Changing Diets - Can you merge your weight loss history

previous topic · next topic
Sparky67

Joined: Nov 09
Posts: 27

      quote  
Posted: 22 Nov 2009, 02:29
When I set up my phone I put in that I was following WW. I'm not really, so decided to change it, but it has then split my weight loss from the two diets, so my cummulative weight loss is only starting from today and doesn't include what I have already lost Sad

I changed back to WW but it's still separate, and I can't enter any historical weights on my current diet because they overlap with the old one.

Is there any way to undo what I've done, or merge the losses together? I'm upset that my bar and weight loss so far now don't show what I have done so far, only what I have done since changing diets!
DReno

Joined: Feb 09
Posts: 150

      quote  
Posted: 22 Nov 2009, 12:10
Nope, every time I've changed my diets my starting weight is reset (I didn't start my diet at 160. Wink ). Your previous weights are still in your diet history but there is no way of changing it to show other people (unless you start a new diet and make your CW your SW, then quickly weigh in and change it to your current weight). I think as long as you know how much you've lost you're fine lmao.
Sparky67

Joined: Nov 09
Posts: 27

      quote  
Posted: 22 Nov 2009, 16:24
Thanks - I just liked to see that progress bar moving along - and now it's back to zero again!
ilovedallasg...

Joined: Jan 12
Posts: 52

      quote  
Posted: 01 May 2012, 04:29
this has just happened to me arghhh how annoying! it now says that i havent lost anything. I just got into the yellow on the progress bar and now its back to red!!
ilovedallasg...

Joined: Jan 12
Posts: 52

      quote  
Posted: 01 May 2012, 04:49
just did what DReno said and added a new diet and put starting weight as 95.9 (for today) and then went on my phone and recorded a weigh in for today with my current weight of 86. So it all looks back to normal now and still shows how far ive come! Smile



Forum Search
Advanced forum search


Latest Posts

Setting Custom Macro goals?
We need this function on web page too, not only from the app :/
by Quickg0ld on 24 May 17 05:30 PM
Copy past menu
Hi, everybody! Please help me:cry: . I'D like to copy my all food from 1 day to another. Is it possible in fatsecret app or in web version? I am going crazy to count every day the same meal...:evil: ...
by yaroslavasg on 23 May 17 01:24 PM
Linking FS to Apple Health
I would add my vote for this request too. This is a very useful feature in MyFitnessPal and totally missed in FatSecret. FatSecret should _read_ the data from Apple Health at least about the weigh and ...
by Serg269 Личный on 23 May 17 04:28 AM
IOS app linking to Health kit
I would add my vote for this request too. This is a very useful feature in MyFitnessPal and totally missed in FatSecret. FatSecret should read the data from Apple Health at least about the weigh and a ...
by Serg269 Личный on 23 May 17 04:27 AM
Fat Secret app scanner is hard to use
Same as pigletius - Joined: Feb 17 Posts: 1 quote send message Posted: 05 Feb 2017, 12:14 My scanner doesn't work at all. Nexus 5X. I tried all kinds of lightning, distance from camera, ...
by dele on 14 May 17 06:14 AM