J0hQ's Journal, 02 June 2019

50 viikkoa täynnä! 🤗☀️

Diet Calendar Entry for 02 June 2019:
1930 kcal Activities & Exercise: Apple Health - 24 hours. more...
on diet J0hQ's own diet  

14 Supporters    Support   

Comments 
Ensinnäkin onnittelut 350 päivän OMAD putkesta ja aivan huikeasta painonpudotuksesta ja ennen kaikkea ylläpidosta! Mielenkiinto heräsi kysyä tuosta OMAD tyylistä ja kokemuksista: - käsitin että syöt 1-2h aikaikkunassa tuon aterian? - mihin aikaan päivästä yleensä syöt ja pysyykö se aina samana? - syötkö juotko muina aikoina mitään muuta kuin vettä? - onko sinulla ollut ruuansulatus oireita syödä niin paljon (energiaa) yhdellä kertaa? - suunnitteletko tarkkaan mitä syöt aterialla? - träkkäätkö kaloreita/makroja? - jos träkkäät niin miltä ne näyttävät? - jos tiedät niin mikä sinun laskennallinen BMR on? - tuleeko sinulle kuuma tuon aterian jälkeen? - millaisia huomioita olet tehnyt OMAD aikana? esim. unen laatu, virkeystilat, tuottavuus, aikasäästö... - mikä on mielestäsi parasta OMAD:ssa? 
04 Jun 19 by member: Teemu Eiskonen
Jään mielenkiinnolla lukemaan vastaukset tähän kysymyslistaan! Kiinnostavaa kuulla 🙂 
04 Jun 19 by member: Jennamariat
Mua kiinnostaa minkälaista työtä teet, eli onko istuma- vai seisomatyötä, ja onko säännöllinen työaika vai vuorotyö. Työ vaikuttaa ruokailuun tosi paljon 🤔 
04 Jun 19 by member: °*TwinkleStar*°
Teemu Eiskonen, kiitos 😊. Syön tosiaan 1-2h kuluessa, aina päivällisen ja aina kerran päivässä. Paastoaika vaihtelee 19-25h riippuen mihin aikaan illalla syön. Paastotessa menee vettä, vissyä & mustaa kahvia. En syö mitään. Ruuansulatus OK, syön toki paljon, mutta koska vhh, ruoka on energiatiheää eikä sitä tarvi hillittömiä määriä vetää. Suunnittelen summittaisesti kukkaron ja vielä enemmän jääkaapin sisällön mukaan päivän ruuan ja kokatessa sitten se jalostuu lopulliseen muotoon. En laske makroja enkä kaloreita. Pyrin syömään paljon rasvaa, riittävästi prodea ja rajoitetusti hh. Energiatarvetta en ole mitenkään tarkemmin laskenut. Ei tule kuuma 😄. 
04 Jun 19 by member: J0hQ
Nukun OK, en osaa arvioida unen laatua, kun siihen vaikuttaa niin moni muukin asia. Aikasäästö näkyy siinä, että ei tarvi valmistaa & miettiä eväitä töihin, kun työpaikkaruokailu ei ole about ikinä soveltuvaa. En kärsi nälkää, ruoka-aika voi siirtyä myöhemmäksi ilman että se haittaa. Olen iloinen, reipas, koen hallitsevani elämää paremmin. Teen kahta työtä, joten en oikeastaan ikinä lomaile ja vapaapäivätkin on harvassa. Työt on siistiä sisätyötä, päivätyötä, paljon asiakaskontakteja, välillä sisältää myös liikkumista ulkona, luonnossa. Parhaat puolet sisältyy näihin mitä oon kertonut. 😊 
04 Jun 19 by member: J0hQ
Olen vapautunut nälästä, nälkäkiukusta, tarpeesta saada tiettyyn aikaan ruokaa, eväiden tekemisestä. 😄 
04 Jun 19 by member: J0hQ
Osa hyödyistä tullut jo vhh:n myötä. Parasta on vapaus. 😊 
04 Jun 19 by member: J0hQ
Onnea J0hQ! Kaksi viikkoa(?) perässä tullaan 😊. Pitkälti samat kommentit. Ruumiinlämpö on sen verran alhainen (+34,5 °C), että pieni lisälämpö ruuan jälkeen on vain positiivista. Vireystila on hyvä, nukuttua tulee n. 6h/pv. Ruokia suunnittelin makroja laskin tarkkaan ensimmäisen kuukauden aikana, mutta en sen jälkeen. Satunnaisesti paastoan 48 h:kin. Ruuansulatuksen osalta on ollut lähinnä ajoittaista ummetusta, mutta se on mielestäni johtunut enemmänkin senhetkisestä ruokavaliosta (ja nesteytyksen puutteesta), kuin OMAD:sta. BMR on vaa-an mukaan n. 1450 kCal/pv. Paaston katkaisu alkaa nykyään välillä 18:00-20:00 (mutta satunnaisesti aikaisemminkin, siis silloin kun on nälkä) ja yleensä ruokailuikkuna on luokkaa 0,5-1 h. Vuoden aikana on ollut max 10 välipäivää ja niinäkin päivinä on yleensä 16:8 IF toteutunut. 
05 Jun 19 by member: mikapeltokorpi
Loistavaa! Kiitos kun jaksoit vastata ja jaoit omia kokemuksia ja viisautta/oppeja muille. Kuulostaa minun mielestä siltä että olet löytänyt omaan elämäntyyliin harmonian ruokailujen ja muun elämän suhteen. Tsemppiä ja kaikkea hyvää kesään! 
05 Jun 19 by member: Teemu Eiskonen

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

MembersJ0hQ's weight history


Get the app
    
© 2019 FatSecret. All rights reserved.