bar code scanner

previous topic · next topic
Dgab

Joined: May 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 08:21
I recently got a new smart phone-Samsung Galaxy Stellar. The barcode scanner does not work on this phone. It used to work on my previous phone. Not sure if it is new phone not being able to use the app or if there is trouble with the app for all.

Is anyone else having problems with scanner?
Mynewhope

Joined: Feb 13
Posts: 8

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 09:10
Mine has never worked ...dont know why ... just doesnt ...
msawyer13

Joined: May 10
Posts: 126

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 10:39
I believe, although I could be wrong, you need to install a bar-code scanner app for it to work in the FS app. The FS app will leverage the barcode scanner app to read the barcode, then look in up in the FS database.

I recommend ShopSavvy Barcode Scanner, because the permissions to access your personal data are more friendly (ie it can't access your contacts, etc) than many others I've seen.

Try installing that and see if it fixed your problem.
Wyattj99

Joined: Jul 12
Posts: 213

      quote  
Posted: 13 Feb 2013, 11:49
Thank you for this question and the answer from msawyer Smile
1st Goal: 150 lbs
2nd Goal: 135 lbs
3rd Goal: 125 lbs


Jamie
rob8647

Joined: Jan 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 01 May 2013, 04:22
I have an xperia Z and am having the same problem, i have installed a third party barcode scanner but it is still not workign and freeing the app.
arronlee

Joined: Apr 13
Posts: 10

      quote  
Posted: 07 May 2014, 01:54
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron
lucy313

Joined: Dec 13
Posts: 12

      quote  
Posted: 18 May 2014, 21:03
arronlee wrote:
Hi, Rob8647.
I wonder which kind of 3rd party barcode scanner have you installed? Whether the
barcode scanner I am testing these days can work as well as yours or not? Any ideas? Thanks in advance.



Best regards,
Arron

that's need to try !



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Submitting a picture to the food database.
AND just how long does it take for FS to approve a recipe? lol, mine have been in my cookbook for years???
by mummydee on 30 Mar 17 07:05 AM
Where are the Moderators, and we need and edit capability for recipe submissions
Since I have joined here about 3-4 weeks ago, as of this post, I have added several recipes. All are still "Awaiting Approval". I have shared them with the community and hope Atkins dieters ...
by TFargo on 29 Mar 17 05:19 PM
Most Eaten Entries
Yes. I've noticed that too. Looking forward to a response.
by Jean Mc on 27 Mar 17 04:32 PM
Input macros
It would be really useful if we could input macros directly instead of inputting every meal one by one. There is any possibility of an imminent update? Thank you so much
by marta.smb on 27 Mar 17 03:15 PM
Why isn't this meal showing up when I try to add a meal from my food diary?
My friend added [url=https://www.fatsecret.com... meal[/url] and shared it with everyone. I can add it by going to the meal page and using the "Add this meal to my food diary" panel at the ...
by iencheng on 26 Mar 17 10:09 AM