editing foods

previous topic · next topic
Connie42

Joined: Jun 12
Posts: 2

      quote  
Posted: 08 Jun 2012, 13:09
Connie is my wife and I am tracking food and preparing for her as she is not physically able to do so right now.
She has been on a fasting diet for the last 5 months and lost 63lbs. Moving to food is easier than we thought and this software pack is the best I've seen yet,...but I have a slight problem with the foods don't always give me the same nutrition values as the packaging. I would like to edit those choices to keep better track of proteins, carbs and fats. How do I do that?
apatrick1

Joined: Apr 12
Posts: 72

      quote  
Posted: 08 Jun 2012, 13:38
If you are able, download the app onto your phone and then scan the barcode
If you are going to win any battle you have to do one thing. You have to make the mind run the body. Never let the body tell the mind what to do. The body will always give up. It is always tired in the morning, noon, and night. But the body is never tired if the mind is not tired.-George W Patton
Connie42

Joined: Jun 12
Posts: 2

      quote  
Posted: 08 Jun 2012, 23:39
apatrick1- thanks for the tip I will try that. sam



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Calories Remaining display on website?
Is there a way to display my Calories Remaining on the website? Preferably at the top of my food diary. It displays very nicely when I open the app on my phone, but I use the web interface much more ...
by gemthing on 11 Feb 16 09:02 AM
add own meal
How do i add a recipe that i made in my foods list.
by Penster12 on 09 Feb 16 12:08 PM
Apt not workin
Sorry guys, we're aware of this issue with deleting foods and are working to fix it. Should hopefully be resolved in the next little while. Thanks for your patience ;)
by FatSecret on 09 Feb 16 12:18 AM
Adding a picture into a message
:badgrin: :badgrin:
by kls_toujour on 08 Feb 16 10:12 AM
Progress update failure
@pattychaney thank you for the response! Appreciate it :) @wholefoodnut thank you for the suggestion, it worked!
by fmz93 on 03 Feb 16 02:26 PM