Add Calories alone

previous topic · next topic

Joined: Oct 09
Posts: 4

Posted: 04 Jul 2012, 16:35
Is it possible to just add calories without picking a food. I'm going though and entering stuff from my written logs, and sometimes I just wrote down the calories without saying what kind of food it was.

Joined: Sep 09
Posts: 1,995

Posted: 06 Jul 2012, 00:04
I'm fairly certain that there is no way to do this. Sorry.

Visit my website:

"Losing weight is never about eating as little as possible"
- Kingkeld.
"You wouldn't worry so much about what others think of you if you realized how seldom they do.
― Eleanor Roosevelt
"Do. Or do not. There is no trying."
- Master Yoda.

I went from morbidly obese to being the owner of TABDIG - a weight loss coaching service that helps people worldwide losing weight. It's been an amazing journey. From October 4th 2010 to April 3rd 2012 I lost half my body weight - 80 kilos/170 lbs. Since then, I have had two cosmetic surgeries to remove excess skin. I have now quadrupled my strength, gained several kilos in muscle mass, and today I focus on building muscle, optimizing my diet, living healthy and helping people to reach the very same goals. I am stronger, healthier, thinner, happier! If you feel that you need help losing weight, don't hesitate to send me an inbox message.

Joined: Aug 11
Posts: 63

Posted: 06 Jul 2012, 09:56
you could add fake food to your "do not share list"(Add new food, not from manufacturer or restaurant, then only you see it)..Like food labelled 100 calories = 100 calories and 0 of all the other stuff..then you could add it to your food log. You could have 500, 100, 50, 25, 10 and 1 calorie foods, and just add them modularly as needed.
Morgen, morgen, nur nicht heute, sagen alle faulen Leute!

Forum Search
Advanced forum search

Latest Posts

Weight Not Updating??
Weighing in on fs Canada instead of fs USA fixed it for me.
by LadyinDenim on 26 Oct 16 08:21 PM
Inputing only macros
Unfortunately at this time when you create a new food you must enter in the required nutritional information. We will however take your comments into consideration for future updates. All the best, The ...
by FatSecret on 24 Oct 16 06:35 PM
How do I adjust my macro goals/ RDI goals
In the app, go to the sidebar and hit reports. In the top right there is a target with an arrow and if you click on that you can adjust goals. You can even have different goals for different days of the ...
by LostSun on 24 Oct 16 09:35 AM
Writing in big box, I am writing in Greek can you tell me how to fix this issue? Thanks
It shows as english to me
by Halo Kiwi on 23 Oct 16 08:57 PM
Something is wrong with this site!
Now mine is normal again.
by Hermiones Mom on 19 Oct 16 11:55 PM