Adding Photo to Food Description

previous topic · next topic
kitty-eared-...

Joined: Oct 11
Posts: 48

      quote  
Posted: 14 Apr 2013, 10:08
Just added a new food to the database and clicked the option to add a photo, which brought me to a different screen. On the new screen I clicked the option (again) to "add photo +". Doing so simply reloaded that page. I couldn't find any way to add the photo elsewhere.

Help?
jgilberAZ

Joined: Dec 10
Posts: 11

      quote  
Posted: 16 Nov 2013, 16:33
I have the same question. Did you ever get an answer?
kitty-eared-...

Joined: Oct 11
Posts: 48

      quote  
Posted: 17 Nov 2013, 14:32
nope Sad
Stb1990

Joined: Apr 14
Posts: 1

      quote  
Posted: 02 May 2014, 13:44
So, no one knows how to add a photo to a product? I can't, for whatever reason, achieve to do so -- after hitting the add a photo button.
kitty-eared-...

Joined: Oct 11
Posts: 48

      quote  
Posted: 02 May 2014, 14:42
The only way I've seen to do it is through the mobile app, but that can't be right.
Marsamver

Joined: Jan 12
Posts: 5

      quote  
Posted: 11 Sep 2014, 05:48
I've also tried to add a photo to foods I've added in Firefox and IE browsers. The option just doesn't work.



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

barcode scanner giving me the wrong items
I think this has to do with the database and it stinks because there is no getting around it. THis has happened to me twice. I put in some pork rinds and I got cheese!
by mrsmole on 24 Oct 14 09:10 AM
Input my meals to the wrong day - easiest/quickest way to copy them to correct day?
This happened to me by mistake the other day - there is a way to copy the entire eating day somehow to another day, but since I had accidentally switched two days, I just decided to leave them that way ...
by mrsmole on 24 Oct 14 09:07 AM
Can you change the Rest and Sleep calorie burn?
I don't think that there's a way to do that unfortunately. I just assume that the values for calories burned are a little high for most activities and take that into consideration with the amount ...
by bri293 on 23 Oct 14 09:12 AM
Custom Food list
Is there a way to even just see a full list of your custom foods?
by sirvanderlaan on 21 Oct 14 05:43 AM
iOS 8
Hi Fatsecret Team, I use the USA version and can't use the barcode scan with my iphone 4S which I have updated to the IOS8. It is something I really use. Hope there is a fix soon.
by Patchup2 on 20 Oct 14 10:39 AM