Create multiple service sizes

previous topic · next topic
Aulin

Joined: Jul 10
Posts: 2

      quote  
Posted: 30 Aug 2010, 09:33
Hello. I do see that some foods do have different serving sizes when choosed.

I tried to enter my own food. Olio extravergine di Oliva
I saved it and then edited.

In the top part there is a line stating: "The nutritional fact below are for 100 g (100g) of Olio Extravergine di Oliva. If you would like to add nutritional facts for a different serving size click here."

The new form has the product name already filled "Olio extravergine di Oliva"
I put a new description for the service size. I used "Cucchiaio" meaning spoon. I add the size as 14 grams.
I did put all the nutritional facts and saved it. But now instead of having a single entry with two servig sizes from a dropbox as I saw in many foods, I do see two entries called the same "Olio extravergine di Oliva"

Can anybody explain the correct steps to follow to create a single entry with different serving sizes?

Thank you very much.
Bchgurl

Joined: May 10
Posts: 100

      quote  
Posted: 30 Aug 2010, 10:43
When I've seen the drop down box for different serving sizes, those items had been added in by the admins of the site. I don't think there's a way for us regular members to do that.
Aulin

Joined: Jul 10
Posts: 2

      quote  
Posted: 03 Sep 2010, 04:03
Thank you for the feedback.

But then why putting the option:
In the top part there is a line stating: "The nutritional fact below are for 100 g (100g) of Olio Extravergine di Oliva. If you would like to add nutritional facts for a different serving size click here."

if effectively we can'y use it?



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Custom Food list
Is there a way to even just see a full list of your custom foods?
by sirvanderlaan on 21 Oct 14 05:43 AM
iOS 8
Hi Fatsecret Team, I use the USA version and can't use the barcode scan with my iphone 4S which I have updated to the IOS8. It is something I really use. Hope there is a fix soon.
by Patchup2 on 20 Oct 14 10:39 AM
something wrong help
Add is for adding photos, you will see somewhere just above that "save" click on that :)
by AKRSAR on 17 Oct 14 04:46 PM
How to edit nutritional info?
when you see the food list all of them has an x click to delete
by ovniologo on 17 Oct 14 08:20 AM
Help with Progress bar
Dang it.........I turn it off and even deleted the HTML's below it before turning it back on. You're right.............it's still stuck! Curses!
by LittleRedFlatBack on 14 Oct 14 04:23 PM