Many local foods that were in the mobile database disapeared!!!

previous topic · next topic
JMS74

Joined: Nov 11
Posts: 5

      quote  
Posted: 19 May 2012, 09:28
Since a month or two i started to notice that some foods that were in the local supermarkets database disapeared and even some foods that i inserted myself have disapeared..
I'm talking about the mobile database..
What was it? a crash? or is this normal? i'm really starting to think to move to other software because of this.. most of my day to day foods have disapeared and i don't want to insert them all again..
M.Trublu

Joined: Aug 11
Posts: 279

      quote  
Posted: 19 May 2012, 09:41
That's weird. I haven't had that issue.
M. Trublu


nitramds

Joined: Apr 11
Posts: 1

      quote  
Posted: 25 May 2012, 00:35
I've noticed this as well and it does not make me happy! I started using this because it had a lot of foods that no one else listed. I've sent FATSECRET an email but they have yet to reply. I hope they fix this cause most of the other sites aren't nearly as good.
bigpete137

Joined: Feb 12
Posts: 34

      quote  
Posted: 30 May 2012, 08:44
i had similar thing happen aswell but then i found out the app changed its country automaticly for whatever reason so i had germany instead of austria and the products from austria started to disappear.
took me a week to find out about it and change it back.

i have no idea what your issue could be tho.
JMS74

Joined: Nov 11
Posts: 5

      quote  
Posted: 31 May 2012, 10:01
i certified that i'm in the same country as before, Portugal..

and i'm not talking about some dozens, i'm talking about hundreds of foods or more..
hikergrrl

Joined: Jul 11
Posts: 19

      quote  
Posted: 01 Jun 2012, 10:05
this is even happening in the web site search. For months I have entered "high fiber tortilla" and the search spits out many versions, in many calorie counts and brands. Suddenly the list is much shorter, there are duplicates and the one I need is missing. I created a new entry and it disappeared in 24 hours.
AND when trying to edit foods in the diary, the site hangs and then throws an error message with a request to know what you were doing when it happened.
TOFU

Joined: Sep 09
Posts: 106

      quote  
Posted: 01 Jun 2012, 10:52
I'm getting the same thing....very time consuming..



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

How do you use the barcode scanner?
I was hoping the scanner would load foods in the data base. Does not seem to.
by wholefoodnut on 15 Apr 14 10:21 PM
barcode scanner
I have ever tested another [url=http://www.yiigo.com/guid... scanner[/url] offered by YG. So far so goog. You can also google it and select one to have a try. Remember to check its free trial package ...
by arronlee on 15 Apr 14 09:59 PM
Metric
Have you figured this out? I'm looking for a way to do decimal Mph. or example if I run 5.5 Mph for an hour I have to enter 5 Mph for 30 Min and 6 Mph for 30 min to get it to average out.
by BdrLen on 14 Apr 14 07:09 PM
Challenges Help
Glad I found this conversation, I just ran into this problem today! Thanks for the tips :)
by starstar73 on 12 Apr 14 01:33 PM
Print or Export
Yes, I am also looking where we can print whatever! Perhaps someone in charge of this site will be along to respond....
by EileenJ on 10 Apr 14 10:21 AM