editing foods

previous topic · next topic
Connie42

Joined: Jun 12
Posts: 2

      quote  
Posted: 08 Jun 2012, 13:09
Connie is my wife and I am tracking food and preparing for her as she is not physically able to do so right now.
She has been on a fasting diet for the last 5 months and lost 63lbs. Moving to food is easier than we thought and this software pack is the best I've seen yet,...but I have a slight problem with the foods don't always give me the same nutrition values as the packaging. I would like to edit those choices to keep better track of proteins, carbs and fats. How do I do that?
apatrick1

Joined: Apr 12
Posts: 72

      quote  
Posted: 08 Jun 2012, 13:38
If you are able, download the app onto your phone and then scan the barcode
If you are going to win any battle you have to do one thing. You have to make the mind run the body. Never let the body tell the mind what to do. The body will always give up. It is always tired in the morning, noon, and night. But the body is never tired if the mind is not tired.-George W Patton
Connie42

Joined: Jun 12
Posts: 2

      quote  
Posted: 08 Jun 2012, 23:39
apatrick1- thanks for the tip I will try that. sam



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Set Daily Goals - no change in dashboard?
Same here.
by kamakazi17 on 24 Mar 17 03:07 PM
Is there any way upload a batch of nutrition information?
I'd like to upload the nutrition information for all the meals at KettlebellKitchen, a local meal delivery service I started using. Is there a way to upload this info from a spreadsheet or other file ...
by iencheng on 24 Mar 17 10:49 AM
Most Eaten Entries
It appears that these entries do not get updates. There is several old foods I have not eaten over 6 months. How does most eaten entries get updated? Can I delete these old entries if not replaced with ...
by hoho92649 on 23 Mar 17 12:01 PM
Is there any way to show a simple balance record for my kcal, including sport?
I Would like to know also.? TY Dan
by dannoci on 20 Mar 17 04:32 AM
How do I delete/edit a food I have added to the database?
In response to your question, for more details, if you add a BRANDED food and you want to edit that food entry, just click FOOD - search it in the FOOD SEARCH (right of the screen) - click 'Click here ...
by sabyn2010 on 20 Mar 17 02:16 AM