jascuel's Journal, 11 January 2019

Oletteko käyttäneet ResQ sovellusta? Olen muutaman kerran ostanut ja kyselen mielipiteitä!

Tuleeko säästöä vai onko asiakkaan vedätystä? Jos ”pelastat” ruokaa ja maksat sen määrää ja tuotosta näkemättä, niin tuletko ostaneeksi ruokaa loppujen lopuksi miltei samaan hintaa kuin sen saisit tuoreena? Vai jääkö ainoastaan hyvä mieli siitä, että hiilijalanjälki pienenee ja ruoka ei mene sioille tai roskiin!?

Diet Calendar Entries for 11 January 2019:
2120 kcal Fat: 102.19g | Prot: 113.05g | Carb: 190.90g.   Breakfast: Sokeri, Pingviini Tiikeri Tuutti. Lunch: Culinea Beef Burger, Kotimaista Laktoositon Maitojuoma, Maitokahvi, Dansukker Sirkku Palasokeri, Suolakurkut, Tomaatit, Milbona Toast Soft Cheese Slices, Jalopeno. Dinner: Vaalea Leipä, Kartanon Kalkkunaleike, X-Tra Edam, Appelsiinimehu, Leader Whey Protein+ Chocolate. Snacks/Other: Kahvikerma (Kevyt), Sokeri, Kahvi, Valio Arki Jogurtti Mansikka-Banaani. more...
3789 kcal Activities & Exercise: Gym - 49 minutes, Apple Health - 23 hours and 11 minutes. more...
on diet jascuel's own diet  

2 Supporters    Support   

Comments 
Tänään juuri latasin kyseisen apin ja kuulostaa ihan hyvälle. πŸ˜… Vaikkei mieli vielä tee mitään.  
13 Jan 19 by member: heka94
Latasin joskus jo aiemmin innoissani... todetakseni, ettei täällä ole yhtään ruokapaikkaa lähimaillakaan. Toimii varmaan Helsingin seudulla. Täältä noin 70 km lähimpään ravintolaan, joka tossa mukana. Eipä hyödytä mua eikä maailma pelastu. 😭 
13 Jan 19 by member: J0hQ
Täällä meidän pikkukaupungissa lähes kaikki ravintolat, kahvilat ja hotellit käyttävät sitä! Tosi laadukkaita ja halpoja ovat annokset olleet πŸ‘ Täällä toki tuntee kaikki ravintolat, niin tietää mitä saa. 
13 Jan 19 by member: Manjaana
Hmm.. ehkä hätiköin. Tähän aikaan päivästä lähin paikka 70 km päässä. Näyttää lähikaupungeissa muutamia paikkoja olevan, mutta ei ole järkeä ajaa ruuan takia 40-60 min. Pistin kuitenkin seurantaan, jos sattuisi olemaan joskus sopivasti matkan varrella. 
13 Jan 19 by member: J0hQ
Itse ostan töistä lounasruokaa edullisesti, jos sattuu olemaan jotain mitä pystyn syömään ja pääsen myyntiaikaan ostoksille. Se on mun rescue-ruokaa, muuten menisi biojätteeseen. πŸ‘πŸ» 
13 Jan 19 by member: J0hQ
Käytän jatkuvasti, tykkään πŸ‘πŸ» 
13 Jan 19 by member: Masardi

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Membersjascuel's weight history


Get the app
    
© 2019 FatSecret. All rights reserved.