Mr peter's Journal, 15 October 2018

Har nu känt mig helt slut, ingen ork eller motivation för träning. Det gick så långt att jag var tvungen att besöka gymet innan middagen.
Hoppas att det släpper, har ej tränat i helgen då det inte fanns tid för det. Börjar fundera på om det beror på mitt kalori intag är för lågt. Har minskat det med 500 kalorier, skall enligt FS ligga på 2300 för att gå ner i vikt, men har nu ändrat om det till 1800. Jag har även ändrat kosten lite. Äter lite mer kolhydrater mot förut.

Diet Calendar Entries for 15 October 2018:
1847 kcal Fat: 67.96g | Prot: 124.15g | Carb: 184.46g.   Breakfast: Eldorado Kaviar, Falu Råg Rut Grov, Äggvita, Ägg. Lunch: Äggvita, Pizza med Ost. Dinner: Eldorado Lingonsylt, Havregrynsgröt. Snacks/Other: Coop Cottage Cheese, Arla Mellanmjölk 1,5%, WNT Triple Protein. more...
2917 kcal Activities & Exercise: Floorball - 1 hour and 5 minutes, Painting - 3 hours, Resting - 11 hours and 55 minutes, Sleeping - 8 hours. more...

7 Supporters    Support   

Comments 
Vet inte om det har med antal kalorier att göra..det där med tröttheten alltså. Tror inte det, då jag själv är piggare när jag inte är mätt. Men trötthet lider jag också av för tillfället.🤪 
16 Oct 18 by member: jean1molin
Nä det har du nog rätt i, men jag fattar inte vart denna trötthet kommer ifrån?🤔känns bara ruskigt frustrerande att gå från Duracell person till orkeslös å matt. Men så är det väl ibland. Jag provar ett tag till på lägre kalori intag för att se om det inte är något annat som gör mig så trött. Hur länge har du varit trött å matt då? Tränar du nu eller håller du upp med träningen också? Går du lika mycket fortfarande? Jag har pratat med mina grannar som har en hund, tänkte att jag skulle kunna ta med honom ut när jag endå kör PW varje dag. Även han skulle behöva det har jag konstaterat😉 Kanske det är lite mitt fel, då han alltid får en massa god mat när vi träffas. Men det är han värd😁 Kanske dax å börja träna något nytt? Då kanske orken å nyfikenheten kommer tillbax, men jag vet inte vad det skulle kunna vara?  
16 Oct 18 by member: Mr peter
Exakt... Från att ha haft en sådan där nyckel i ryggen man vrider upp å knallar runt som en yr leksak till att efter ansträngning lägga sig horisontellt är bara inte jag. 👀 I nästan 3 veckor har jag stått ut med mig själv.... Dragit ner på gymtillfällen men ändå gett mig på att försöka maxa i bänk. Tyvärr sket det sig med 50 kg.....😭 Jupp... Hunden å jag vädras flitigt här...å jag tycker absolut att du själv skall låna en vovve. 👍 De är roliga i skogen.... Plötsligt så står man där å har dragkamp eller klättrar i berg.  
16 Oct 18 by member: jean1molin
Exakt... Från att ha haft en sådan där nyckel i ryggen man vrider upp å knallar runt som en yr leksak till att efter ansträngning lägga sig horisontellt är bara inte jag. 👀 I nästan 3 veckor har jag stått ut med mig själv.... Dragit ner på gymtillfällen men ändå gett mig på att försöka maxa i bänk. Tyvärr sket det sig med 50 kg.....😭 Jupp... Hunden å jag vädras flitigt här...å jag tycker absolut att du själv skall låna en vovve. 👍 De är roliga i skogen.... Plötsligt så står man där å har dragkamp eller klättrar i berg.  
16 Oct 18 by member: jean1molin
Jasså stackars dig, inte avis men jag har nog haft mitt lika länge😢 Hoppas att det släpper snart, men jag fattar ju inte vad det beror på. Ja det är ju tråkigt när man inte orkar träna för fullt, men att prova å max då är modigt😜 Jag är helt säker på att du fått upp den om du bara lyft på rumpan å andats ut. Det är mycket teknik i bänk. Körde faktiskt bänkpress i dag på lunch passet. Har inte kört bröst på 8-9 månader. Tror att jag ska börja köra lite lätt bröst träning nu. Ja jag tror att jag skulle kunna ha jätte skoj med sällskap, men frågan är om boven skulle ha lika roligt, jag är ju så himla barnslig å sprallig å har jag väl börjat så har jag svårt att sluta leka🤣🤪 Vad är det för hund du har som promenad kompis då? Krya på dig! 
16 Oct 18 by member: Mr peter
För mig är det vädret. Så fort vi börjar komma in mot hösten och det blir kallare blir jag automatiskt tröttare. Tror inte det har med att du minskat 500 kalorier. Försök att lägga dig och vakna varje dag vid samma tid. Och se till så att du får tillräckligt med sömn. För mig är sömnen 80% av min energi på dagen. Ät något energirikt innan gymmet och ha en god måltid att se framemot efter gymmet. Så gör jag iallafall. Hoppas det löser sig!  
16 Oct 18 by member: wada_
Ja du har nog så rätt i detta! Men jag har alldrig varit så känslig av vädret förut. Nä men jag är ej säker på min basala förbränning. Har kollat lite på olika räkne snurror å då ska jag ligga på ca 2800 kalorier per dag ich. Nu så ligger jag på 1800, men tror ej att det är det som gör mig så trött. Det största felet är att jag sover nog för lite. Å det har jag alltid varit dålig på. Sedan att ta något innan träning har jag börjat med men ej hjälp. Har börjat att träna på lunchen istället å det är bättre iaf. Tack för tipsen!👍🏼😄 Ha det!  
16 Oct 18 by member: Mr peter
är du säker på att du får tillräckligt med järn och b12 i kosten då? Brist på nån av dem kan leda till "orsakslös" trött- och matthet och det är rätt vanligt att få när man gör starka kalorirestriktioner eftersom det innebär ett minskat intag av mat generellt.  
16 Oct 18 by member: D0ingMyStuff
Ja det skulle ju kunna vara så, järn tror jag inte att jag får för lite av å b12 har jag inte så bra koll på. Får kolla upp detta. Men jag har legat på snarlik diet förut utan att jag känt så här. Tack så mycket för inputen å tipsen!😊 
16 Oct 18 by member: Mr peter
Jäss Peter.. teknik samt det faktum att min ena axel spökar. Pallar ta 5x5 på 40 så 50 borde gå... Hmmm.. det krasade i axeln å ändå testade jag 2 ggr. Shit happens.🙈 Men...kul att du körde bänk idag. Varför så långt uppehåll? Skador? Hundar älskar barnsliga vuxna...de är trots allt mer tydliga i sitt kroppsspråk än minifolket som kan vara läskiga för vissa. Benny är en blandras. Staffe+ något annat som sprungit på gatorna i Irland om jag minns rätt. Foto på honom finns under min profil. Han har muskler å ett härligt sinne. Jag minns faktiskt sådan trötthet för typ 100 år sedan å då fick jag faktiskt b12 sprutor. Härligt när du får tips som jag också kan ta del av. Tack doingmystuff.👌 
16 Oct 18 by member: jean1molin
Hej! Låter som din kropp gått in på spar/lågläge för att spara på energin. Testa med att vänja kroppen med att dra av ca 100 kcal åt gången. Då hinner kroppen vänja sig lite bättre. 
16 Oct 18 by member: gka1
Jean så är det ju ibland. Men du provade iaf! Vad synd att du inte fick upp den. Om du har problem med axeln så ska du kolla upp vad det är som spökar i axeln! Samt inte test en andra gång på pb i bänk. 10 kg i bänk är mycket, inte samma som 10 kg i knäböj eller mark lyft! Ja gammal skada samt att jag tränat bara bänk i massa år så min hållning är skit. Tänkte att det var dax att vila mina små Peck deck å bygga upp bröst ryggen å deltoid musklerna runt axeln. Har lyckats med detta så nu har jag fått lite axlar å en bättre hållning😁 ska väl smyga in lite bröst övningar nu men väldigt lite å lätt. Tror att det blir lite cabel Cross samt hantlar men även något set bänkpress å sne bänk. Måste ju träna all stor muskler om jag vill kunna öka i muskel volym. Jasså det säger du, jag kan ingen ting om hundar. Är mest rädd för dom. Men älskar att lek med hundar jag litar på. Det var en söt liten vän du har sälskp med på dina promenader. Jasså varför fick du b12 brist? Antar att det hjälpte dig. Ja men vd bra om det hjälper dig också , vi kanske är lika unga å fit där av samma krempor😜 Ha en bra dag! 
17 Oct 18 by member: Mr peter
Ja... Tog 45 precis innan å det kändes lätt, så därav mitt djärva kliv upp på 50. 🤣 Borde fan ta 47,5 å nöja mig... Har dragit mycket lager . Travar av skokartonger som skulle från ett hyllplan till antingen upp eller ner..å då var vänster alltid i höjd med midjan eller max axeln, medans höger på toppen av traven. Vansinne när jag tänker efter...inte argonomiskt för 5 öre. Höger axel faller även lätt fram oavsett vad jag gör. Snedbänk är bra...å jag har kört ett längre tag med hantlar innan jag vågade bänk överhuvudtaget. Vet inte varför det känns svårare. Å jag är klenare i höger fast jag är högerhänt. Härligt att du har en tydlig plan.👍 Det gäller att utnyttja sin visdom.😜 Förstår det där med rädsla. Har svårt än idag för schäfrar sedan jag var liten. Kan inte läsa av dem riktigt. Tog blodprover då å fick väl 2-3 sprutor med 2 veckors mellanrum. Blev sedan pigg igen... Kanske värt att kolla upp....skall ändå fylla på med vaccin innan resan. 
17 Oct 18 by member: jean1molin

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Mr peter's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.