jannahkha
Joined August 2017
Posts
603
Following
72
Followers
257
Weight History

Start Weight
176.4 lb
Lost so far: 17.6 lb

Current Weight
158.7 lb
Performance: Steady

Goal Weight
152.1 lb
Still to go: 6.6 lb
Semua berawal dari lebaran tahun 2017, pertama kali sadar klo "sudah saatnya diet dan harus berubah" dan sampai sekarang masih terus berjuang :')

Hal yang kusadari
🏔 ga ada yg instan, ga ada batas waktu, sedikit demi sedikit lebih baik daripada jor2an di depan, terus ga konsisten 💣💥
🧘‍♀️ badan sehat, jiwa ikut sehat. Jadi lebih tertata hidup ini klo rajin merawat diri, karena bagaimanapun olahraga itu disempatkan, bukan cari2 alasan 🐒 (terutama bagi kaum mageran)
🐌 prosesnya itu panjang, buktinya sekarang sdh 4 tahun dan aku tu masih gitu2 aja, ga goals2 entah kenapa salahnya dimana hiks, sampai berjamur n bersarang laba2 🕷 tapi buktinya aku masih aktif di aplikasi ini. Naik turun stuck disitu2 aja mbulet (PR ku buat belajar)
👩‍🏫 jangan overthinking, jangan perfeksionis, lakukan aja hal baik, pasti akan menuai hal baik jg, jaga makan, olahraga yg rajin, pake skincare, ga usah kasih batas waktu, ga usah mikirin hasilnya, jalanin aja dulu 😇
🔝🆙🔃 entahlah aku tuh muter2 disitu terus
❤ berproses menjadi lebih dewasa, dalam hal mengatur diri sendiri jadi pribadi yg lebih baik (general banget) tapi memang bener, manage diri sendiri dulu lah, urus diri sendiri, jadilah pemimpin, jangan males 💔
🎻 embrace your own curve, setiap orang terlahir dengan fitur masing2, ada yang kutilang, ada yang curvy, kelebihan disyukuri, kekurangan ya sabar 🤗
🙄 there is science behind this, cuma gimana caranya mecahin kodenya

Hal yang membuatku tertarik
☑ skincare anti aging, tretinoin, menghilangkan PIH, dermaroller dan TCA cross
☑ makan enak tapi ga bikin gendut
☑ olahraga (kenapa masih jadi momok bagiku)
☑ tidur cukup, jgn begadang
☑ kerja cerdas, what is next step?
☑ nabung buat naik haji, investasi
☑ jodoh pasti bertemu 🥰
☑ lanjut sekolah lagi


✨to myself in the near future✨

jannahkha's Weight History


jannahkha's Latest Member Challenges

54
  Daily Accountability 2020-#29
status: Completed
ended: 20 Jul 20
view progress
 
  
52
  Daily Accountability 2020-#28
status: Completed
ended: 13 Jul 20
view progress
 


Following

Online now loena_bfq
last weighin: gaining 0.4 lb a week Up
 
Online now Ellyatin Mastaka
last weighin: losing 0.1 lb a week Down
Online now melissatwa
last weighin: losing 14.0 lb a week Down
 
Online now -Diablo
last weighin: gaining 11.2 lb a week Up



jannahkha's Latest Posts

Life Is Hard, And There Is No Easy Road
Thank you for your motivational words, Roblaw2b.. I still learning to be more discipline to my new healthy lifestyle..
posted 01 Jul 2018, 02:46
Doing Great
Hey LC313, Good for you.. have a nice day too..!!
posted 01 Jul 2018, 02:43
New here need to lose alot
Hello fanak7, welcome to FS.. I agreed to abbadabba, just eat healthy, be more active, sleeping enough, manage your stress level, for lose a lot of weight, try to set some minigoal to divide the weight you want to lose, to be more spesific and smaller. Good luck to you and God bless!!
posted 01 Jul 2018, 02:36
Exercise
Because it health suggestion to sleep for 7-8 hours/day. But it so difficult to do if we are night owl Very Happy So, I edited it every day to 5-6 hours
posted 26 Jun 2018, 20:27
The Instant Noodle Mystery
I think just read the nutritional fact table in the packages.. take attention to the "calories per serving" and "serving per package". If it contain more than one serving, it means you should to multiplying it. Don't surpised, because instan noodles have calories around 300-400kkal for 80-90gr dried, 400-500kkal for >90gr dried. The calories come from the noodles and the seasoning sauce/oil. Just make sure to reduce the intake.
posted 26 Jun 2018, 20:24
jannahkha has submitted 5 posts

Other Related Links

Members


jannahkha's Recent Food & Exercise


jannahkha's Groups

Weight-Loss for Busy Professionals
A group for professionals who struggle with balancing weight-loss with careers. Support, tips & friendships are encouraged.

Goal by Birthday
Announce your Birthday and set a Goal that you really want to reach by that date.

Indonesian Citizen
Please join with us!

5:2 Lifestyle
Group for people who have embarked on the 5:2 lifestyle (5 feed days, 2 fast days a week)

Intermittent Fasting
Those interested in or implementing intermittent fasting into their fitness journey.

Get the app
    
© 2021 FatSecret. All rights reserved.