen hemen.  
24 Nov 16 by member: ManlyMacho
Oyh acıktım vallahi. Ben kabağın tam mevsimindeyken normal rendeleyip, sarımsaklı yoğurt ile direkt yiyordum. Hatta bazen havuç da rendeliyordum. Biraz da mayonez ekliyordum tabi. Kabak zamanı geçti artık. Brokoliye doymaya çalışıyorum şu sıralar. :D Yine de bu şu anda acıkmış olduğum gerçeğini değiştirmez. :P 
24 Nov 16 by member: arifcihat
Çiğ olarak mayonezli süzme yoğurt ve salatayla birlikte harika mezesi oluyor. Kabak her mevsim bulunabiliyor. Çok merak ettiysen uzunca jülyen doğrayıp bile yapabilirsin. Ama rendeyle yapılan çok iyi oldu. Uzun uzun, hatta gerçek spaghettiden bile daha uzun :) 
24 Nov 16 by member: ManlyMacho
İlla rakı icireceksiniz adama meze falan  
24 Nov 16 by member: bariscapt
Bir iki kadehten bişey olmaz :)) 
24 Nov 16 by member: ManlyMacho
fotoğraf bekliyorum 
25 Nov 16 by member: dennysconi
Bugün yaptığım makarnayı attım. Ancak kabağı fazla haşladığım için diri durmadı. Yarın da başka sosla deniycem. Gerçek makarna kadar kesti beni, aşırı dolu hissediyorum şu anda. Sosuyla birlikte taş çatlasa 100 kaloridir. Sos dehşet güzel oldu, birader iki tabak götürdü. 
25 Nov 16 by member: ManlyMacho

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



ManlyMacho's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.