Mr peter's Journal, 19 September 2018

Är ute på tjänsteresa, får nästan ågren för att jag inte vet vad och hur mycket jag stoppar i mig. Sitter å uppskattar detta hela tiden blir lite tröstlöst🤔
Fast jag kan ju inte byta jobb bara för detta. Så himla dumt att man inte tog tag i detta innan man blev en tjockis.

Ångrar också att man inte tog bild på sig själv innan man började tänka på kosten. Skulle varit roligt att kunna se skillnad. Nu märks det bara på skärpet i byxorna samt att vikten går ner.

Diet Calendar Entries for 19 September 2018:
1429 kcal Fat: 54.64g | Prot: 62.88g | Carb: 107.94g.   Breakfast: Kokt Ägg, Eldorado Kaviar, Finn Crisp Original . Lunch: Yoghurt, ICA Basic Salladsost, Podravka Ajvar , Blå Band Gräddsås, Potatis (med Skal, med Salt, Kokt), Pannbiff. Dinner: McDonald's Hamburgare. Snacks/Other: Bordsvin, Starköl. more...
1697 kcal Activities & Exercise: Air Climber - 1 minute, Resting - 15 hours and 59 minutes, Sleeping - 8 hours. more...

2 Supporters    Support   

Comments 
Tänk bara på att äta det nyttigaste du kommer åt och i vettig portionsstorlek så går det nog bra ska du se. 
19 Sep 18 by member: AnTiMe710507
Ja visst är det så, men på mässor så blir det lätt representationer å då blir det offta vin å öl till å efter maten. Tack för tipset. Kommer att tänka på det denna vecka.  
19 Sep 18 by member: Mr peter
Ja... det är verkligen knepigt. Gäller att när man väl är hemma å väl väger allt att samtidigt leka en lek å gissa...då kan man kanske ha bättre uppfattning om vikten då man ej har tillgång till våg. Jag brukar roffa åt mig proteiner i första hand. Skippar gärna såser å sådant som röror å njuter istället av öl eller vin. Man dricker ju inte det så ofta kanske å i långa loppet så påverkar det lite.  
19 Sep 18 by member: jean1molin
Ja visst är det så. Å bara att jag har blivit medveten om detta är ju ett steg i rätt riktning. Men sedan så är det ju så att det lättaste sättet att få i sig kalorier är ju vi flytande form. Sedan så ska man vara med beten om att dricka alkohol haltiga drycker gör att kroppen ej kommer förbränna övrigt intag av kalorier medans man intar alkohol. Så om man äter mat till detta så kommer kroppen att lägga al fokus på att börja bryta ner alkoholen å buffra alla dom andra kalorierna som man intar i maten eller vad man nu stoppar i sig. Visst kan man hoppa över alkohol haltiga drycker. Vilket jag har börjat med nu, men jag måste dock erkänna att det är ruskigt gott med vin till maten å det känns trevligt med att ta en öl innan maten medans man sitter å chitt chattar med varandra. Allt handlar ju om att bryta vanorna man lagt till sig med.  
19 Sep 18 by member: Mr peter

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Mr peter's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.