Add Calories alone

previous topic · next topic
slick8086

Joined: Oct 09
Posts: 4

      quote  
Posted: 04 Jul 2012, 16:35
Hi,
Is it possible to just add calories without picking a food. I'm going though and entering stuff from my written logs, and sometimes I just wrote down the calories without saying what kind of food it was.
kingkeld

Joined: Sep 09
Posts: 1,995

      quote  
Posted: 06 Jul 2012, 00:04
I'm fairly certain that there is no way to do this. Sorry.
Visit my website: www.tabdig.info

"Losing weight is never about eating as little as possible"
- Kingkeld.
"You wouldn't worry so much about what others think of you if you realized how seldom they do.
― Eleanor Roosevelt
"Do. Or do not. There is no trying."
- Master Yoda.

I went from morbidly obese to being the owner of TABDIG - a weight loss coaching service that helps people worldwide losing weight. It's been an amazing journey. From October 4th 2010 to April 3rd 2012 I lost half my body weight - 80 kilos/170 lbs. Since then, I have had two cosmetic surgeries to remove excess skin. I have now quadrupled my strength, gained several kilos in muscle mass, and today I focus on building muscle, optimizing my diet, living healthy and helping people to reach the very same goals. I am stronger, healthier, thinner, happier! If you feel that you need help losing weight, don't hesitate to send me an inbox message.
JenKatja

Joined: Aug 11
Posts: 63

      quote  
Posted: 06 Jul 2012, 09:56
you could add fake food to your "do not share list"(Add new food, not from manufacturer or restaurant, then only you see it)..Like food labelled 100 calories = 100 calories and 0 of all the other stuff..then you could add it to your food log. You could have 500, 100, 50, 25, 10 and 1 calorie foods, and just add them modularly as needed.
Morgen, morgen, nur nicht heute, sagen alle faulen Leute!



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Deleting account
I want to delete because I do not want to use my membership
by hmzcn07 on 21 Oct 17 09:12 AM
Calendar start day
I came here looking for a solution to the same problem.
by Bob Now on 18 Oct 17 11:11 PM
Syncing Food Diary on Web to App
Just realised much later that it takes a bit for it to sync between the IE page and the app. But it still syncs in the end. All good now. Thanks.
by emmy_femmy on 15 Oct 17 11:55 PM
Copy function for Android App
Not that I know of, and others have asked the same question. It would be very helpful to be able to select a number of items in your daily diary and add them to a specific meal on another date ... only ...
by rhills on 13 Oct 17 03:50 AM
New weight will not register
I figured it out after reading your question "and save" I did not save it so no wonder it would not hold!!! Thank you!!
by Memere Sue on 10 Oct 17 01:12 PM