bar code scanner

previous topic · next topic
Dgab

Joined: May 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 08:21
I recently got a new smart phone-Samsung Galaxy Stellar. The barcode scanner does not work on this phone. It used to work on my previous phone. Not sure if it is new phone not being able to use the app or if there is trouble with the app for all.

Is anyone else having problems with scanner?
Mynewhope

Joined: Feb 13
Posts: 8

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 09:10
Mine has never worked ...dont know why ... just doesnt ...
msawyer13

Joined: May 10
Posts: 126

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 10:39
I believe, although I could be wrong, you need to install a bar-code scanner app for it to work in the FS app. The FS app will leverage the barcode scanner app to read the barcode, then look in up in the FS database.

I recommend ShopSavvy Barcode Scanner, because the permissions to access your personal data are more friendly (ie it can't access your contacts, etc) than many others I've seen.

Try installing that and see if it fixed your problem.
Wyattj99

Joined: Jul 12
Posts: 213

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 11:49
Thank you for this question and the answer from msawyer Smile
1st Goal: 150 lbs
2nd Goal: 135 lbs
3rd Goal: 125 lbs


Jamie
rob8647

Joined: Jan 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 01 May 2013, 04:22
I have an xperia Z and am having the same problem, i have installed a third party barcode scanner but it is still not workign and freeing the app.
arronlee

Joined: Apr 13
Posts: 10

      quote  
Posted: 07 May 2014, 01:54
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron
lucy313

Joined: Dec 13
Posts: 12

      quote  
Posted: 18 May 2014, 21:03
arronlee wrote:
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron

that's need to try !



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

add own meal
How do i add a recipe that i made in my foods list.
by Penster12 on 09 Feb 16 12:08 PM
Apt not workin
Sorry guys, we're aware of this issue with deleting foods and are working to fix it. Should hopefully be resolved in the next little while. Thanks for your patience ;)
by FatSecret on 09 Feb 16 12:18 AM
Adding a picture into a message
:badgrin: :badgrin:
by kls_toujour on 08 Feb 16 10:12 AM
Progress update failure
@pattychaney thank you for the response! Appreciate it :) @wholefoodnut thank you for the suggestion, it worked!
by fmz93 on 03 Feb 16 02:26 PM
Edit a Recipe
I did. You know what is funny, I added another recipe just now and both of them showed up on my page and my new one says I can edit it but yesterday's recipe doesn't give me any options....
by acsez on 03 Feb 16 11:09 AM