Mr peter's Journal, 18 January 2020

Lyckades paja höger knät i veckan! Väntar på en magnetröntgen för att få domen.

2019 blev inget vidare tränings år.
Från sommaren till slutet av året så hank jag beta av två pencelin kurer samt en influensa som sitter i fortfarande!

Hoppas att jag hinner träna mer detta år!

Men men det blir ju som det blir!

9 Supporters    Support   

Comments 
Trist och jobbigt! Samma här fast blev sämre efter op så det måste bli en större op. Heja oss! Hemskt för utan knä så är man så immobiliserad!  
18 Jan 20 by member: Uggly1
Ja det är det! Ja ha vad jobbigt för dig då! Förra gången jag drog söder det andra knät så ville dom först inte göra en op, men efter 4-6 månaders slit å värre smärta en efter skadan så gick dom in å såg att miniskeln hade gått sönder samt att det låg trasiga muskeltrådar i kläm. Efter den Quick fixen så har jag varit som ny i knät. Vi får väl se vad domen blir denna gång. Sjukt frustrerande att ha ont å knapra massa citodon för att kunna sova eller vara vaken! Att man tar detta så självklart varje dag när man är frisk! Man borde vara mera tacksam att det inte är så varje dag å att vi bor i ett land där man får hjälp med sina krämpor. Jag får väl försöka lägga mera tid i gymet när jag kan börja ta mig dit själv.  
19 Jan 20 by member: Mr peter
Nja. Tacksam iofs... men gått 2 år (!!!) sedan första skadan och inte kunna gå... Puh! Och ont. Även mitt knä såg mycket värre ut inuti än befarat. Och borttagna delar gjorde det ju värre. Förstår dig! Vi får kämpa på! Heja oss! 👍 
19 Jan 20 by member: Uggly1
Hoppas att du får rätt till operation utan väntetid om det är det som gäller. Det gick fort för mig när jag väl tog mig till rätt läkare. Opererades strax innan jul och är hur bra som helst nu än så länge. Men något smärtstillande är det ingen läkare som vill skriva ut oavsett smärtan man haft/ får till och från. Konstigt värre..  
21 Jan 20 by member: Lillgrisen82
Tråkigt att höra! Snabbt jobbat för att få en magnetröntgen dock😊. Har själv just krigat mig till en remiss till ortoped, det tog ca 8mån.... Hoppas allt blir bra! Som du säger, först när man blir drabbad man förstår hur mycket det betyder att vara hel i kropp&själ! 
21 Jan 20 by member: mattiasjson1
Krya på dig.  
21 Jan 20 by member: Lillgrisen82
Ja man har väl tur med att arbetsgivaren har avtal med en privat klinik! Försökte få en doktors tid på den lokala vårdcentralen men dom hade visst bara tre akut tider den dagen å dom var slut. Medans denna privat klinik fixade en tid på någon timme! Gillar inte detta upplägg, men nyttjade det denna gång. Är emot denna gräddfil generellt. Så visst har jag väl en dubbelmoral. Tack så mycket 🙏🏽 för omtanken å era tråkiga historier! Men tyvärr så är det denbittra sanningen, å jag tror att det är bra att vi blir upplysta om hur det är. Lycka till på era livs resor!💞 
21 Jan 20 by member: Mr peter

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Mr peter's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.