Add Multiple Items Problem

previous topic · next topic
JosieSchmosi...

Joined: Aug 10
Posts: 21

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 14:53
I click on Add Multiple Items for a meal (Lunch, Dinner, etc) and then click on the Recently Eaten, but I am not seeing my recently eaten foods. I am seeing foods that I ate months ago. I am not a newbie at this, having entered data for almost a year. This started a week ago. Is anybody else having this problem?
philafood

Joined: Feb 11
Posts: 56

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 15:01
I am having the same problem, and I believe it started around the same time as well.
radiochick

Joined: Jan 11
Posts: 303

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 15:47
totally noticed it as well... something got broken I guess.
HealthyBabs

Joined: Aug 10
Posts: 330

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 15:52
I noticed that this morning and thought...WTH, I haven't eaten that in months!
*********************************************************************
BE PATIENT WITH YOURSELF, LOVE YOURSELF AND EDUCATE YOURSELF EVERYDAY THROUGHOUT THIS JOURNEY YOU ARE ON!----Motto of HealthyBabs

DO NOT ASK GOD TO HELP YOU WALK THRU YOUR JOURNEY IF YOU ARE NOT WILLING TO MOVE YOUR FEET - JEREMIAH

Here is my proof that I am getting it done one pound at a time, one step at a time!
gnat824

Joined: Jul 10
Posts: 1,558

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 17:45
I first noticed it a few days ago and still a problem. Frustrating to not have stuff there, especially when you can't add items by finding them on a prior day.
- Natalie
JosieSchmosi...

Joined: Aug 10
Posts: 21

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 18:13
Well, I see I am not alone. I thought at first, "Give them a few days and they'll fix it." But I wonder if they know this is happening. Does anybody know how to contact whoever runs this site?
lisakp71

Joined: Jun 10
Posts: 527

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 20:45
Okay, who broke the internet?! *in my very best mom voice*

Yeah, +1 here.
Marlboro Man

Joined: Sep 10
Posts: 418

      quote  
Posted: 08 Jun 2011, 21:29
there's a contact link at the very bottom of the page in the site map
“We are what we repeatedly do. Excellence, therefore, is not an act but a habit.”
—Aristotle
"It's not a diet, it's not exercise, it's a lifestyle."
-Unknown
KSttride

Joined: Feb 11
Posts: 55

      quote  
Posted: 09 Jun 2011, 00:46
I noticed it around the 1st of the month. It is seriously annoying! I hope whatever is wrong gets fixed soon! Sad
JosieSchmosi...

Joined: Aug 10
Posts: 21

      quote  
Posted: 09 Jun 2011, 18:19
Thanks, Marlboro Man. I sent an email to the Contact link amd hope this will get fixed. The website apparently has no one who reads or answers questions on their Tech Forum other than just users like us. What is happening is that you get the Most Eaten foods whether you click that link or the one which says Recently Eaten.
FatSecret

Joined: Sep 06
Posts: 64

      quote  
Posted: 09 Jun 2011, 20:32
Hi all,

We're aware of this bug and are working to resolve it so it should be fixed in the next few days...

Thanks for your patience and sorry for not responding sooner.

The FatSecret team
JosieSchmosi...

Joined: Aug 10
Posts: 21

      quote  
Posted: 10 Jun 2011, 05:49
Thank you, FatSecret team!
rossusna02

Joined: May 10
Posts: 1

      quote  
Posted: 12 Jun 2011, 19:23
Thanks! I'm having the same problem and it's been this way for about two weeks. I hope it gets fixed soon!
danswezy

Joined: May 10
Posts: 2

      quote  
Posted: 12 Jun 2011, 19:27
Please make it a high priority, FatSecret. This really makes it difficult for couples who are eating the same meals. I'm not sure when I first noticed it, but I think it started doing this in late May.
danswezy

Joined: May 10
Posts: 2

      quote  
Posted: 13 Jun 2011, 21:41
This has been going on long enough and I think I'm going to give up... My diet journal is a complete mess because of this "bug!" I'm going to start looking for a different food journal.
FatSecret

Joined: Sep 06
Posts: 64

      quote  
Posted: 14 Jun 2011, 07:18
Sorry you had to endure this problem; should be working atreat now. Wink



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

How do you use the barcode scanner?
I was hoping the scanner would load foods in the data base. Does not seem to.
by wholefoodnut on 15 Apr 14 10:21 PM
barcode scanner
I have ever tested another [url=http://www.yiigo.com/guid... scanner[/url] offered by YG. So far so goog. You can also google it and select one to have a try. Remember to check its free trial package ...
by arronlee on 15 Apr 14 09:59 PM
Metric
Have you figured this out? I'm looking for a way to do decimal Mph. or example if I run 5.5 Mph for an hour I have to enter 5 Mph for 30 Min and 6 Mph for 30 min to get it to average out.
by BdrLen on 14 Apr 14 07:09 PM
Challenges Help
Glad I found this conversation, I just ran into this problem today! Thanks for the tips :)
by starstar73 on 12 Apr 14 01:33 PM
Print or Export
Yes, I am also looking where we can print whatever! Perhaps someone in charge of this site will be along to respond....
by EileenJ on 10 Apr 14 10:21 AM