susahil93's Journal, 23 June 2017

merhaba :)72 kiloydum boyum 1.61 . aliskanlik haline getirdigim beslenme duzeniyle 18 kg verdim kilom 54.1 yag oranim yuzde 33ten yuzde 18e indi. ancak alt karnim halen yerinde duruyor. artik kilo vermek istemiyorum. alt karnimi nasil yok edebilirim ?

22 Supporters    Support   

Comments 
Sporlar birlikte diyeti yapmadın mı? Spor spor spor. 
23 Jun 17 by member: aliyazici1980
pilates 👍  
23 Jun 17 by member: asuman aksu
tabi ki yaptim aerobik agirlikli calisarak kilo verdim. kafami kurcalayan sey duz karin icin yag yakmak gerektigi soyleniyor ama daha fazla yag yakmak istemiyorum cunku yag oranim alt sinirin da altina indi. bu konuda deneyimi ve bilgisi olanlardan fikir almak istedim. tesekkur ederim 
23 Jun 17 by member: susahil93
cardio yapmalısın 
23 Jun 17 by member: saymayneym54
nasil kilo verdiniz kisaca yazar misiniz 
23 Jun 17 by member: darknessummer
Kardiyo iyidir 
23 Jun 17 by member: serkanakca
bunların hiçbirini yapmak zorunda değilsin, tecihdir. Tek yapmak zorunda olduğun konu beslenmeni düzenlemektir. Onun yanında kardiyomu yaparsın haltermi kaldırırsın o sana kalmış. Akşam 11'de hormonlar çalışmaya başlar, siz saat 7'den sonra karbonhidrat alımını kesin. Güzel güzel eridiğini göreceksiniz. Büyük ihtimal akşam yemeğinizi geç yiyorsunuz veya ekmek yiyorsunuzdur. 
23 Jun 17 by member: nucromer
cardio'yu yapacaksan kalp sağlığı için yap derim, çünkü bölgesel yağı cardio götüremez, aslında daha çok kilo vermek dışı hiçbirşey götüremez. ama gidişinin illüzyonunu vermek için birkaç taktik var. mesela eğer ağırlık kaldırmaya başlarsan, kas kütlen artar fakat yağ oranın azalır. bu sayede tartıdaki kiloda değişiklik neredeyse yokken karnındaki yağı kaybetmiş olursun. karbonhidrat ve özellikle şeker azaltmayı deneyebilirsin. karbonhidrat azlığından oluşan insülin gibi hormonların azlığı şişkinliği düşürür. ama yeme saati önemli değildir kesinlikle saate takılma. tavsiye etmeyeceğim ameliyat gibi birkaç yöntem daha var merak ediyorsan onlarıda araştırabilirsin. 
23 Jun 17 by member: Maliner
Biyolojik saatiniz gece olduğunu algıldığı an insulin, kandaki glikozu uzaklaştırmak için elinden geleni yapar. Bunun en kolay yoluda organlara yakın yerlerdeki depolara atar. Bir süre sonra göbek ve çevresinin şiştiğini görürsünüz. Doğal yağ depolama mekanizması eşit çalışır derler fakat neden göbek ve çevresi inatçıdır? bir düşünmek lazım. 
23 Jun 17 by member: nucromer
Muhtemelen yağ değil deri sarkmasıdır. 
23 Jun 17 by member: Fat or Mad
onerileriniz icin tesekkur ederim hepsini dikkate aliyorum. beslenme duzenimde kepekli ekmek ve bulgur var pirinc beyaz ekmek seker tuketmiyorum veya cok cok seyrek yiyorum bunlari. meyve hakkinda ne dusunuyorsunuz ? ayrica evet deri sarkmasi var maalesef gun asiri bolgesel calisiyorum agirliklarla kol egzersizleri yapiyorum. kalori dengesi icin haftada 4 gun kardiyo yapiyorum. aerobik dans ve hiit antrenmanlarim var. aksam yatmadan bir kac saat once sut kuru veya taze meyve tuketiyorum. aksam ara ogununu kessem ise yarar mi ? 
24 Jun 17 by member: susahil93
Deri sarkmasi asiri kardiyo ve agirliksiz calismaktan maalesef bu platformda bir anlayış var mekik vs.. karni inceltmez aksine karin kasi karni daha siskin gostrriyor karin kasi yağ orani belli bir noktaya gelmeden ve mide bolgesindeki yağlar gitmeden zaten ortaya cikmaz 
24 Jun 17 by member: irfan keklikçi
evde agirlik calismalari yapmak mumkun mu ? spor salonuna yazilmam gerekecek sanirim 
24 Jun 17 by member: susahil93
ben evde yapiyorum gidisatdn oldukca memnunum artik fitness oldukça yaygin youtube bu isle ilgilenen bayanlarda var takip edebilirsiniz 
24 Jun 17 by member: irfan keklikçi
Deri sarkması için kaloriyi azaltmak yerine daha çok protein ekle yip vg yapmalısınız 
24 Jun 17 by member: Fat or Mad
herkese ayri ayri tesekkur ediyorum. aksam 7 den sonra karbonhidrat alimini kesiyorum cok acikmadigim surece gece bisey yemicem. ara ogunlerimi gunduz halledicem. arti jillian micheal in 30 day shred programina baslamaya karar verdim hem kardiyo hem agirlik calismalarini iceriyor. umarim su gobege bir elveda diyebilirim vedalasabilirim :) 
24 Jun 17 by member: susahil93

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



susahil93's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.