flexjeM
Joined April 2018
Posts
71
Following
30
Followers
29
Weight History

Start Weight
318.3 lb
Lost so far: 57.3 lb

Current Weight
261.0 lb
Performance: losing 3.9 lb a week

Goal Weight
218.3 lb
Still to go: 42.8 lb
Door een combinatie van lichamelijke beperkingen, medicijngebruik en gewoon een vreselijk slecht eetpatroon ben ik de laatste jaren Veel te zwaar geweest. Nu ben ik nooit echt slank geweest, maar ik was in mijn jeugd wel een fanatieke sporter. Helaas moest ik wegens aanhoudende blessures daarmee stoppen en kon ik mijn energie niet meer kwijt. En zoals menig FS-gebruiker zal herkennen kwam ik in de bekende vicieuze cirkel: ik zat slecht in mijn vel, daardoor begon ik steeds meer te eten, waardoor ik me weer slechter ging voelen.

De afgelopen jaren heb ik wel wat lijnpogingen gedaan, maar na een maand of twee stopte ik weer, want te moeilijk, te lastig, en wat voor excuus dan ook. Maar nu is de knop om. Ik heb begeleiding, ik heb mijn man verteld wat mijn zwakke momenten zijn en wat er dan gebeurd, en nu houd ik ook via FS bij hoeveel ik eigenlijk eet. Ik heb me in jaren niet zo in controle gevoeld, juist door de controle te delen!

Toen ik begon (een paar weken voor ik FS ontdekte)woog ik 144 kg. Mijn uiteindelijke doel is ongeveer 75-80 kg (zonder einddatum), maar voor nu is mijn doel 99 kg op 1 januari 2019. Mijn motto is: Het is er niet in 1 week aangekomen, dus het hoeft er ook niet in 1 week af. En samen met jullie hier moet het helemaal goed komen!!

flexjeM's Weight History


Following

Online now groetjes
only visible to followers
 
Elfje69
last weighin: losing 1.3 lb a week Down
lonnekevan toledo-henneveld
last weighin: gaining 0.7 lb a week Up
 
Hawkey4077
last weighin: losing 34.0 lb a week DownOther Related Links

Members


flexjeM's journal

05 August 2018

😰 Hoewel het gewicht me wel aanstaat, haat ik dit weer... het enige wat ik kan eten en drinken zonder misselijk te worden is fruit, melk en water. Morgen ...
on diet flexjeM's own diet  

03 August 2018

Sinds wanneer val je van elke avond alcohol af?? Dit helpt natuurlijk niet met strenger zijn 😂😂
on diet flexjeM's own diet  

flexjeM's Recent Food & Exercise