Ticker does not show and Starting weight changed after diet changed

previous topic · next topic
viennesish

Joined: Nov 11
Posts: 9

      quote  
Posted: 16 Mar 2012, 02:43
Hello.
I changed my diet and added a ticker for motivation.
First the starting weight was the weight of the changing date, which looks like I did not lose anything yet.
I then tried to change this by plugging in a wrong weigh in with my old starting weight. I dont find this an ideal solution as it messes up my weight chart but heard from others that it works.
But now my ticker does only show grey and no weight at all.
Can someone please help me fix these issues?
Thanks a lot!
Lowcarbing my way through first Atkins and now Dukan, getting closer and closer to my target weight. Smile
11.11.2011 - 66.9kg - Started "New Atkins New You"
31.01.2012 - 63kg
12.03.2012 - 62.7kg - Switched to "Dukan Diet"
erika2633

Joined: Nov 11
Posts: 810

      quote  
Posted: 16 Mar 2012, 12:18
Your ticker is showing up with your progress now. When they are grey, it means that your profile/journal/diet calendar has been set to "Private" or "Buddies Only".. Looks like you've fixed your own problem!


Someone who is busier than you is working out right now.
There will come a day when you can no longer do this. Today is not that day.
viennesish

Joined: Nov 11
Posts: 9

      quote  
Posted: 17 Mar 2012, 03:46
Amazing, thanks! Smile
Lowcarbing my way through first Atkins and now Dukan, getting closer and closer to my target weight. Smile
11.11.2011 - 66.9kg - Started "New Atkins New You"
31.01.2012 - 63kg
12.03.2012 - 62.7kg - Switched to "Dukan Diet"
Kolinka

Joined: Nov 11
Posts: 27

      quote  
Posted: 23 Mar 2012, 16:19
I'm having the same problem. I've fixed my sharing settings and others can see my ticker (I think), but I still see the grey bar.



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Adding a new item
Thanks a lot for that.
by oneday123 on 31 Jul 15 08:44 AM
Ticker Tag
I think it has been 2 months with the error messages...
by John10251 on 31 Jul 15 08:35 AM
RDI
ieGod is correct in stating that you need to choose activity level as SEDENTARY when calculating RDI. Fatsecret's RDI calculator will increase your RDI as you increase your activity level. If we are ...
by Big Boy Optimus on 31 Jul 15 08:27 AM
Android App macros in percentage?
In the android app, is there any way to see the macros in percentage instead of grams? Thanks
by Fatsumo on 31 Jul 15 07:37 AM
HOW to change USER Name
darn! Thanks for letting me know
by Nicole Strong Barrett on 30 Jul 15 01:30 PM