could not access to my diet calendar

previous topic · next topic

Joined: Mar 12
Posts: 1

Posted: 23 Mar 2012, 07:09
since like 2 hour ago my android app start to cease working where i keep getting connecting error, and now even the desktop site's diet calendar is having error. below is the error i get when accessing from desktop site.

An unexpected error has occured

To help assist with the resolution of this issue we would appreciate any information you could provide about what you were doing at the time the error occured as well as any other information you think could be useful.

please fix it!! Crying or Very sad


Joined: Oct 11
Posts: 1

Posted: 23 Mar 2012, 07:15
Similar issues on my Samsung Galaxy S II. Appears to have lost ALL my previous data! Evil or Very Mad

Joined: Jul 10
Posts: 4

Posted: 23 Mar 2012, 07:26
Same on my Droid, guessing the database is down for some reason. Hope it comes back up soon, I feel I can't function without this app, its a part of my life now!

Joined: May 10
Posts: 126

Posted: 23 Mar 2012, 07:47
Having the same problem here. My advice to the android users would be to go to Settings, Applications, Manage Applications, select Calorie Counter, then click Clear Data and Clear Cache. Wait a couple hours, open it up, log-in, and see if it's working.

If you don't clear your data, and it somehow got corrupted on your phone, when you try to sync again with FS depending on which option you select you COULD overwrite the web data with your corrupted phone data. Just better to be safe IMO.

Forum Search
Advanced forum search

Latest Posts

Question can we add more food categories like - Snack 1, Sanck 2 Thanks - Natalia
by Natty40 on 24 Nov 15 12:18 PM
Macro #'s
Hi Everyone, I have a question are we able to change the Macro #'s or is it just the Calories daily intake that can be changed. Thank you for all your help.
by Natty40 on 24 Nov 15 11:36 AM
Setting Custom Macro goals?
Looking to get the same question answered
by vadimperetokin on 21 Nov 15 11:10 PM
Change Language
FarSecret wrote: Hi there, Unfortunately there is no way to change the language through the app. The app will be set to the same as your device is. FatSecret This is utter BS from a software developer ...
by mihai83 on 21 Nov 15 06:17 AM
Google Fit
I hope they fix it soon because they are listed as compatible with the new Google Fit update on the Official Android blog. It still isn't working for me. The second it is working I am transferring ...
by jadenq on 19 Nov 15 06:41 PM