inputting weight into blackberry app

previous topic · next topic

Joined: Oct 09
Posts: 6

Posted: 06 Nov 2009, 12:53 i have the fatsecret app on my blackberry and everything was working great for a while. the food diary works really well, but when i go to put in my weight now it says, "Based on your height, your goal weight is extremely low and you are urged and advised to seek the advice of a medical practitioner before beginning any weight loss effort or diet regimen." then even if i click "ok" it still won't let me put in my weight, so i have to log on to to enter my weight and have no problems at all.

luckily i am usually near a computer, so it's only a minor inconvenience, but my goal weight is actually more than my recommended "ideal weight" based on my ethnicity (chinese), small frame and height. i don't get it.

does anyone know how to fix this problem? or am i just stuck with this issue?

does anyone else have this problem or know if there will be an upgrade to the blackberry app that will fix this?

thanks for the help and support everyone! Very Happy

Joined: Sep 09
Posts: 21

Posted: 10 Nov 2009, 11:21
Where did you get the blackberry app. I just looked on blackberry world, and can't find it. I have the curve 8330, running operating system 4.5 which is the current, there is no version 4.6 for the 8330 series. I can't even find the calorie counter listed under the blackberry apps program.
Gastric Bypass Surgery 10/4/06

Joined: Nov 09
Posts: 1

Posted: 26 Nov 2009, 20:43
i have the same problem... find a solution yet?

Forum Search
Advanced forum search

Latest Posts

There is a snack area but other than the 3 meals and snacks no you cannot add
by wholefoodnut on 25 Nov 15 11:56 AM
Macro #'s
Hi Everyone, I have a question are we able to change the Macro #'s or is it just the Calories daily intake that can be changed. Thank you for all your help.
by Natty40 on 24 Nov 15 11:36 AM
Setting Custom Macro goals?
Looking to get the same question answered
by vadimperetokin on 21 Nov 15 11:10 PM
Change Language
FarSecret wrote: Hi there, Unfortunately there is no way to change the language through the app. The app will be set to the same as your device is. FatSecret This is utter BS from a software developer ...
by mihai83 on 21 Nov 15 06:17 AM
Google Fit
I hope they fix it soon because they are listed as compatible with the new Google Fit update on the Official Android blog. It still isn't working for me. The second it is working I am transferring ...
by jadenq on 19 Nov 15 06:41 PM