JosephBlade's Journal, 31 July 2015

57km gefietst, 23km/h gemiddeld nu. Nog 1km/h meer en dan registreer ik het als "snel" fietsen. Iets om naar toe te werken. 2u40m fietsen tikt lekker aan, 4000 calorieen verbrand vandaag. Ga wel over mijn calorieen heen vandaag, zit al op 2000 en ga zo nog avondeten eten, maar het kan er af.

voor het eerst weer op 86 (86,9 maar toch). vorige keer startte ik met dieet toen ik 89 woog, dus het voelt niet heel licht maar toch, 8 kilo kwijt tot nu toe en redelijk wat spieren aangemaakt. mijn benen beginnen er wat anders uit te zien, vooral mijn kuiten, je kunt nu verschillende spiergroepen en zo zien.

anyways, gaat lekker.
191.6 lb Lost so far: 11.2 lb.    Still to go: 15.2 lb.    Diet followed reasonably well.

Diet Calendar Entries for 31 July 2015:
2688 kcal Fat: 92.07g | Prot: 90.77g | Carb: 367.56g.   Breakfast: Kellogg's Choco Flakes, Melk (Vol). Lunch: Calvé Pindakaas (20g), AH Puur & Eerlijk Magere Beefburger, AH Bruine Bollen, Chocoladetaart (met Chocolade Glazuur). Dinner: Witte Rijst, Sesamolie, Bosui of Lenteui, Prei, Wortelen, Biefstuk, S&B Foods Golden Curry, Zonnebloemolie. Snacks/Other: Activia Granen, Coca-Cola Coca-Cola (Blikje), Maxim Energy Bar (Banana Yoghurt). more...
4066 kcal Activities & Exercise: Bicycling (moderate) - 13/mph - 2 hours and 40 minutes, Bicycling (slow) - 11/mph - 30 minutes, Sleeping - 6 hours, Resting - 14 hours and 50 minutes. more...
losing 1.5 lb a week

4 Supporters    Support   

Comments 
Pluim voor jou!! Lekker als je een activiteit vindt waar je plezier in hebt en die ook nog spieren kweekt en kilo's verbrandt.  
31 Jul 15 by member: MarcellaPvW
over 2 weken kom ik naar jullie toe gefietst, als dat schikt. en de volgende dag terug :S 150-160km in een weekend, wordt pittig maar lijkt me leuk 
31 Jul 15 by member: JosephBlade
Top! Ik ben een paar weken geleden ook weer aan het fietsen geslagen. Lekker je hoofd leegfietsen. Ik moet zeggen dat het 20 jaar en 25 kilo geleden toch een stuk makkelijker ging dat fietsen :-) Motivatie om wat kilo's kwijt te raken. 
02 Aug 15 by member: TrekkieTrek
hehe @TrekkieTrek, ja in het begin heb je wel spierpijn en zo maar het is redelijk comfortabel :) Gewoon weer starten en beginnen met afstanden die je kunt behappen. en een goed gesmeerde fiets met goed opgepompte banden is erg belangrijk. Heel veel fietsen hebben te zachte banden, dat kost je al snel 10% van je vermogen. als je wilt fietsen, kijk eens naar route.nl , die hebben een kaart met fiets knooppunten. dat is een netwerk van route aanwijzingen die door het hele land gaat. Is ideaal, hoef je alleen maar 12, 20, 30 op te schrijven en de relevante bordjes te volgen.  
02 Aug 15 by member: JosephBlade
Hé JosephBlade. Heb sinds paar weken een "kek-karretje", een Trek Domane. Harde bandjes inderdaad :-) Ik zit op Fietstijden.nl, kun je zelf een parcours uitstippelen, dat volg je op het kaartje op je mobiel op de stuurpen. Hij houdt snelheid, afstand en (voor hier op FatSercret) je verstookte calorieën bij. Spierpijn viel mee, ik zit nu op 34 km met gemiddelde van tegen de 30 km/u en op 57 km met gemiddelde ergens rond de 28 km/u. Ik ken maar twee standen: "aan" en "uit" dus het is hard of stilstaan :-) Lekker is dat je even je hoofd kunt "uitwaaien" en in de buitenlucht bezig bent met bewegen. 
02 Aug 15 by member: TrekkieTrek
hehe ben jaloers... ik zit nog op een reguliere fiets, ben aan het sparen voor een 'echte'. Al die apps doen het niet op mijn telefoon, alles is nu verplicht ios7 en dat trekt ie niet. relaxt dat spierpijn mee valt.. naja om eerlijk te zijn ga ik ook wel beetje voor spierpijn, als mijn benen niet stijf zijn de volgende dag, heb ik niet genoeg mijn best gedaan. gemiddelde van 30km/u ga ik nog lang niet halen, zeker niet met steeds stuk binnenstad die ik er bij pak. Ja buitenlucht is ideaal, dat is echt iets waar ik verslaafd aan ben geraakt. 
02 Aug 15 by member: JosephBlade
Hoef je niet te zijn hoor. Ons verschil in gewicht maakt dat de combi van jou met je fiets altijd nog stukken lichter is dan mijn kekke carbon karretje met mij erop. Voor de rest hebben ze beide een stuur, trappers en versnelling :-) 
02 Aug 15 by member: TrekkieTrek
@TrekkieTrek denk het niet, je hebt maar 10kg meer :) is niet alleen het gewicht dat telt, maar houding, velgremmen, banden bij elkaar kost al snel 24w meer (voor zelfde snelheid), oftewel 30% (racefiets met alles goed gesmeerd, opgepomet, etc, 64 wat. dat is echt wel stuk meer trappen om zelfde snelheid te halen. Maar goed :) voor gewichtsverlies kan het erg handig zijn :) 
09 Aug 15 by member: JosephBlade

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



JosephBlade's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.