ingridt's Journal, 04 June 2021

Gisteren had ik veel zin in eten, vooral tijdens werk en ‘s avonds bij de buis. Stilzitten is echt synoniem voor eten voor mij. Behalve als ik iets met mijn handen doe. Misschien geen tv meer kijken ‘s avonds maar een hobby nemen en tijdens werk vooral veel opstaan en bewegen zodra ik trek krijg. Ben pas vier dagen bezig en eet geen snoep of chips meer. Het werd gisteren al lastig. Daarom wel nootjes genomen. Ik had zo’n trek in zout, als ik chips in huis had gehad was ik vast voor de bijl gegaan.

Vandaag info gekregen over cpap apparaat wegens slaap apneu. Krijg hem volgende week. Heb er hoge verwachtingen van. Dacht ook dat ik bij het kwijtraken van 20 kg of meer kon stoppen met dat apparaat maar het schijnt dat gewicht niet per se de oorzaak hoeft te zijn van slaap apneu maar een grvolg.

Diet Calendar Entry for 04 June 2021:
1183 kcal Fat: 55.18g | Prot: 69.75g | Carb: 109.63g.   Breakfast: Perziken, AH Yoghurt Griekse Stijl. Lunch: Aldi Verse Geitenkaas 45+ Naturel , Ekoplaza Pompoenpitten, Zongedroogde Tomaten, Perfekt Yoghurt Dressing, Veldsla, Walnoten, Zwarte Olijven, Gebakken Ei. Dinner: Bio+ Penne Volkoren, Gerookte Zalm, Broccoli. Snacks/Other: C1000 Jonge Goudse Kaas 48+, Bruine Boterham. more...

   Support   


     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



ingridt's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.