Renner123's Journal, 23 September 2018

Vanavond uit eten omdat mijn lief morgen jarig is. Met alle kinders . Zo zin in. Ben van plan flink te eten. En dan morgen een dag vasten. Dag alleen water. Ben toch vrij. Stom idee????

Diet Calendar Entry for 23 September 2018:
493 kcal Fat: 16.67g | Prot: 28.55g | Carb: 53.05g.   Breakfast: Zonnatura Tarwe Zemelen, Optimel Vanille Yoghurt 0% Vet, Quaker Cruesli 4 Noten. Lunch: Gekookt Ei, Waldkorn Brood. more...

4 Supporters    Support   

Comments 
Wanneer ik te veel eet na een tijd calorieën tellen, voel ik me opgeblazen en misselijk. Vind ik zelf zonde... Maar verder kan het af en toe geen kwaad om lekker te eten en niet alleen aan afvallen te denken.  
23 Sep 18 by member: Arjoena
Ik heb van mijn voedingscoach geleerd dat het niet uitmaakt als je een keer wat hoger zit in kcal, mij is verteld dat ik de dag erna gewoon weer mijn voedingsschema moet volgen en niet moet minderen. Persoonlijk zou ik er niet voor kiezen om helemaal niets te eten. Ik zou dan gaan voor een licht ontbijtje, lunchen met salade en s'avonds een vers soepje maken? Alvast gefeliciteerd met je man en geniet vanavond van al het lekkere eten! 
23 Sep 18 by member: Sandra.1994
Dank je sandravdoormaal. 
23 Sep 18 by member: Renner123
Alvast gefeliciteerd en geniet ervan vanavond! 
23 Sep 18 by member: dani.p2
Ik zou idd gewoon licht eten. Alleen water de hele dag lijkt me geen goed plan. En de kans dat je dan naar de ‘slechte’ dingen gaat grijpen is toch aanwezig.... 
23 Sep 18 by member: Fietsje37
nee nee nee! Niks een dag vasten, gewoon de volgende dag je normale eetschema oppakken! Niks balansen qua eten, balansdagen slaan nergens op... Je zou een extra workout kunnen pakken, maar minder eten om te balansen. Je lichaam heeft morgen ook gewoon voldoende voedingsstoffen nodig. Dus morgen gewoon eten zoals je elke dag eet.  
23 Sep 18 by member: rickydemooij

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Renner123's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.