bar code scanner

previous topic · next topic
Dgab

Joined: May 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 08:21
I recently got a new smart phone-Samsung Galaxy Stellar. The barcode scanner does not work on this phone. It used to work on my previous phone. Not sure if it is new phone not being able to use the app or if there is trouble with the app for all.

Is anyone else having problems with scanner?
Mynewhope

Joined: Feb 13
Posts: 8

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 09:10
Mine has never worked ...dont know why ... just doesnt ...
msawyer13

Joined: May 10
Posts: 126

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 10:39
I believe, although I could be wrong, you need to install a bar-code scanner app for it to work in the FS app. The FS app will leverage the barcode scanner app to read the barcode, then look in up in the FS database.

I recommend ShopSavvy Barcode Scanner, because the permissions to access your personal data are more friendly (ie it can't access your contacts, etc) than many others I've seen.

Try installing that and see if it fixed your problem.
Wyattj99

Joined: Jul 12
Posts: 213

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 11:49
Thank you for this question and the answer from msawyer Smile
1st Goal: 150 lbs
2nd Goal: 135 lbs
3rd Goal: 125 lbs


Jamie
rob8647

Joined: Jan 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 01 May 2013, 04:22
I have an xperia Z and am having the same problem, i have installed a third party barcode scanner but it is still not workign and freeing the app.
arronlee

Joined: Apr 13
Posts: 10

      quote  
Posted: 07 May 2014, 01:54
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron
lucy313

Joined: Dec 13
Posts: 12

      quote  
Posted: 18 May 2014, 21:03
arronlee wrote:
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron

that's need to try !



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Set Daily Goals - no change in dashboard?
Hi everyone, I am trying to do a body recomposition, which calls for different calorie intake on lifting and non-lifting days. Basically, caloric surplus (+400) on training days and deficit on rest days ...
by Endure! on 30 May 16 07:32 AM
Add old entries to Calendar
Hey, is there a way to add old entries to the calendar ?. I used another programm for a few months and now i want to add those old entries (back to February) to the diet-calendar but i can only add e ...
by Schoggiweggli on 21 May 16 06:53 PM
food scale sync to Fatsecret app
Is there such a feature where a food scale sync to the Fatsecret app? I while ago I came across a scale promoting that it would sync the measurement to software that came with the scale. Hey Fatsecret ...
by J.F.Vega on 19 May 16 05:21 PM
Tips for using Fat Secret
Hi Is there a how to crib sheet or anything? Im trying to figure different things out but dont seem to be able to find a help section for actually using this site. Thanks Zheeta
by zheetahitch on 19 May 16 11:42 AM
Should data be syncing ipad to iphone to web?
Hey Everyone, I'm new to fatsecret, so far really impressed. However I noticed by food intake is not syncing between my ipad, iphone or on the web. Is data added on either of these platforms supposed ...
by matthewmcneely on 17 May 16 01:42 PM