Adding Photo to Food Description

previous topic · next topic
kitty-eared-...

Joined: Oct 11
Posts: 46

      quote  
Posted: 14 Apr 2013, 10:08
Just added a new food to the database and clicked the option to add a photo, which brought me to a different screen. On the new screen I clicked the option (again) to "add photo +". Doing so simply reloaded that page. I couldn't find any way to add the photo elsewhere.

Help?
jgilberAZ

Joined: Dec 10
Posts: 11

      quote  
Posted: 16 Nov 2013, 16:33
I have the same question. Did you ever get an answer?
kitty-eared-...

Joined: Oct 11
Posts: 46

      quote  
Posted: 17 Nov 2013, 14:32
nope Sad
Stb1990

Joined: Apr 14
Posts: 1

      quote  
Posted: 02 May 2014, 13:44
So, no one knows how to add a photo to a product? I can't, for whatever reason, achieve to do so -- after hitting the add a photo button.
kitty-eared-...

Joined: Oct 11
Posts: 46

      quote  
Posted: 02 May 2014, 14:42
The only way I've seen to do it is through the mobile app, but that can't be right.



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

help, help, help
If you can see it? click the little blue X next to each of the items that's listed for your breakfast on your food diary page. :-)
by ebivr on 01 Sep 14 01:07 PM
Searching food database/google search workaround
Hi guys, Whenever there is an item that you cannot find, you can add it here (this link is on the right hand side of each food search results page): http://www.fatsecret.com/Diary...
by buzzdee on 31 Aug 14 07:33 PM
Are food databases specific by region?
Thanks, TorhildJ. That was my experience living in BE all summer; some barcodes worked, but it worked poorly if I had no bar code (e.g., a nice block of aged Dutch gouda from AH). I didn't think ...
by Pegleged on 31 Aug 14 11:14 AM
Changing start date???
My start date for my weight loss is from January this year, but I'd like for it to be August the 4th. Now it goes of Jan and 65 kilos and shows no weight loss even though I've lost 2 kilos. Is ...
by TorhildJ on 31 Aug 14 01:33 AM
How do I add a recipe or a saved meal?
I've had the same problem Drammaw and it is frustrating! Instead of using the cook book feature, try saving your recipe under "Add New Food." You can put yourself as the "Manufact ...
by bittiq on 27 Aug 14 09:41 PM