App not synchronising with website

previous topic · next topic
laura1976b

Joined: Jan 13
Posts: 3

      quote  
Posted: 14 Jan 2013, 14:51
Hi, can anyone help me I'm new to the website today but have been using the app for the last 4 days. I can't get the info I input on the website to come up on the app and vice versa. I tried deleting the app and downloading it from the website but it just forwarded me to an app for discount hotels!! I then uploaded the app again from the App Store and tried sync in the setting on the app but was told that it wasn't available at present . I would appreciate if anyone could help with this as I find the app much easier to use but the website has more info.
Thanks.
PLYoung

Joined: Jan 12
Posts: 1

      quote  
Posted: 14 Jan 2013, 15:01
You have to make sure you use the same account name and email address for the app and the website. It should sync automatically or sync when you hit the sync command in the settings menu. Also try going to the website logging into your account and then hit the refresh button on internet explorer.
erika2633

Joined: Nov 11
Posts: 811

      quote  
Posted: 14 Jan 2013, 15:02
I don't know what to tell you since my app is working fine and syncs well to the website. If you scroll all the way to the bottom of the page and click on "Contact" you can try to get some support from the FS team.


Someone who is busier than you is working out right now.
There will come a day when you can no longer do this. Today is not that day.
laura1976b

Joined: Jan 13
Posts: 3

      quote  
Posted: 17 Jan 2013, 09:21
Hi, thanks for replys. I think that the app isn't synchronising properly because I'm using it from rep of Ireland! This is a common problem with a lot of apps and Internet sites. Might try contacting the technical people at fat secret anyway.
Thanks for the help, l
laura1976b

Joined: Jan 13
Posts: 3

      quote  
Posted: 17 Jan 2013, 13:42
For anyone who is experiencing the same problems with the app as I did I have discovered a way around it. Go into settings and change your region. I was right it didn't sync when I had rep of Ireland in as my region but when I changed it to the u.k I was suddenly asked for all my account information. Now my app is up and running and synchronising with the website.



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Calories to kilojoules
Does anyone know if you can change the calories to kilojoules in the food diary? Thanks! :)
by cutey101 on 16 Jun 18 11:44 PM
Weight Loss Bar Graph Help
Okay, that makes sense. Thanks for the help! I haven't found a place on this site where it really explains what's going on.
by SoCalPam on 16 Jun 18 12:10 PM
iPhone Health app importing steps as exercise?
Go to your Health app on your iPhone and activated Fat Secret under Sources tab.
by Chow moore on 13 Jun 18 01:36 PM
App/Website Interface
Hi! When i enter my food into the diary on the app my items show up when I log into the website. But when I enter my food on the website it's not there when I go back to the app!! Anyone else have ...
by cokerld on 11 Jun 18 07:12 PM
iPad app
Good morning! How do I go about resetting the defaults for my daily routine. I currently have a walking schedule that is input every day that I don't want to have to change every day, I would prefer ...
by windsortenor on 11 Jun 18 06:56 AM