inputting weight into blackberry app

previous topic · next topic
kfloyd

Joined: Oct 09
Posts: 6

      quote  
Posted: 06 Nov 2009, 12:53
hmm....so i have the fatsecret app on my blackberry and everything was working great for a while. the food diary works really well, but when i go to put in my weight now it says, "Based on your height, your goal weight is extremely low and you are urged and advised to seek the advice of a medical practitioner before beginning any weight loss effort or diet regimen." then even if i click "ok" it still won't let me put in my weight, so i have to log on to fatsecret.com to enter my weight and have no problems at all.

luckily i am usually near a computer, so it's only a minor inconvenience, but my goal weight is actually more than my recommended "ideal weight" based on my ethnicity (chinese), small frame and height. i don't get it.

does anyone know how to fix this problem? or am i just stuck with this issue?

does anyone else have this problem or know if there will be an upgrade to the blackberry app that will fix this?

thanks for the help and support everyone! Very Happy
imconcon

Joined: Sep 09
Posts: 21

      quote  
Posted: 10 Nov 2009, 11:21
Where did you get the blackberry app. I just looked on blackberry world, and can't find it. I have the curve 8330, running operating system 4.5 which is the current, there is no version 4.6 for the 8330 series. I can't even find the calorie counter listed under the blackberry apps program.
Gastric Bypass Surgery 10/4/06
H/C/G
303/166/149
sicembears

Joined: Nov 09
Posts: 1

      quote  
Posted: 26 Nov 2009, 20:43
i have the same problem... find a solution yet?



Forum Search
Advanced forum search



Latest Posts

Recently and Most Eaten have disappeared
Recently and Most Eaten items have disappeared completely from my Samsung Galaxy S3 (Jellybean 4.3) but not on the website accessed by my PC. Saved meals are still there thankfully. How can I get them ...
by spjpg on 18 Apr 14 08:51 AM
How do you use the barcode scanner?
I was hoping the scanner would load foods in the data base. Does not seem to.
by wholefoodnut on 15 Apr 14 10:21 PM
barcode scanner
I have ever tested another [url=http://www.yiigo.com/guid... scanner[/url] offered by YG. So far so goog. You can also google it and select one to have a try. Remember to check its free trial package ...
by arronlee on 15 Apr 14 09:59 PM
Metric
Have you figured this out? I'm looking for a way to do decimal Mph. or example if I run 5.5 Mph for an hour I have to enter 5 Mph for 30 Min and 6 Mph for 30 min to get it to average out.
by BdrLen on 14 Apr 14 07:09 PM
Challenges Help
Glad I found this conversation, I just ran into this problem today! Thanks for the tips :)
by starstar73 on 12 Apr 14 01:33 PM