Tijmpje's Journal, 25 May 2018

Ondanks een lááááng Pinksterweekend (in weekendmodus dus) en een korte herstelweek, de afgelopen week toch 8 ons eraf. Blij mee.

Vandaag gammel en lam opgestaan, moe en emotioneel. Halverwege de ochtend kwamen onverwacht de kleinkinderen weer. Terwijl manlief niet thuis was. En die waren allebei jengelig en zeurend. Dus een hele kluif, zeker nu ik alleen én niet fit was.

Diet Calendar Entry for 25 May 2018:
3096 kcal Fat: 139.96g | Prot: 86.15g | Carb: 249.48g.   Breakfast: Leidingwater, Douwe Egberts Koffie. Lunch: Zaanse Mayonaise, Gekookt Ei, AH Trostomaten, Slankie Smeerkaas 20+, Speltbrood van Manlief, Zonnatura Brandnetel Thee. Dinner: AH Uitgebakken Spekreepjes, Baresa Olijven met Knoflook, Bosui of Lenteui, AH Cherrytomaten, Saladeschotel Kip Appel, Leidingwater. Snacks/Other: Lidl Belgische Bonbons, Pinot Blanc, Merlot, Rettich, Saladinettes Worteltjes, Lidl Forelfilet, Président Rondelé, Ah Spelt Stokbrood (Afbak), Zaanse Mayonaise, Almhof Griekse Stijl Yoghurt 0%, Duyvis Carnaval Dipsaus, Lidl Snack Day Naturel Chips, AH Appeltaart Punten, Van Delft Chocolade Biscuits, Douwe Egberts Koffie, Leidingwater, Douwe Egberts Koffie. more...

7 Supporters    Support   

Comments 
knevelen en in de kelder opsluiten is waarschijnlijk geen setieuze optie....? 😇 
25 May 18 by member: Elfje69
Haha, neeeh, daar vind ik ze dan weer net te lief voor. En dat is niet meer van deze tijd toch ook? 😉 
25 May 18 by member: Tijmpje
Nee, al lang niet meer, maar soms lijkt herinvoering me best een fijn idee 😬. Als ik hier wel eens al die onopgevoede schreeuwende monsters zie op t strand....🙈 
25 May 18 by member: Elfje69
Ik ben nogal van de no-nonsense en die van bijna 3 weet dat prima. Er is een heeeeleboel mogelijk, maar ze moet wel luisteren als ik iets zeg. En dat doet ze ook, ook al is ze het er soms niet mee eens. En idd, soms zie ik ook kinderen...vreselijk. Daarvoor zouden ze, wat mij betreft, vooral de ouder-kind-relatie weer mogen invoeren ipv vriendjes zijn en geen grenzen stellen.  
25 May 18 by member: Tijmpje
Whaha psiessss!!🙄 
25 May 18 by member: Elfje69
Ouder _kind relatie is nodig maar al te vaak pas ook de vriendin_ vriendin regel toe. Vooral de 3 laatste jaren. Gelukkig heb ik een "lieve en brave" dochter anders was het misschien anders gegaan. Ik besef ook dat mijn "geluk" met zo'n dochter zich weleens tegen mij zou kunnen keren oa. onder invloed van vrienden. Een gulden middenweg is denk ik de beste oplossing . 
26 May 18 by member: Budgie1
Het hangt ook van de leeftijd af, denk ik. Je kan geen opvoedkundige rol hebben als je jezelf in de rol van vriend(in) hebt gezet. En dat zie je tegenwoordig erg veel terug. 
26 May 18 by member: Tijmpje

     
 

Submit a Comment


You must  sign in to submit a comment
 

Other Related Links

Members



Tijmpje's weight history


Get the app
    
© 2024 FatSecret. All rights reserved.