bar code scanner

previous topic · next topic
Dgab

Joined: May 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 08:21
I recently got a new smart phone-Samsung Galaxy Stellar. The barcode scanner does not work on this phone. It used to work on my previous phone. Not sure if it is new phone not being able to use the app or if there is trouble with the app for all.

Is anyone else having problems with scanner?
Mynewhope

Joined: Feb 13
Posts: 8

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 09:10
Mine has never worked ...dont know why ... just doesnt ...
msawyer13

Joined: May 10
Posts: 126

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 10:39
I believe, although I could be wrong, you need to install a bar-code scanner app for it to work in the FS app. The FS app will leverage the barcode scanner app to read the barcode, then look in up in the FS database.

I recommend ShopSavvy Barcode Scanner, because the permissions to access your personal data are more friendly (ie it can't access your contacts, etc) than many others I've seen.

Try installing that and see if it fixed your problem.
Wyattj99

Joined: Jul 12
Posts: 213

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 11:49
Thank you for this question and the answer from msawyer Smile
1st Goal: 150 lbs
2nd Goal: 135 lbs
3rd Goal: 125 lbs


Jamie
rob8647

Joined: Jan 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 01 May 2013, 04:22
I have an xperia Z and am having the same problem, i have installed a third party barcode scanner but it is still not workign and freeing the app.
arronlee

Joined: Apr 13
Posts: 10

      quote  
Posted: 07 May 2014, 01:54
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron
lucy313

Joined: Dec 13
Posts: 12

      quote  
Posted: 18 May 2014, 21:03
arronlee wrote:
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron

that's need to try !



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Reminder
On the website, click on "My Fatsecret". Look on the right hand side of the screen down a bit and you will see "My Settings" - click on that and scroll down to notifications. You ...
by jwill77nc2 on 27 Feb 15 01:02 PM
Fitbit has an open API
rwollard wrote: Okay, so I have a solution that has been working great for me! I track all my food on FS, and at the end of the day get the calorie count. I created a food item on FitBit called Fat Se ...
by hottagain on 25 Feb 15 01:49 PM
Featured Posts/Reent Activity
When I go to MyFatsecret it always comes up with posts in the Recent Activity area from a bunch of people because it defaults to "Featured". I don't need/want to see all this stuff. I ...
by sagebum on 23 Feb 15 01:30 PM
add everydaily meals or activities automatically
Hey, thanks for your great app! How can i add a meal that i'm eating everyday, e.g. 100g oatmeal for breakfast, automatically? Same is for activities e.g. 30 minutes walking everyday?
by ringkali on 23 Feb 15 03:18 AM
Net Carbs
Neil1016, thank you. I got another suggestion from mummydee on how to change it in MY SETTINGS so I will just get the net carbs. Thought you might like the info too :) "When you click on MY FATS ...
by nana of two on 21 Feb 15 07:25 PM