vobsan's Journal, 16 August 2017

Det blev en dag där planer har lagts upp inför kommande träningar men även hur jag ska ta mig till mitt mål. Det är så svårt att låta bli att inte äta efter kl. 19.00. Precis lika svårt som att komma i säng i tid. Trots att jag vet att jag måste om jag ska orka upp morgonen för att hinna med ett kort pass.

Efter alla skador och elände där kroppen har slutat att samarbete känns det ändå ganska bra att jag tränar regelbundet. Nu ska det dock bli mer kvalitet i träningen.

Mål inför nästa vecka blir att gå på 1 yogapass (det 3:e i mitt liv) plus att följa det träningsschema som jag ska lägga upp för mig denna vecka.

Ska bli kul att gå tillbaka till det som jag gjorde en gång i tiden för många många år sedan... lyfta skrot...

Även om jag älskar min cykling får den delen vänta någon vecka till.

Det var kul att titta runt här på sajten. Blev inspirerad av allas inlägg och framförallt matdelen.
159.4 lb Lost so far: 0 lb.    Still to go: 29.3 lb.    Diet followed N/A.

Diet Calendar Entries for 16 August 2017:
991 kcal Fat: 43.98g | Prot: 49.51g | Carb: 107.04g.   Breakfast: Arla Laktosfri Mellanmjölk, Kaffe (Snabbkaffe). Lunch: Fikon, Alpro Mandelmjölk Osötad, Frukt Smoothie (gjord på Frukt eller Fruktjuice endast). Dinner: Arla Hushållsost 17%, Zucchini, Köttfärssås på Nötfärs. Snacks/Other: Kaffe med Mjölk, Garant Mörk Choklad 72%, Kaffe med Mjölk. more...
1956 kcal Activities & Exercise: Walking (moderate) - 3/mph - 1 hour and 7 minutes, Resting - 14 hours and 53 minutes, Sleeping - 8 hours. more...

   Support   


     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



vobsan's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.