Mayda100's Journal, 23 September 2016

ja då börjar vi om... 15.7kg att gå ner. kan inte träna pga smärt problematik. även misstänkt reumatism. men tänkte om jag lägger mig på 1400 kacl/dag borde de ju hända nått iaf.
188.9 lb Lost so far: 0 lb.    Still to go: 34.6 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entry for 23 September 2016:
1834 kcal Fat: 49.07g | Prot: 165.80g | Carb: 175.51g.   Breakfast: Vispgrädde, Pågen Gifflar Kanel, Lösgodis, Bregott Bregott, Pågen Kardemumma Skorpor, Potatismos ( med Vanligmjölk och Smör), Ekströms Chokladpudding, Coop Frysta Hallon, Star Nutrition Whey-80, AXA Havregryn. Lunch: Coop Sötsur Chilisås, ICA Isbergssallad, Kycklingfilé. Dinner: ICA Isbergssallad, Coop Rostbiff. Snacks/Other: Apelsiner, Coop Frysta Hallon, Lindahls Kvarg Jordgubbssmak utan Tillsatt Socker. more...
steady weight

8 Supporters    Support   

Comments 
Hej Mayda100. Jag har också smärtproblematik och svårt att röra mig men jag har lyckats gå ner 16 kg. Visst det har tagit lång tid jag började den 19 juli 2015 men envist arbete har gett resultat. Jag har ätit 1500 kcal/dag. Jag tror du ska akta dig för att äta för lite kalorier det slår bara tillbaka på dig själv. Mitt tips är: Ge inte upp även de gånger vågen inte visar någon viktnedgång utan bara fortsätt med att kämpa på. Om du fuskar någon gång se till att snabbt komma tillbaka med din diet igen. Förr när jag bantat och fuskat har jag tyckt att nu har jag ändå sabbat allt så nu kan jag fuska idag också och börja banta på måndag. Det är ingen bra taktik. Utan snabbt tillbaka till planen igen. Jag har ätit nästan allting fast jag har bytt ut t.ex. vispgrädde mot matlagnings- eller mellan- grädde, jag har varit mycket försiktig med smör och olja när jag steker det behöver inte vara så mycket. Och så mycket grönsaker naturligtvis. Har också ätit utav Lindahls kvarg (utan tillsatt socker). Min lunch har bestått av: 150 g kvarg, müsli samt 1 äpple. Kvarg/müsli till kvällsmellanmål. Lycka till!  
24 Sep 16 by member: krickan58
Lycka till med din diet. Att räkna kalorier är inte allt tyvärr.  
24 Sep 16 by member: Blaser338
Lycka till :) Men ät inte för lite så du helt förstör din ämnesomsättning 
26 Sep 16 by member: Honeydiver
Lycka till :) Men ät inte för lite så du helt förstör din ämnesomsättning 
26 Sep 16 by member: Honeydiver
Bara kämpa på, försök röra dig det du klara av, minsta lilla hjälper 👍 
26 Sep 16 by member: Roffe K
Lycka till, jag vet hur det är jag har också ont i kroppen och orkar inte röra mig som jag skulle vilja. Bara kämpa på så gott man kan. 
26 Sep 16 by member: Hulda Lovisa
Samma här. Kronisk värk och atros i knän. Jag peppar dig.. :) 
29 Sep 16 by member: Jaced61
:-) 
29 Sep 16 by member: Hulda Lovisa
Jo förstår dig, vet inte vilken typ av smärta du har eller hur stark den är men jag har också kämpat med smärta, ork och vilja att klara av träning. Ska man eller inte? Allt vad man kan göra är bra. Jag blev medlem här för ett par dagar sen, gick ner med hjälp av en annan sajt 20 kg under det senaste 1,5 året, sajten blev avgiftsbelagd, sommaren kom emot och jag började slappa. Så nu när jag hittade den här så passade jag på, registrerade mig, och fortsätter på väg mot ett lite lättare liv. Roligt här är att man kan klippa gräs eller gå på dans och kan registrera det i träningsdagboken! Jag tycker att man ska ta hand om sig själv, förlåta sig själv och försöka må så bra som man kan. Göra det man tycker om. Det kanske inte är 3 h på gymmet per dag, det kan vara en liten stund i lugn och ro en vacker höstdag bara för sig själv. Andas en stund. Var inte bara hård, tacka dig själv när du har en bra dag. och en dålig dag? då skippar man allt o vilar... :)  
29 Sep 16 by member: lindannc
Fina ord..peppar er för fullt :) 
30 Sep 16 by member: Jaced61
Ja livet går ju upp och ner så man ska ta vara på de bra dagar man har och sen försöka gör det bästa av de andra. man ska nog inte ha så stora förväntningar utan vara glad för det lilla annars blir man bara besviken. En dag i taget :-)  
30 Sep 16 by member: Hulda Lovisa
Kämpa på allihopa, jag känner igen mig i er men jag har lyckats innan och nu försöker jag igen nu när livet känns lite lättare och motivationen är tillbaka. 
16 Oct 16 by member: RUFFSAN1
Nu börjar min långa resa att gå ner 36 Kg, 5 kg är lätt men sen händer det nånting, då går jag upp igen. Tänkte ge mig sista chancen, hittade programmet FatSecret idag och det ser lovande ut. Jag kan inte träna så hård därför att jag har KOL ,men jag kommer kämpa på och göra mitt bästa. Önskar er alla lycka till resan, lite lättare liv. 
22 Oct 16 by member: blommiina

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Mayda100's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.