Dappere-Dodo's Journal, 03 July 2023

Antoinette!!!! Even zo, dan hoef ik niet de post van Janneke over te nemen! Ik heb voornamelijk Complex Partiële aanvallen, vaak met aura’s. Aura’s zijn bij mij bijna altijd geuren. Zelden een buik aura. En meestal zo één of twee keer per jaar gaat deze over in een grote aanval. Ik ben lang van de medicijnen af geweest omdat ik met een contra indicatie zat. Voor de epilepsie slik ik Valproïnezuur. Maar…. Voor wie mij al langer kent valt het misschien al op; Bij mij komt er nooit iets alleen. 😏 Ik heb óók Narcolepsie met kataplexie. Zal ik maar meteen door gaan met de rest? 🥴🤪

14 Supporters    Support   

Comments 
Vervelend zeg! Als je wel eens een tonisch clonische aanval hebt, dan is wel verstandig om bijvoorbeeld midazolam neusspray te hebben. 
03 Jul 23 by member: Antoinette loves food...
lijkt me ook wel lastig om tehebben. Zelf vind het altijd een teleurstellig als het weer gebeurt . kun jij de makkelijk mee omgaan?  
03 Jul 23 by member: jenneke lor
Ik ga het met mijn Neuroloog over hebben Antoinette 🥰 Jenneke, ik heb wel vaak last van schaamte als het gebeurd. Maar ik maak er ook grapjes om. Een keer, toen een collega iets bij me zag en zei “blijf je staan” en een klant die we al heel lang kende maar niet van mijn epilepsie wist, zei “je mag ook wel gaan liggen hoor” zeiden we “nou nee, als ik ga liggen is het echt foute boel” en vertelde ik dat ik epilepsie had. 🫣 Ik heb ook aanvallen die ze nog geen naam hebben kunnen geven, lijken myoclonisch, waarbij het voelt of de grond verdwijnt en ik val, meteen weer omhoog getrokken wordt en de grond weer terug is. Voor de buitenwereld ziet dat eruit of ik schrik of struikel.. 🫣 
03 Jul 23 by member: Dappere-Dodo
schaamte herkend ik ook wel vooral als mensen het aan mij merken. Heb je er vaak last van dan? Die spray heb ik ook maar mochten ze bij mij niet gebruiken vandaag omdat mijne maar twee minuten duren. ze time het bij mij altijd.  
03 Jul 23 by member: jenneke lor

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Dappere-Dodo's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.