Enonmies's Journal, 16 January 2022

Sunnuntain liikuntaa Fiskarsin kanssa.

Diet Calendar Entry for 16 January 2022:
4910 kcal Fat: 225.84g | Prot: 147.84g | Carb: 561.67g.   Breakfast: Kotimaista Ohut Saunapalvi, Kurkku, Flora Normaalisuolainen, Vaasan 100% Kaura (33g), Vaasan Kaurasydän, Elovena Kaurapuuro, Valio Sokeroimaton Vadelma Persikka Keitto, Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%. Lunch: Kotimaista Ohut Saunapalvi, Keitetty Kananmuna, Flora Normaalisuolainen, Vaasan 100% Kaura (33g), Riisipuuro. Dinner: Suklaa. Snacks/Other: Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Rainbow Rasvaton Raejuusto 0,2%, Kotimaista Ohut Saunapalvi, Flora Normaalisuolainen, Porokylän Riisipyörö. more...

31 Supporters    Support   

Comments 
Työkalut ja mies kunnossa 👍 Näissä kuvissa alkaa olla semmoista Kalle Päätalon vanhanajan savottatunnelmaa 😉 
16 Jan 22 by member: teemurrr
Teemurrr, samaa sanoin, kun kannettiin nuita koivuja, että arvostus nousee vanhankansan ukkoja kohtaan kohisten, kun he on leipänsä eteen tai talojen rakentamista varten käsin tätä tehneet, käsisahoilla, kirveillä, sarkahousuissa kelistä riippumatta. Itse nautin tästä, ulkoilma, rasva palaa ja sisälle, kun menee paita on märkä, niin tietää tehneensä💪🙂. 
16 Jan 22 by member: Enonmies
Kuivan kesän hommia halon hakkuu, ei lumisen talven. 😂 
16 Jan 22 by member: Janika M. Ahola
Janika R. Höpöhöpö, kevät talvella puut pilkotaan kuivumaan ja kesällä siirretään kuivat puut liiteriin. Kesällä kun tuoreita pilkot, niin poltettavaa vasta seuraavana kesänä. "Elämä loppuu aikanaan, halonteko ei milloinkaan" 
16 Jan 22 by member: Enonmies

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Enonmies's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.