Ticker does not show and Starting weight changed after diet changed

previous topic · next topic
viennesish

Joined: Nov 11
Posts: 9

      quote  
Posted: 16 Mar 2012, 02:43
Hello.
I changed my diet and added a ticker for motivation.
First the starting weight was the weight of the changing date, which looks like I did not lose anything yet.
I then tried to change this by plugging in a wrong weigh in with my old starting weight. I dont find this an ideal solution as it messes up my weight chart but heard from others that it works.
But now my ticker does only show grey and no weight at all.
Can someone please help me fix these issues?
Thanks a lot!
Lowcarbing my way through first Atkins and now Dukan, getting closer and closer to my target weight. Smile
11.11.2011 - 66.9kg - Started "New Atkins New You"
31.01.2012 - 63kg
12.03.2012 - 62.7kg - Switched to "Dukan Diet"
erika2633

Joined: Nov 11
Posts: 810

      quote  
Posted: 16 Mar 2012, 12:18
Your ticker is showing up with your progress now. When they are grey, it means that your profile/journal/diet calendar has been set to "Private" or "Buddies Only".. Looks like you've fixed your own problem!


Someone who is busier than you is working out right now.
There will come a day when you can no longer do this. Today is not that day.
viennesish

Joined: Nov 11
Posts: 9

      quote  
Posted: 17 Mar 2012, 03:46
Amazing, thanks! Smile
Lowcarbing my way through first Atkins and now Dukan, getting closer and closer to my target weight. Smile
11.11.2011 - 66.9kg - Started "New Atkins New You"
31.01.2012 - 63kg
12.03.2012 - 62.7kg - Switched to "Dukan Diet"
Kolinka

Joined: Nov 11
Posts: 27

      quote  
Posted: 23 Mar 2012, 16:19
I'm having the same problem. I've fixed my sharing settings and others can see my ticker (I think), but I still see the grey bar.



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Google Fit
This is disappointing. If it can't read my steps, what's the point?
by Eagle24 on 22 May 15 10:59 PM
How can I manually enter a total Calorie count for a meal?
Jocko T idea was one I used for a while and it did work. Here is a second "ungainly" idea. Go to the section where you can enter new meals. Then create several new meals. Call the first one ...
by Glaun on 22 May 15 01:52 PM
Fitbit has an open API
This program works well for syncing other fitness apps with each other. https://play.google.com/store/... If only it worked with Fat Secret.
by bionitech on 22 May 15 12:54 PM
Please allow us to DELETE the "Rest" & "Sleep" Items under Exercise
Your right Cody, should be able to do it your way. However, the people who wrote the code for FS are most likely long gone and no one knows how to rewrite the lines of code that now exist. I'll bet ...
by Glaun on 20 May 15 10:29 AM
daily burn
Me too. I don't bother entering my exercise on this site. I use GoogleFit & MyTracks for my activity and although GoogleFit is supposed to synch to this site, it's not happening. Softwares ...
by Sweetalot on 20 May 15 08:15 AM