Mansikkapipo's Journal, 14 May 2019

Dieetin jälkee ruvettu syömää enemmä. onko muilla kokemusta, että nouseeko paino loputtomiin vai tasaantuuko?
177.9 lb Lost so far: 24.9 lb.    Still to go: 12.6 lb.    Diet followed reasonably well.
on diet Mansikkapipo's own diet   gaining 3.9 lb a week

6 Supporters    Support   

Comments 
Jos syö koko ajan yli kulutuksen, niin kyllä paino nousee. 🤔 
13 May 19 by member: J0hQ
Nii mutta syön nyt hieman alle 😅 pidettiin siis sellane parin kuukauden tehodieetti, jollon syötii reilusti alle kulutuksen 😅 Toki paino heittelee pari kiloa sinne tänne, ihan melkein riippumatta mitä syö.  
13 May 19 by member: Mansikkapipo
Kuinka suuri ero syömisissä on? Kyllä se varmaan siitä tasaantuu, tietysti voi olla että kroppa kuvittelee että vihdoin nälänhätä on ohi ja alkaa varastoida syömisiä.  
14 May 19 by member: J0hQ
J0hQ , "Vanha naama" se täällä edelleenkin pörrää. Kurkkasin sivustoille, Hei vaan,. Aina jaksat, kiva juttu 
14 May 19 by member: HRai
Hellou, täällä edelleen 😄 kiva ”nähdä”. 🤗 
14 May 19 by member: J0hQ
Yleisohje taitaa olla, että jos on esim. puoli vuotta tiukalla dieetillä, pitäs olla puoli vuotta myös käänteisellä dieetillä, jonka aikana aineenvaihduntaa tehostetaan nostamalla kalorimäärää maltillisesti esim. 100-200 kcal viikossa. Jos alkaa yhtäkkiä syödä esim. +500 kcal enemmän kuin dieetillä, se voi olla liian suuri kertanosto, mikäli aineenvaihdunta on saatu huolella jumiin.  
14 May 19 by member: usk@
Itse nostin suoraan ylläpitokaloreille ja tässä nyt ekat kolmisen viikkoa paino pysynyt samassa. Tuo reversediettaus on jonkun koulukunnan mukaan "haitallisempaa" kuin suora nosto, mutta minä en näistä niin tiedä :) 
14 May 19 by member: MikaNi
Näytti nousevan 2,5 kg pohjlta ennen kuin pistin stopin. Tosin pelkästään ketoosista lihasten glukoosit nollilta täyteen tankaten voi sekin olla jopa 700g*4 (glugoosi:vesi 1:3) =2,8 kg... 
14 May 19 by member: mikapeltokorpi
300-400 kalorin ero 😁 
14 May 19 by member: Mansikkapipo
Ja vasta viime viikolla loppui eli ehkä hätiköin turhaan 😅😅 
14 May 19 by member: Mansikkapipo
Olen oppinut (lähes 40v kokemus) , että tiukka laihduttaminen lihottaa. Eli mull ainakin käynyt näin: kun kovin tiukaalla dieetillä vetää n. 10kg pois ja sit vaan palaa aiempiin tapoihin menee seuravasti: ensin tulee n. 2 - 3 kg takaisin heti (elimistö kai tasaa jotain nestetasapainojaan) , sit melko tasaista mut yleensä 2 vuoden päästä kuitenkin kuitenkin paino yli sen mitä oli laihiksen alkaessa. Eli tällaisia toistaessa nousee massa vuosikymmenissä pahaksi. Julma totuus on, että jos on lihomistaipumus pitää syömistapojaan muuttaa pysyvästi ja aina vähän tarkkailla asiaa. Opiksi saaneena on viimeisin, 6 v sitten tiputettu vajaa 10 kg (tulos siis sen muutaman kg:n palautuksen jälkeen) pysynyt. Voi myös olla kyse siitä, että tässä painossa aiemminkin pysytellyt pitempään, niin pysynyt kevyellä tarkkailylla nytkin. Mun kokemukset vain painoluokassa bmi 25- 31,5 heiluen. Mitä tiukempi laihdutusdieetti sitä enemmän on tullut lopulta lisäpainoa muutaman vuoden sisään. Väittäisin, että tähän perustui esim. Painonvartijoiden ja nyk laihdutusjauhepussien miljardibisnes: ylitiukat kalorirajoitteet, joista seurasi nopea laihtuminen, onnistumisen tunne ja myös kova lihominen kun palasi "normaaliin" ja taas oli entistä isompi asiakas aloittamassa laihista. Malttia laihikseen toivotan siksi kaikille. Useinkaan kilot ei ole tulleet muutamassa kk:ssa, eikä ne siksi muutamassa kk:ssa jää pysyvästi taakse, paitsi joillain erityisen onnekkailla.😀  
17 May 19 by member: Geena60
Tutkimustietokin taitaa puoltaa Geena60:n kokemuksia. Kitudieetit lihottaa.  
22 May 19 by member: täti omena

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

MembersMansikkapipo's weight history


Get the app
    
© 2019 FatSecret. All rights reserved.