Jennamariat's Journal, 16 April 2020

Päivä alkoi hyvin.. päättyi erikoiseen ahmimiskohtaukseen jota edelsi väsymys ja kauhea ärtyneisyys (hormonit ๐Ÿ˜ฉ): 2 pussia popkornia, kotipizzan lankkupizza ja napostelukanat. ๐Ÿ˜ณ nicely done. Voi olla taas hirmu ylpeä itsestään. ๐Ÿ™„

12 Supporters    Support   

Comments 
โ™ฅ 
16 Apr 20 by member: Pomppiainen
Noi on pahoja! Mulla auttaa kun pidän ateriarytmistä kiinni, vaikka ei aina olis niin nälkä. Kivennäisvedestä voi kans olla apua ja hormooneihin vadelmanlehtiteetä. Tsemppiä! 
16 Apr 20 by member: Mokopipari
Kiitos vinkeistä! Jospa tänään paremmin ๐Ÿ™ˆ 
16 Apr 20 by member: Jennamariat
Tapahtuiko esim.edellisenä päivänä jotain joka jäi yöksi mietityttämään.. tai unohtuiko ruokailurytmi... Mulla joskus tullut myös selittämättömänäkin "tarve" syödä kaikki mikä ei pääse karkuun.. :( 
16 Apr 20 by member: Ancaha
Älä koe huonoa omaa tuntoa. Herkutkin kuuluvat elämään. Nyt ehkä tuon ahmimiskohtauksen voimin jaksaa taas tsempata pidempään :). Mukavaa viikonloppua! 
16 Apr 20 by member: illeriinaa
No oih๐Ÿ˜ฅSitten taas rytmiin, kyl se siitä kun yhteen kertaan jää!  
17 Apr 20 by member: ritulissu
Huomenna on uusi päivä, näitä vaan sattuu ๐Ÿคทโ€โ™€๏ธ 
17 Apr 20 by member: kissanhiekkalinna
Vain elämää, ei sen enempää. Toivottavasti tästä päivästä tulee parempi. 
17 Apr 20 by member: Leivonnainen
Älä turhaa syytä itseäsi. jatka tänään terveellisillä valinnoilla, muista syödä päivällä tarpeeksi niin ei illalla tule ahmittua. voiko koittaa vaikka että menee ulos kävelylle tai venyttelee vaikka 15min kun ruuanhimo iskee? voi olla, että menee ohikin. Kunhan tosiaan on päivällä syönyt tarpeeksi. 
17 Apr 20 by member: saaraura
eikä tuo määrä nyt maailmaa kaatava ole :)  
17 Apr 20 by member: saaraura
Voi hitsi, tosi tärkeetä kyllö toi, että tiedät mitkä asiat siihen johti niin pystyt seuraavalla kerralla työstämään asiaa 
17 Apr 20 by member: callmelaice
Älä lannistu :)  
17 Apr 20 by member: ulla.p33
Tuohon ei maailma tai terveellisten elämäntapojen harjoittelu kaadu. Koeta syödä hyvin, juoda tarpeeksi, liikkua ja nukkua riittävästi - kyllä se siitä lähtee! Tsemppiä tähän päivään! 
17 Apr 20 by member: Juliaana72
mulla ainakin ihan pelkkä väsymyskin saa aikaan ahmintaa tai se vapauden tunne, kun lapset viimein nukkuu. ๐Ÿ˜… tsemppiä, ei yhteen herkuttelukertaan vielä mikään kaadu. 
17 Apr 20 by member: Pehmotarra
Jos on paljon stressiä huomaan kaipaavani jotain hyvää syötävää 
17 Apr 20 by member: akiram70
Oi vau! Valtava määrä ihania tsemppiviestejä! Kiitos niistä jokaiselle teistä, mahtavia vinkkejäkin๐Ÿ’— ei auta jäädä märehtimään, Kohti uutta viikkoa ja fiksumpia valintoja!  
19 Apr 20 by member: Jennamariat
Eihän se ny haittaa jos vaikka kerran viikos vetää oikein huolella kaapit tyhjäksi. Pääasia että tiedostaa ongelman ytimen. Niin kauan kun olo tuntuu hyvältä ja optimismi kurkkii mielessä, peliä ei oo menetetty. Siihen nähden kun painon pudotukseen käytetty aika verrataan muutamiin tankkauspäiviin, ei ne syömiset näy tuloksissa. Yleensä se ongelma on ylimääräisessä energiassa mitä moni meistä tahtoo syödä puoletkin liikaa yli tarpeen per päivä. Ihminen vain toimii niin että se ylimääränen täytyy hukata johonkin? Yleensä se kertyy sitten rasvaksi lopulta๐Ÿค” 
21 Apr 20 by member: hietja65
Toi on totta! Erittäin totta.. Omat kompastuskivet nimenomaan on niissä päivittäisissä syömisissä, eikä niinkään tällaisissa "syön jääkaapin valonkin"-hetkissä. Sillä sitä on lihonutkin. Liikaa energiaa kulutukseen nähden, simppeliä mutta kummallisen vaikeaa ๐Ÿ˜ Kiitos tsempistä ๐Ÿค— 
21 Apr 20 by member: Jennamariat

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

MembersJennamariat's weight history


Get the app
    
© 2020 FatSecret. All rights reserved.